Now Reading
Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης κάνει spoiler για τη 2η σεζόν και το φινάλε του Maestro

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης κάνει spoiler για τη 2η σεζόν και το φινάλε του Maestro

Avatar photo
Παπακαλιάτη

Μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αποκαλύπτοντας τι έχει στο μυαλό του για το φινάλε της σειράς «Maestro».

Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της σεζόν είναι αναμφισβήτητα ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, ύστερα από την προβολή της σειράς «Maestro» που ξεκίνησε στο Mega και κατέληξε να μπει στην συνδρομητική υπηρεσία Netflix.

Αυτή την περίοδο ο ηθοποιός και σεναριογράφος βρίσκεται σε διαδικασία γραψίματος των 4 πρώτων επεισοδίων του δεύτερου κύκλου της σειράς. Μιλώντας στην εκπομπή «Στο Κέντρο» αναφέρθηκε στα γυρίσματα της σειράς, στον δεύτερο κύκλο αλλά και έδωσε και πληροφορίες για το φινάλε του Maestro.

Ο 2ος κύκλος και τα νέα γυρίσματα

«Το τέλος του δεύτερου κύκλου για το Maestro, το έχω στο μυαλό μου. Δεν το έχω γράψει. Προς το παρόν γράφω την πρώτη τετράδα επεισοδίων, όπου σε δύο μήνες θα ξεκινήσουμε τα γυρίσματα για τα πρώτα τέσσερα επεισόδια του δεύτερου κύκλου. Έχω άγχος για το παγκόσμιο κομμάτι. Στην Ελλάδα πήγε πολύ καλά. Τον Μάρτιο θα ξεκινήσει. Στις 17 Μαρτίου, το Maestro θα παίξει σε όλες τις χώρες του κόσμου», δήλωσε.

Όσο για τα γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης δήλωσε:

«Θα ξεκινήσουμε γυρίσματα τον Απρίλιο. Θα σταματήσουμε για ένα διάστημα το καλοκαίρι και θα συνεχίσουμε έπειτα να τελειώσουμε τα 8 επεισόδια. Θα τα γυρίσουμε σε δύο φουρνιές 4 και 4. Από την ώρα που τελειώσαμε τα γυρίσματα τον Φεβρουάριο πέρυσι μέχρι την ώρα που ξεκίνησα να γράφω ήταν τόσα πολλά αυτά που έπρεπε να γίνουν τα οποία δεν μου άφηναν τον χρόνο να καθίσω να γράψω».

Το φινάλε του Maestro

Φυσικά και ρωτήθηκε για το φινάλε της σειράς και αν θα δικαιωθούν οι χαρακτήρες. Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης απάντησε:

«Σε όλες μου τις δουλειές, ο χαρακτήρας μου υπάρχει και πάντα τείνω προς την ισορροπία σαν άνθρωπος. Θέλω να πιστεύω ότι, όσο ρομαντικό και αν ακούγεται, με έναν τρόπο νομοτελειακά το καλό κερδίζει, μπορεί να αργεί αλλά κερδίζει».

Παπακαλιάτη

H υπόθεση της σειράς

O Ορέστης (Χριστόφορος Παπακαλιάτης) ταξιδεύει σε ένα μικρό νησί στην εποχή της πανδημίας προκειμένου να στήσει, από την αρχή, ένα Φεστιβάλ μουσικής. Αντιμέτωπος με τη μικρή κοινωνία του νησιού και όλες τις παθογένειές της, θα βρεθεί μπλεγμένος σε μία ακραία ερωτική ιστορία που θα αποτελέσει κίνητρο για να εκδηλωθούν όλα τα κοινωνικά προβλήματα, τα οποία μαστίζουν μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων. Είναι όλοι συνδεδεμένοι μεταξύ τους και μ’ έναν τρόπο συνένοχοι σε αυτό που θα ακολουθήσει.

Πρωταγωνιστούν: Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Στεφανία Γουλιώτη, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος, Σάντρα Σαραφάνοβα, Τόνια Μαράκη, Γιώργος Μπινιάρης.

Διάβασε επίσης:

Ο Παπακαλιάτης φωτογραφίζει τις ανιψιές του που βλέπουν πρώτη φορά «Maestro» στο Netflix

O Χριστόφορος Παπακαλιάτης είδε το «Maestro» να σημειώνει τεράστια επιτυχία και πλέον τόσο ο ίδιος όσο και οι υπόλοιποι συντελεστές της σειράς βλέπουν ήδη τους εαυτούς στο Netflix.

Η σειρά έχει σκαρφαλώσει στην κορυφή των top επιλογών με τα μέλη της οικογενείας του Χριστόφορου Παπακαλιάτη να βλέπουν φανατικά το «Μaestro» ανεξαρτήτως ηλικίας. Ο γνωστός δημιουργός δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία βλέπουμε τις μικρές του ανιψιές να βλέπουν το «Maestro» στο Netflix. «Όταν οι ανιψιές σου σε βλέπουν για πρώτη φορά στην τηλεόραση και κάτι τους θυμίζει αυτός ο τύπος…», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του.

Διάβασε τη συνέχεια ΕΔΩ. 

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Dnews

News4Health

pelop.gr

theissue.gr

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr

News4Health

Dnews    News4Health    pelop.grtheissue.gr   

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr

Scroll To Top