Now Reading
Λίγο χαρτί υγείας είναι το μυστικό για να αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά τη μούχλα στο μπάνιο

Λίγο χαρτί υγείας είναι το μυστικό για να αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά τη μούχλα στο μπάνιο

Avatar photo
Μάρμαρο

Το πιο συχνό πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε στο μπάνιο μας είναι η μούχλα και το TikTok σου έχει μια αποτελεσματική λύση για να την απομακρύνεις.

Όταν καθαρίζεις το μπάνιο τίποτα δεν είναι πιο απογοητευτικό από το να προσπαθείς να αφαιρέσεις την επίμονη μούχλα και το ωίδιο. Η χειρότερη τοποθεσία για κολλημένη μούχλα είναι οι γωνίες της μπανιέρας σου. Αλλά ευτυχώς, η απομάκρυνση της βρωμιάς από τις γωνίες του μπάνιου είναι ευκολότερη από ποτέ χάρη σε ένα εξαιρετικά απλό εργαλείο καθαρισμού που σίγουρα θα εύχεσαι να το ήξερες νωρίτερα!

Σύμφωνα με το TikTok, που πάντα θα βρίσκεις χρήσιμα hacks εκεί, ο καθαρισμός της μούχλας στο μπάνιο μπορεί να γίνει εύκολα με χαρτί υγείας. Αν δεις και εσύ το video του χρήστη  @lilstepha, θα καταλάβεις τι εννοούμε.

Μπάνιο

Για τον καθαρισμό στις γωνίες, το μόνο που χρησιμοποιεί είναι χαρτί υγείας και λίγο διάλυμα καθαρισμού μπάνιου που περιέχει χλωρίνη. Για να το κάνεις, σκίσε μια λωρίδα χαρτιού υγείας που είναι αρκετά μακριά ώστε να καλύψει τη μουχλιασμένη περιοχή. Περίστρεψε το χαρτί τουαλέτας έτσι ώστε να σχηματίσει μια μεγάλη περιστροφή και, στη συνέχεια, τοποθέτησε το στριμμένο χαρτί κατά μήκος της γωνίας. Τέλος, εμπότισέ το με χλωρίνη ή με διάλυμα καθαρισμού μπάνιου με βάση τη χλωρίνη και άφησέ το να καθίσει για τουλάχιστον 12 ώρες (και άνοιξε ένα παράθυρο για σωστό αερισμό).

Μάρμαρο

Αφού περάσει ο χρόνος που απαιτείται, φόρεσε γάντια και αφαίρεσε το χαρτί υγείας, σκουπίζοντας την περιοχή. Οποιαδήποτε μούχλα και ωίδιο πρέπει να ξεκολλήσει εύκολα και μπορείς να τελειώσεις ξεπλένοντας με νερό.

@lilstepha_

I can’t believe I didn’t know about this sooner! #cleaning #clean #bathroom #foryoupage #fyp #cleaningtiktok

♬ follow tj_yeslad – Tik Toker

Διάβασε επίσης:

4 φυσικές λύσεις για να μειώσεις τις νυχτερινές επισκέψεις στο μπάνιο

Ο ύπνος είναι πολύτιμο αγαθό για τη σωματική και ψυχική μας υγεία. Ένας καλός και ποιοτικός ύπνος μπορεί να μας γεμίσει ενέργεια και καλή διάθεση για όλη την ημέρα. Το τελευταίο πράγμα που θέλουμε όλοι κατά τη διάρκεια της νύχτας  είναι να χάσουμε τον πολύ απαραίτητο ύπνο λόγω της συχνής νυχτερινής ούρησης. Αυτή η κατάσταση ονομάζεται νυκτουρία και επηρεάζει το 75%  των γυναικών άνω των 40 ετών.

Αν και οι πιο κρύες θερμοκρασίες υπερδιεγείρουν τους μύες της ουροδόχου κύστης και επιδεινώνουν το πρόβλημα, υπάρχει τρόπος να αποφύγεις το πρόβλημα. Δοκίμασε αυτές τις 4 φυσικές συμβουλές για να μειώσεις τις νυχτερινές επισκέψεις στο μπάνιο και να απολαμβάνεις τον ύπνο σου χωρίς διακοπές.

μπάνιο

1.Βάλε τα πόδια σου ψηλά

Μετά από μια κουραστική μέρα στη δουλεια, με πολύ περπάτημα και άγχος, μπορείς να χαλαρώσεις τα πόδια σου τοποθετώντας τα  ψηλότερα από την καρδιά σου. Το να στηρίζεις τα πόδια σου σε ένα μαξιλάρι για μια ώρα πριν κοιμηθείς μπορεί να σε βοηθήσει να αδειάσεις πλήρως την ουροδόχο κύστη σου, λένε οι επιστήμονες της κλινικής του Κλίβελαντ. Επίσης είναι γνωστό ότι το να φοράς κάλτσες συμπίεσης πριν τις βγάλεις για να πέσεις για ύπνο, βοηθά στον έλεγχο της ουροδόχου κύστης.

2.Ανάπνευσε βαθιά

Εάν ξυπνάς το βράδυ για να πας τουαλέτα και δυσκολεύεσαι να ξανακοιμηθείς, πάρτε αργές, βαθιές αναπνοές για δύο λεπτά. Αυτό ενεργοποιεί το πνευμονογαστρικό νεύρο, το οποίο επιβραδύνει απαλά τον καρδιακό  παλμό, ώστε να μπορείς να χαλαρώσεις και να κοιμηθείς εύκολα.

Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
αλλαγη ώρας
 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
καλυτερα μερη στον κοσμο για διαβιωση


Dnews

News4Health

pelop.gr

theissue.gr

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr

News4Health

Dnews    News4Health    pelop.grtheissue.gr   

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr

Scroll To Top