Now Reading
All of Us Art: Οι χειροποίητες κηρομπογιές που γιορτάζουν την ομορφιά των αποχρώσεων του δέρματος

All of Us Art: Οι χειροποίητες κηρομπογιές που γιορτάζουν την ομορφιά των αποχρώσεων του δέρματος

Avatar photo
χειροποίητες κηρομπογιές

Η Sabine Joseph είναι μια μαμά που δημιουργεί τις χειροποίητες κηρομπογιές All of Us Art και γιορτάσει την ομορφιά όλων των αποχρώσεων του δέρματος.

Όλοι μπορούν να εκπροσωπούν την τέχνη. Επιπλέον, ο καθένας αξίζει να απεικονίσει τον εαυτό του στην τέχνη. Ενώ οι ζωγράφοι και οι δημιουργοί διαπρέπουν στην ανάμειξη χρωμάτων με επαγγελματικά εφόδια, τα παιδιά δεν θα πρέπει να αρκούνται σε ένα έντονο ροζ και ένα καφέ μαρκαδόρο στο βασικό κουτί 16 θέσεων. Παρόλο που επωνυμίες, όπως η Crayola, έχουν καταβάλει προσπάθεια να δημιουργήσουν αποχρώσεις μαρκαδόρων στις φυσικές αποχρώσεις κάθε δέρματος, υπάρχει κάτι το ιδιαίτερο σε μια χειροτεχνική προσέγγιση από κάποιον που χρειάστηκε να αντιμετωπίσει την έλλειψη εκπροσώπησης σε είδη τέχνης από πρώτο χέρι.

χειροποίητες κηρομπογιές
Instagram @welcometojulianstreet

Η Sabine Joseph, μια μαμά που μένει στο σπίτι, αντιμετώπισε προβλήματα με την εύρεση μιας κηρομπογιάς από κερί μέλισσας που θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει η κόρη της για να απεικονίσει το χρώμα του δέρματος της γιαγιάς της. Αυτό την ενέπνευσε να λανσάρει το All of Us Art για να προσφέρει χειροποίητες κηρομπογιές από κερί μέλισσας που γιορτάζουν τη διαφορετικότητα.

Οι κηρομπογιές από κερί μέλισσας All of Us Art διατίθενται σε σετ των οκτώ αποχρώσεων. Κατασκευάζονται από κερί μέλισσας, φυτικό κερί και φυσικές χρωστικές από βιώσιμες πηγές. Αυτά τα κραγιόνια χρώματος δέρματος είναι επίσης χωρίς κερί σόγιας, παραφίνη και χωρίς πρόσθετα χημικά.

Ξεκίνησε με ένα απλό σετ κηρομπογιών που έφτιαξε στην κουζίνα της και σε μια ανάρτηση μιας φωτογραφίας στο προσωπικό της Instagram πλημμύρησε σχόλια από ανθρώπους που ήθελαν τα δικά τους. Μια μέρα, αποφάσισε να πουλήσει ένα μόνο σετ στο Etsy. Η αυξανόμενη δημοτικότητα των βιώσιμων κηρομπογιών της και η ζεστή υποδοχή που είχαν την ώθησαν να αναπτύξει μια πραγματική σειρά. Οι κηρομπογιές ονομάστηκαν All of Us και υπήρξαν ένα από τα πιο αγαπημένα αντικείμενα της Oprah το 2021 – μόλις ενάμιση χρόνο μετά τη δημιουργία της εταιρείας.Για να είναι προσβάσιμο το προϊόν σε καλλιτέχνες όλων των ηλικιών, οι κηρομπογιές All of Us Art σε αποχρώμεις του δέρματος διατίθενται σε τρία σχήματα: μπλοκ, στρογγυλά και τρίγωνα. Τόσο τα μπλοκ όσο και τα στρογγυλά είναι κατάλληλα για τα χεράκια ενός μικρού παιδιού. Τα τρίγωνα έχουν πιο επαγγελματικό πλεονέκτημα, καθώς ξετυλίγονται για να μπορούν οι άνθρωποι να χρησιμοποιούν εύκολα την άκρη για λεπτές λεπτομέρειες. Το σχήμα είναι επίσης συσκευασμένο σε μεταλλικό κουτί για δημιουργούς εν κινήσει.

