Now Reading
Ο Matthew Perry εξηγεί γιατί δεν μπορεί να βλέπει πια τα επεισόδια του «Friends»

Ο Matthew Perry εξηγεί γιατί δεν μπορεί να βλέπει πια τα επεισόδια του «Friends»

Avatar photo

Στο βιβλίο «Friends, Lovers and the Big Terrible Thing», ο Perry παρουσίασε πολλές λεπτομέρειες για το πώς «παραλίγο» να πεθάνει το 2018 μετά την έκρηξη του παχέος εντέρου του λόγω της κατάχρησης ναρκωτικών και αλκοόλ.

Ο Matthew Perry δεν μπορεί να πιέσει τον εαυτό του να παρακολουθήσει το «Friends» γιατί τον κάνει να ξαναζήσει τον αγώνα του επί δεκαετίες με τον εθισμό στο αλκοόλ και τα ναρκωτικά.
Ο Perry, ο οποίος έπαιξε τον Chandler Bing στην αγαπημένη σειρά για 10 χρόνια, εξήγησε ότι είναι σε θέση να εντοπίσει ποια ουσία έκανε χρήση σε κάθε επεισόδιο. Είτε αλκοόλ είτε οπιούχα ή κοκαΐνη.

«Θα μπορούσα να ξεχωρίσω σεζόν με την σεζόν το πως έμοιαζα, και δεν νομίζω ότι κάποιος άλλος μπορεί, αλλά σίγουρα θα μπορούσα», είπε. «Γι’ αυτό δεν θέλω να το παρακολουθώ γιατί αυτό βλέπω, αυτό παρατηρώ όταν το παρακολουθώ».

Παρόλα αυτά ο Perry είπε ότι τώρα είναι ανοιχτός να ξαναβλέπει τη εμβληματική σειρά λόγω του αντίκτυπου που είχε σε τόσους πολλούς ανθρώπους. «Νομίζω ότι θα αρχίσω να το παρακολουθώ, γιατί ήταν πραγματικά πρώτα απ ‘όλα, ένα απίστευτο ταξίδι. Αλλά ήταν απίστευτο να το βλέπω να αγγίζει τις καρδιές διαφορετικών γενεών», δήλωσε ο Matthew Perry ενώ το κοινό χειροκροτούσε.

Πηγή: instagram – Matthew Perry

Η εμβληματική σκηνή των «Friends» που δε γνωρίζαμε

Ένα από τα επεισόδια που έχουν μείνει αξέχαστο από την αγαπημένη σειρά «Friends» είναι όταν ο χαρακτήρας του Chandler παντρεύεται τη Monica. Αυτή την σκηνή της έβδομης σεζόν δεν πρόκειται να ξεχάσει ούτε ο ηθοποιός Matthew Perry, ο οποίος αποφάσισε να μοιραστεί μαζί μας γιατί είναι ιδιαίτερα ξεχωριστή.

Στο αποκορύφωμα του υψηλότερου σημείου του στα «Friends» οδηγήθηκε πίσω στο κέντρο θεραπείας. «Ένα φορτηγάκι που το οδηγούσε νηφάλιος τεχνικός κατά την διάρκεια της εμβληματικής στιγμής με μετέφερε εκεί», δήλωσε στους New York Times σε συνέντευξή του που δημοσιεύτηκε στις 23 Οκτωβρίου.

Ο 53χρονος ηθοποιός ανατρέχει στη μάχη του με το αλκοόλ και τα συνταγογραφούμενα παυσίπονα στα επερχόμενα απομνημονεύματά του Friends, Lovers and the Big Terrible Thing. Σύμφωνα με τους New York Times, στο βιβλίο αφηγείται πώς οι συμπρωταγωνιστές του εξέφρασαν την ανησυχία τους γι’ αυτόν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Η Jennifer Aniston κάποια στιγμή είπε στον Perry πως «η ομάδα ήξερε ότι είχε ξαναπιεί».

«Φανταστείτε πόσο τρομακτική ήταν αυτή η στιγμή» εξομολογήθηκε ο ηθοποιός και στη συνέχεια θέλησε να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του στη συμπρωταγωνίστριά του. Αυτό γιατί εκείνη ήταν που «άπλωσε το χέρι της περισσότερο από τον καθένα» για να τον βοηθήσει. «Της είμαι πραγματικά ευγνώμων για αυτό» κατέληξε στη σύντομη αναφορά στην Aniston.

Πάλευε με τον εθισμό για χρόνια

Ο αγαπημένος ηθοποιός, ο οποίος δήλωσε στην εφημερίδα ότι κάποια στιγμή έπαιρνε και 55 Vicodin την ημέρα, παρακολούθησε όλα αυτά τα χρόνια πολλές συνεδριάσεις για αποτοξίνωση με τον ίδιο να εκτιμά: «Έχω ξοδέψει πιθανώς 9 εκατομμύρια δολάρια ή κάτι τέτοιο προσπαθώντας να ξεμεθύσω».

Και ενώ συνέχισε να παλεύει με τον εθισμό, με τον ίδιο να λέει στο παρελθόν στο People ότι το 2018 πέρασε δύο εβδομάδες σε κώμα καθώς και πέντε μήνες στο νοσοκομείο, δεν εγκατέλειψε το ταξίδι του και πλέον είναι νηφάλιος. Και ούτε οι συμπρωταγωνιστές του τον εγκατέλειψαν ποτέ. «Είναι μια φρικτή ασθένεια και έχει μια σκληρή εκδοχή της», δήλωσε η ηθοποιός Lisa Kudrow στους New York Times. «Αυτό που δεν αλλάζει είναι η θέλησή του να συνεχίσει να προχωρά, να παλεύει και να ζει». Και πρόσθεσε: «Αγαπώ πολύ τον Matthew. Είμαστε μέρος μιας οικογένειας. Θα είμαι πάντα εκεί γι’ αυτόν».

Ο ίδιος έχει αναφέρει ότι ο κατήφορός του είχε ήδη ξεκινήσει από την ηλικία των 24 ετών, που σημαίνει ότι όσο υποδυόταν τον χιουμορίστα και ατακαδόρο χαρακτήρα των «Friends» είχε ήδη αρχίσει να βιώνει τη δική του κόλαση. «Την ώρα που έπρεπε να είμαι ο αγαπημένος ήρωας της πόλης, εγώ βρισκόμουν σε ένα σκοτεινό δωμάτιο που δεν συναντούσα κανέναν άλλο παρά εμπόρους ναρκωτικών και ήμουν εντελώς μόνος» εξήγησε ανάμεσα σε όσα δήλωσε.

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Michelle Pfeiffer

Dnews

News4Health

pelop.gr

theissue.gr

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr

News4Health

Dnews    News4Health    pelop.grtheissue.gr   

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr

Scroll To Top