Now Reading
Τώρα μπορεί η μέρα του γάμου σου να σε στείλει στα αστέρια κυριολεκτικά

Τώρα μπορεί η μέρα του γάμου σου να σε στείλει στα αστέρια κυριολεκτικά

Λινα Γριβογιάννη
ΔΙΑΣΤΗΜΑ

Γάμοι στο διάστημα μόνο με 125.000$ το άτομο.

Αυτός ο γαμήλιος χώρος είναι πραγματικά εξωπραγματικός όποτε αν ονειρεύεσαι έναν γάμο βγαλμένο από παραμύθι αναμεσά στα αστέρια το διάστημα είναι η καλύτερη επιλογή για σένα. Αν η σκέψη του γάμου στη Γη ακούγεται λίγο βαρετή, αντ’ αυτού μια εταιρεία διαστημικών ταξιδιών θέλει να σας δώσει την ευκαιρία να παντρευτείτε σε έναν χώρο που κοιτάζει τον τρίτο βράχο από τον ήλιο. Η εταιρεία, που ονομάζεται Space Perspective, προσφέρει στα ζευγάρια έναν αξέχαστο τρόπο για να πουν το μεγάλο «Ναι» και να ένωσουν τις ζωές τους, βάζοντας τους ερωτευμένους σε τροχιά χρησιμοποιώντας ένα αερόστατο με ουδέτερο ισοζύγιο άνθρακα και γιγαντιαία παράθυρα για να αξιοποιήσουν στο έπακρο την απόλυτη θέα του πλανήτη Γη.

ΔΙΑΣΤΗΜΑ
instagram.com/thespaceperspective

Σύμφωνα με την Jane Poynter, συνιδρύτρια της Space Perspective, η λίστα αναμονής για να παντρευτούν ανάμεσα στα αστέρια είναι ήδη έτη φωτός μακριά. «Έχουμε ήδη ανθρώπους που θέλουν να είναι ο πρώτος γάμος στο διάστημα, οπότε θα δούμε ποιος θα είναι ο πρώτος», δήλωσε η Poynter στο The Cool Down. Η εταιρεία διαβεβαίωσε ότι το διαστημόπλοιό της, το Neptune, προσφέρει μια ήπια εμπειρία για τους νεόνυμφους. Το Neptune θα σηκώσει τους ανθρώπους από το έδαφος με ταχύτητα 12 μιλίων/ώρα, καθιστώντας τη διαστημική πτήση ουσιαστικά ασφαλή για οποιονδήποτε μπορεί να πετάξει με αεροπλάνο που βρίσκεται στη Γη. 

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, το διαστημόπλοιο Ποσειδώνας ανυψώνεται στο διάστημα από το SpaceBalloon της εταιρείας και κινείται με ανανεώσιμο υδρογόνο  χωρίς πυραύλους και χωρίς το σχετικό αποτύπωμα άνθρακα. Τα μπαλόνια αυτά μεταφέρουν κάψουλες Neptune, στις οποίες τα ζευγάρια μπορούν να καθίσουν και να απολαύσουν την ομορφιά της Γης από ψηλά. Το Poynter σημείωσε ότι η παραμονή του Ποσειδώνα στερεωμένου στο SpaceBalloon αποτελεί κομβική διαφορά από άλλα ταξίδια στο διάστημα.

 Γιατί να παντρευτείς στη Γη όταν μπορείς να το κάνεις από ψηλά; 

«Σε αντίθεση με όλα τα άλλα διαστημόπλοια όπου το επανδρωμένο διαμέρισμα αποχωρίζεται από ένα σύστημα πτήσης στη μέση της πτήσης και μεταφέρεται σε ένα άλλο σύστημα πτήσης, η κάψουλα του διαστημόπλοιου Ποσειδώνας παραμένει στερεωμένη στο SpaceBalloon καθ’ όλη τη διάρκεια της πτήσης από την απογείωση έως την πτώση, δημιουργώντας μια απρόσκοπτα ασφαλή και ήπια πτήση», εξήγησε. 

Ο ιστότοπος ανέφερε ότι η τεχνολογία που χρησιμοποιεί το διαστημόπλοιο έχει ήδη «αποδειχθεί», καθώς χρησιμοποιείται εδώ και δεκαετίες από ομάδες της NASA και άλλων κυβερνητικών οργανισμών για την «ανύψωση ερευνητικών τηλεσκοπίων και άλλων βαρέων, ευαίσθητων οργάνων».