κηρομπογιές

«Παρόλο που ποτέ δεν είχα σκοπό να ξεκινήσω μια μάρκα κραγιόν, δεν θα άλλαζα αυτή τη δουλειά με τον κόσμο. Το να διασφαλίσουμε ότι κάθε ένα από τα παιδιά μας καταλαβαίνει ότι είναι τέλειο—όπως ακριβώς είναι, είναι αυτό που έχω βάλει σε αυτή τη Γη να κάνω», γράφει η Joseph στον ιστότοπο All of Us Art. Μετά την επιτυχία αυτών των πρώτων προϊόντων, η εταιρεία ελπίζει να επεκταθεί και σε άλλα είδη τέχνης με βασικές απόχρωσεις στον τόνο του δέρματος.

χειροποίητες κηρομπογιές

«Ελπίζω ότι αυτές οι κηρομπογιές να φυτέψουν σπόρους καλοσύνης, αποδοχής και ενότητας—και κυρίως φιλίες», λέει η Joseph. «Ακόμα κι αν οι φιλίες είναι απλά σε ένα κομμάτι χαρτί. Γιατί, σας υπόσχομαι, από τα βάθη της καρδιάς μου—έχει σημασία». Μπορείτε να αγοράσετε τις κηρομπογιές All of Us Art στον ιστότοπο της εταιρείας.

 

Διάβασε επίσης

Ο Johnny Depp επεκτείνει το τεράστιο ταλέντο του ζωγραφίζοντας άλλους διάσημούς που θαυμάζει

Ο Johnny Depp διαθέτει μία από  προβεβλημένες κινηματογραφικές καριέρες στον κόσμο, σε μια ολοένα και πιο παραγωγική μουσική καριέρα και ένα μάλλον πικρό πρόσφατο διαζύγιο, ο Johnny  φλερτάρει εδώ και καιρό με τα πρωτοσέλιδα. Τώρα, όμως προσελκύει την προσοχή μας για τις ταχύτατες πωλήσεις μιας συλλογής μεταξοτυπιών που έχει ζωγραφίσει με διάφορα γνωστά πρόσωπα, όπως ο Heath Ledger και ο Bob Marley, και φέρεται να έχουν φτάσει 4,5 εκατομμύρια λίρες την πρώτη εβδομάδα. «Για πολλά χρόνια, πραγματικά κρατούσα τον εαυτό μου αυστηρά μόνο στην καθημερινή δουλειά της κινηματογραφικής επιχείρησης, παρόλο που στην καρδιά μου και για πάντα ήμουν μουσικός και πάντα είχα ανάγκη να ξεφεύγω σε ένα κενό κομμάτι χαρτί, είτε πρόκειται για γράψιμο, είτε για ζωγραφική, είτε για ζωγραφική σε έναν κενό καμβά», αναφέρει ο Depp σε ένα δελτίο τύπου. 

Friends & Heroes II 

Ο Johnny Depp πουλάει μια συλλογή από μεταξοτυπίες που έχει ζωγραφίσει με δημόσια πρόσωπα, όπως ο Heath Ledger και ο Bob Marley, μέσω μιας γκαλερί στο Λονδίνο για χιλιάδες δολάρια. Με τίτλο «Friends & Heroes II», ολόκληρη η συλλογή τεσσάρων τεμαχίων, η οποία έρχεται υπογεγραμμένη από τον Depp, διατίθεται έναντι 17.500 λιρών (21.000 δολάρια) από την Castle Fine Art και περιλαμβάνει πορτρέτα του Ledger και του Marley μαζί με τον River Phoenix και τον Hunter S. Thompson. 

Διάβασε τη συνέχεια ΕΔΩ

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι 5 top χώρες που πρέπει να επισκεφτείς αν αγαπάς τον καφέDnews

News4Health

pelop.gr

theissue.gr

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr

News4Health

Dnews    News4Health    pelop.grtheissue.gr   

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr

Scroll To Top