Now Reading
Ο Παπακαλιάτης φωτογραφίζει τις ανιψιές του που βλέπουν πρώτη φορά «Maestro» στο Netflix

Ο Παπακαλιάτης φωτογραφίζει τις ανιψιές του που βλέπουν πρώτη φορά «Maestro» στο Netflix

Avatar photo

Το τρυφερό στιγμιότυπο με τις δίδυμες ανιψιές του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης είδε το «Maestro» να σημειώνει τεράστια επιτυχία και πλέον τόσο ο ίδιος όσο και οι υπόλοιποι συντελεστές της σειράς βλέπουν ήδη τους εαυτούς στο Netflix.

Η σειρά έχει σκαρφαλώσει στην κορυφή των top επιλογών με τα μέλη της οικογενείας του Χριστόφορου Παπακαλιάτη να βλέπουν φανατικά το «Μaestro» ανεξαρτήτως ηλικίας. Ο γνωστός δημιουργός δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία βλέπουμε τις μικρές του ανιψιές να βλέπουν το «Maestro» στο Netflix.

«Όταν οι ανιψιές σου σε βλέπουν για πρώτη φορά στην τηλεόραση και κάτι τους θυμίζει αυτός ο τύπος…», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του.

Όσα γνωρίζουμε για τον 2ο κύκλο της σειράς 

Το «Maestro» βρίσκεται και επίσημα στο Netflix από σήμερα 19/12 με 9 επεισόδια της σειράς διαθέσιμα σε Ελλάδα και Κύπρο. Από τις αρχές του 2023 θα προβάλλεται και στον υπόλοιπο κόσμο. Όπως έγινε γνωστό, η 2η σεζόν του Maestro θα κυκλοφορήσει πρώτα στο Netflix και αργότερα στο Mega, σε αντίθεση με την πρώτη λόγω της συμφωνίας των δύο πλευρών.

Ωστόσο, ο τίτλος της σειράς για τον υπόλοιπο κόσμο θα είναι διαφορετικός από ότι στο ελληνικό Netflix. Η καταχώρηση του «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στα αγγλικά έχει τον τίτλο «Maestro in Blue». Αυτή η αλλαγή οφείλεται στο ότι έρχεται μια άλλη παραγωγή του Netflix εντός του 2023 με τον ίδιο τίτλο. Πρόκειται για την ταινία του οσκαρικού Bradley Cooper, που υπογράφει το σενάριο μαζί με τον Josh Singer.

H υπόθεση της σειράς

Ορέστης (Χριστόφορος Παπακαλιάτης) ταξιδεύει σε ένα μικρό νησί στην εποχή της πανδημίας προκειμένου να στήσει, από την αρχή, ένα Φεστιβάλ μουσικής. Αντιμέτωπος με τη μικρή κοινωνία του νησιού και όλες τις παθογένειές της, θα βρεθεί μπλεγμένος σε μία ακραία ερωτική ιστορία που θα αποτελέσει κίνητρο για να εκδηλωθούν όλα τα κοινωνικά προβλήματα, τα οποία μαστίζουν μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων. Είναι όλοι συνδεδεμένοι μεταξύ τους και μ’ έναν τρόπο συνένοχοι σε αυτό που θα ακολουθήσει.

Πρωταγωνιστούν: Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Στεφανία Γουλιώτη, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος, Σάντρα Σαραφάνοβα, Τόνια Μαράκη, Γιώργος Μπινιάρης.

Τι αποκάλυψε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης για τον 2ο κύκλο της σειράς

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης μίλησε στο δελτίο του MEGA, εκφράζοντας την αγωνία του για την προβολή της σειράς του στο Netflix και αποκάλυψε ότι έχει ήδη αρχίσει να γράφει τον δεύτερο κύκλο.

«Έπρεπε να έχω γράψει τρία-τέσσερα επεισόδια, έχω γράψει ένα και ξεκινάω να γράφω το δεύτερο. Στον δεύτερο κύκλο θα δούμε μια άλλη προσέγγιση σε κάποια θέματα γιατί τώρα είναι τα αποτελέσματα με τον τρόπο που χειρίστηκαν οι ήρωες τις παθογένειες», σημείωσε. Στη συνέχεια, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης δήλωσε ότι η σειρά θα προβληθεί σε όλον τον πλανήτη, και μεταφρασμένη σε όλες τις γλώσσες εκτός της κινέζικης: «Φυσικά και έχω αγωνία. Είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε μια ελληνική σειρά. Θα είναι μεταγλωττισμένη σε όλες τις γλώσσες. Θα προβληθεί σε όλον τον κόσμο μεταφρασμένη εκτός από την Κίνα».

Διάβασε τη συνέχεια ΕΔΩ. 

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η Jennifer Lopez αποκαλύπτει ότι τα παιδιά της και του Ben Affleck μετακόμισαν μαζί τους
 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
your place or mine movie

Dnews

News4Health

pelop.gr

theissue.gr

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr

News4Health

Dnews    News4Health    pelop.grtheissue.gr   

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr

Scroll To Top