Now Reading
«Love Letters to the Muse»: To νέο ημερολόγιο της Pirelli είναι γεμάτο με μοντέλα έκπληξη

«Love Letters to the Muse»: To νέο ημερολόγιο της Pirelli είναι γεμάτο με μοντέλα έκπληξη

Avatar photo

Η φωτογράφος προσέγγισε κάθε εικόνα ως μια μοναδική στιγμή δημιουργίας, γνωρίζοντας ότι όλα τα μοντέλα θα έπρεπε να ενωθούν.

Η Emily Ratajkowski , η Bella Hadid και η Karlie Kloss μπορούν να προσθέσουν άλλη μια συναρπαστική διάκριση στα βιογραφικά τους. Ο λόγος… το Ημερολόγιο Pirelli 2023 όπου θα πρωταγωνιστούν μαζί με άλλες 11 διάσημες γυναίκες. Με την ονομασία «Love Letters to the Muse», η Αυστραλιανή φωτογράφος μόδας Emma Summerton, συναντά ξανά ορισμένα μοντέλα, με τα οποία έχει συνεργαστεί πολλές φορές στο χώρο της μόδας και δημιουργούν ένα καινοτόμο έργο τέχνης.

Η 49η έκδοση του ημερολογίου περιλαμβάνει 28 λήψεις 14 γυναικών που έχουν εμπνεύσει τη Summerton μέσα από τα πάθη και τα ταλέντα τους, και κάθε μοντέλο επιλέχθηκε για να αντιπροσωπεύσει μια συγκεκριμένη μούσα.

«Στις λήψεις μου, το όριο μεταξύ του ρόλου που παίζουν τα μοντέλα και αυτού που πραγματικά είναι δεν είναι σαφώς καθορισμένο και όλα συνδυάζονται για να δημιουργήσουν έναν μαγικό ρεαλισμό», δήλωσε ο Summerton σε ένα δελτίο τύπου για το έργο.

Πηγή: instagram – Pirelli

Σύμφωνα με πληροφορίες του WWD, η φωτογράφος Summerton θα ξεκινήσει να οργανώνει μια έκθεση της δουλειάς της, που σκοπεύει να εγκαινιάσει το 2023 σε γκαλερί της Ζυρίχης, ενώ έχει επίσης σκεφτεί μερικές ιδέες για ταινίες.

Ποιες είναι οι «μούσες»

Τα κορυφαία μοντέλα μόδας έχουν συνηθίσει να έχουν εκπαιδευμένο φακό κάμερας πάνω τους. Αλλά οι Ashley Graham, Precious Lee, Guinevere Van Seenus και Lauren Wasser λένε ότι πραγματικά αισθάνονται ότι τους βλέπουν στις εικόνες που εμφανίζονται στο ημερολόγιο Pirelli του 2023, το οποίο αναδεικνύει τα προσωπικά τους πάθη.

Πηγή: instagram – Pirelli

Στο ημερολόγιο, η Emily Ratajkowski αντιπροσωπεύει την συγγραφέα, η Bella Hadid είναι το ξωτικό και η Karlie Kloss ενσαρκώνει το «The Tech Savant» (τεχνογνωσία). Η Kloss, που διευθύνει τη μη κερδοσκοπική «Kode With Klossy», μια δωρεάν κατασκήνωση που διδάσκει σε νεαρά κορίτσια πώς να κωδικοποιούν, χρησιμοποιεί την πλατφόρμα της για να βοηθήσει στην ενδυνάμωση των νεαρών γυναικών και πιστεύει ότι το να είσαι στο ημερολόγιο ενδυναμώνει.

Πηγή: instagram – Pirelli

«Τώρα δεν είναι μόνο να είσαι σε αυτό το ημερολόγιο λόγω της όψης σου, αλλά και λόγω του ποιος είσαι και του τι κάνεις με τη ζωή σου, με το χρόνο σου, με την πλατφόρμα σου, με τη φωνή σου. ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλο ή μικρό είναι αυτό», είπε ο Kloss σε μια δήλωση. «Όλοι έχουμε μια φωνή, όλοι έχουμε κάποιο είδος πλατφόρμας, δύναμη, προνόμιο που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για να βοηθήσουμε άλλους ανθρώπους και για μένα αυτό είναι που με ενδιαφέρει πολύ».

Τι περιλαμβάνει

Το Ημερολόγιο Pirelli , γνωστό και ως «The Cal», χρονολογείται από το 1964. Οι παλαιότεροι φωτογράφοι περιλαμβάνουν τους Robert Freeman, Terence Donovan και Richard Avedon, ενώ η Cindy Crawford, η Kate Moss και η Gisele Bündchen είναι ένα μικρό δείγμα των μοντέλων που έχουν συμμετάσχει σε προηγούμενα ημερολόγια.

Δυστυχώς, πιθανότατα δεν θα πάρεις στα χέρια σου ένα αντίγραφο, καθώς το αποκλειστικό ημερολόγιο δεν είναι διαθέσιμο για αγορά. Μόλις 20.000 αντίτυπα τυπώνονται ετησίως και διανέμονται ως εταιρικά δώρα σε πελάτες και διασημότητες Pirelli.

Το ημερολόγιο Pirelli, τώρα στην 49η έκδοσή του έχει εξελιχθεί από τις ρίζες του σε μια μεγάλη πλατφόρμα για φωτογράφους τέχνης, πιο πρόσφατα απομακρύνοντας το γυμνό. Για τα μοντέλα του ημερολογίου του 2023, η εμπειρία αφορούσε την ενδυνάμωση.

Για την φωτογράφιση χρησιμοποιήθηκαν και μερικές κουκουβάγιες, αλλά η Summerton σπεύδει να καθησυχάσει τους ακτιβιστές για τα δικαιώματα των ζώων, λέγοντας πως οι υπεύθυνοι των πτηνών στα γυρίσματα ήταν «πιο στοργικοί απ’ ό,τι μπορείτε να φανταστείτε». Οι κουκουβάγιες ήταν δανεικές από ένα καταφύγιο ζώων και η αμοιβή για τη χρήση τους θα ωφελήσει το καταφύγιο, πρόσθεσε.

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Dnews

News4Health

pelop.gr

theissue.gr

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr

News4Health

Dnews    News4Health    pelop.gr    theissue.gr   

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr

Scroll To Top