Now Reading
Θέλεις και εσύ σγουρά ογκώδη μαλλιά σαν της Salma Hayek; Ακολούθησε τα μυστικά της

Θέλεις και εσύ σγουρά ογκώδη μαλλιά σαν της Salma Hayek; Ακολούθησε τα μυστικά της

Avatar photo
The Hummingbird Project - Premiere - 43rd Toronto Film Festival

Σίγουρα θέλεις και εσύ σγουρά, ογκώδη μαλλιά που να μπορείς να φτιάξεις μόνη σου στο σπίτι, όπως γίνονται στο κομμωτήριο. Ανακαλύψαμε τις πιο εύκολες συμβουλές που ακολουθεί η Salma Hayek για τόσο όμορφες και φυσικές μπούκλες.

Η γνώστη για της καμπύλες της και την Μεξικανική καταγωγή της, Salma Hayek ενισχύει τα φυσικά σπαστά της μαλλιά, δίνοντάς τους πολύ όγκο. Αν θέλεις να αντιγράψεις το look της, μπορείς πολύ εύκολα με αυτές τις χρήσιμες συμβουλές να το δοκιμάσεις στην άνεση του σπιτιού σου. Δυστυχώς συμβαίνει σχεδόν σε όλες, όσες έχουν σγουρά μαλλιά, τα θέλουν ίσια, φυσικά και το αντίθετο, δεν είμαστε ποτέ απόλυτα ευχαριστημένες με αυτό που έχουμε. 

Ευτυχώς όμως συμβαίνει, κάποια στιγμή στη ζωή μας να επανεκτιμούμε τα φυσικά μας μαλλιά, και στη συνέχεια να αναρωτιόμαστε ίσως γιατί για τόσα χρόνια τους είχαμε κηρύξει πόλεμο, ισιώνοντάς τα με πρέσες και ή επιχειρώντας το ίσιωμα με κερατίνη. Το πιο πρόσφατο παράδειγμα είναι αυτό της Salma Hayek, η οποία έχει φυσικά σγουρά μαλλιά, αλλά πάντα την βλέπαμε με πολλά διαφορετικά χτενίσματα -συχνά ίσια-, μέχρι να αφήσει ελεύθερα ογκώδη σγουρά μαλλιά της με τα οποία ενθουσίασε όταν κυκλοφορούσε πρόσφατα στους δρόμους του Λονδίνου.  

https://www.instagram.com/p/CjVlrVCOZpL/

 Αυτή της η εμφάνιση ήταν η καλύτερη ευκαιρία να επιδείξει το τέλειο χτένισμα της,  να «συμφιλιωθεί» με τα φυσικά της μαλλιά και μάλιστα να τα αναδείξει στο έπακρο. Τα μαλλιά της Salma Hayek είναι πάρα πολύ σγουρά, γεμάτα όγκο, με φουσκωτές, λαμπερές μπούκλες. Κομμένα σε μεσαίο μήκος και χωρίστρα στη μέση, όπως τα είδαμε, φαίνεται ακόμα πιο έντονα το σγουρό τους. 

 Το χτένισμα που επέλεξε η Hayek είναι ένα όμορφο παράδειγμα για όλες τις γυναίκες που έχουν τέτοια μαλλιά, οι οποίες έχουν φτάσει σε εκείνο το σημείο της ζωής τους όπου έχουν μάθει να εκτιμούν τα φυσικά τους μαλλιά και έχουν αποφασίσει να τα κάνουν πρωταγωνιστή της εμφάνισής τους. Ακριβώς σε αυτές τις γυναίκες φαίνεται να λέει η ηθοποιός: «Αντί να τα ισιώνετε, κάντε τα ακόμα πιο σγουρά». 

Ογκώδη σγουρά μαλλιά και πώς να τα φτιάξεις 

Το σγουρό κούρεμα, μπορεί να φαίνεται προφανές, αλλά αξίζει πάντα να το θυμάσαι. Αν θέλεις να έχεις ογκώδη, γεμάτα σγουρά μαλλιά, είναι απαραίτητο να απευθυνθείς σε έναν επαγγελματία ειδικό στην κοπή σγουρών μαλλιών. Αυτός ο τύπος μαλλιών απαιτεί συγκεκριμένο κούρεμα. Πρόκειται για μια γεωμετρική κοπή, η οποία χωρίζει τα μαλλιά σε τμήματα σε μπλοκ. Αυτό κούρεμα διατηρεί τον όγκο στα σωστά σημεία και σέβεται την μπούκλα, χωρίς να την ισοπεδώνει ή να την παραμορφώνει. 

Στέγνωσε τα με το σωστό τρόπο, η στιγμή του styling είναι ζωτικής σημασίας για τα σγουρά μαλλιά, και είναι αυτή που καθορίζει αν μια ογκώδης μπούκλα είναι επιτυχής ή όχι. Ο καλύτερος φίλος ενός στεγνωτήρα σγουρών μαλλιών περιλαμβάνει τη χρήση ενός ακροφυσίου για σγουρά μαλλιά. Πρόκειται για έναν φαρδύ στρογγυλό διαχυτήρα με διάτρητη σχάρα και πηχάκια, ανάμεσα στα οποία τοποθετούνται τα μαλλιά ανάποδα για να στεγνώσουν μέσα στο εργαλείο. 

Θα πρέπει να θυμάσαι ότι τα σγουρά μαλλιά δεν τα χτενίζουμε, πάρα μόνο όταν τα λούζουμε, διαφορετικά υπάρχει κίνδυνος να ανοίξουν οι μπούκλες και να φριζάρουν. Ωστόσο, αν χρειαστεί να τα φτιάξουμε, έχουμε δύο επιλογές, τα δάχτυλά μας, που είναι πάντα η καλύτερη λύση για τα σγουρά μαλλιά, ή μια χτένα με πλατιά δόντια, που προσομοιάζει την κίνηση των δαχτύλων και μπορεί να τα ξεμπερδέψει χωρίς να καταστρέψει πολύ την μπούκλα. 

 Ένα άλλο βασικό στοιχείο για μέγιστο όγκο είναι η επιλογή των προϊόντων για σγουρά μαλλιά, ξεκινώντας από το λούσιμο, το όποιο είναι απαραίτητα για τα σγουρά μαλλιά. Ακόμα είναι εξίσου σημαντικό να κάνεις μάσκες, που να βασίζονται σε θρεπτικά και ελαστικά συστατικά, τα οποία είναι σε θέση να δώσουν σώμα και υφή στα μαλλιά, επιδρώντας έτσι στον όγκο τους.   

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Dnews

News4Health

pelop.gr

theissue.gr

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr

News4Health

Dnews    News4Health    pelop.gr    theissue.gr   

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr

Scroll To Top