Η Space Perspective ιδρύθηκε από δύο πρώην μέλη του πληρώματος της Biosphere 2, μιας ερευνητικής εγκατάστασης για την επιστήμη του γήινου συστήματος στην Αριζόνα, η οποία κατασκευάστηκε αρχικά για να διερευνήσει τις δυνατότητες των κλειστών οικολογικών συστημάτων να υποστηρίξουν την ανθρώπινη ζωή κατά τη διάρκεια διαστημικών αποστολών.
Ο Vincent Bachet, επικεφαλής και μηχανικός ανάπτυξης της Space Perspective, πρόσθεσε ότι τα παράθυρα του Ποσειδώνα πρόκειται να είναι «τα μεγαλύτερα παράθυρα που πετούν στο διάστημα».

Χρησιμοποιώντας υπερ-ανθεκτικά υλικά και μια ειδική επίστρωση κατά των υπεριωδών ακτίνων, ο συνιδρυτής και συν-διευθύνων σύμβουλος της Space Perspective Taber MacCallum τα χαρακτήρισε «το βασικότερο μέρος της εμπειρίας». Τα ζευγάρια που θέλουν να ζήσουν την εμπειρία του μοναδικού γαμήλιου προορισμού μπορούν να μπουν στη λίστα αναμονής στην ιστοσελίδα του Space Perspective για τα τέλη του 2024.

ΔΙΑΣΤΗΜΑ
instagram.com/thespaceperspective

Ωστόσο, ίσως χρειαστεί να επανεξετάσετε τον προϋπολογισμό του γάμου σας μιας και οι τιμές ξεκινούν από 125.000 δολάρια ανά θέση.

Διάβασε επίσης:

Τιτανικός: Η πρώτη ψηφιακή σάρωση του πλοίου μπορεί να αποκαλύψει τι έγινε τη νύχτα του ναυαγίου

Η πρώτη ψηφιακή σάρωση πλήρους μεγέθους του Τιτανικού, ο οποίος βρίσκεται σε βάθος 3.800 μέτρων στον Ατλαντικό, δημιουργήθηκε με τη χρήση χαρτογράφησης σε βάθος θάλασσας και μας παρέχει μια μοναδική τρισδιάστατη άποψη ολόκληρου του πλοίου, επιτρέποντας να το δούμε σαν να έχει απόστραγγίξει το νερό. 

Η ελπίδα είναι ότι αυτό θα ρίξει νέο φως στο τι ακριβώς συνέβη στο υπερωκεάνιο, το οποίο βυθίστηκε το 1912. Περισσότεροι από 1.500 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους όταν το πλοίο προσέκρουσε σε παγόβουνο στο παρθενικό του ταξίδι από το Σαουθάμπτον στη Νέα Υόρκη. «Υπάρχουν ακόμη ερωτήματα, βασικά ερωτήματα, που πρέπει να απαντηθούν σχετικά με το πλοίο», δήλωσε στο BBC News ο Parks Stephenson, αναλυτής του Τιτανικού, και είπε ότι το μοντέλο ήταν «ένα από τα πρώτα σημαντικά βήματα για να οδηγηθεί η ιστορία του Τιτανικού προς την έρευνα που βασίζεται σε στοιχεία και όχι σε εικασίες».

ΤΙΤΑΝΙΚΟΣ ΝΑΥΑΓΙΟ
ΠΗΓΗ:bbc.com/news/

Η πλώρη του Τιτανικού εξακολουθεί να είναι άμεσα αναγνωρίσιμη ακόμη και μετά από τόσο καιρό κάτω από το νερό. Ο Τιτανικός έχει εξερευνηθεί εκτενώς από τότε που ανακαλύφθηκε το ναυάγιο το 1985. Όμως είναι τόσο τεράστιο που στο σκοτάδι του βυθού, οι κάμερες δεν μπορούν ποτέ να μας δείξουν παρά μόνο βασανιστικά και επίπονα στιγμιότυπα του ετοιμόρροπου πλοίου ποτέ ολόκληρο.

Δες εδώ την πρώτή απεικόνιση του ναυαγίου του Τιτανικού 

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
κοκτέιλ
 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΞυπολητηDnews

News4Health

pelop.gr

theissue.gr

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr

News4Health

Dnews    News4Health    pelop.grtheissue.gr   

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr

Scroll To Top