Now Reading
Η αποκάλυψη της Jenna Ortega για την viral σκηνή του χορού της σειράς «Wednesday»

Η αποκάλυψη της Jenna Ortega για την viral σκηνή του χορού της σειράς «Wednesday»

Avatar photo

Η αγάπη του κοινού για τη σειρά ενισχύθηκε μετά από την προβολή μιας σκηνής στην οποία η Ortega χορεύει έξαλλα το σινγκλ των The Cramps, «Goo Goo Muck» του 1981.

Viral έχει γίνει το χορευτικό της Jenna Ortega από την σειρά Wednesday του Netflix. Η ηθοποιός πρόσφατα παραδέχτηκε ότι είχε COVID-19 ενώ γύριζε τη συγκεκριμένη σκηνή του χορού. Μιλώντας στο NME, αποκάλυψε ότι ξύπνησε με συμπτώματα του ιού την ημέρα των γυρισμάτων. «Ναι, ξύπνησα και είναι περίεργο, δεν αρρωσταίνω ποτέ και όταν το κάνω δεν είναι πολύ κακό, είχα πόνους στο σώμα», είπε στο περιοδικό.

Ακόμα πρόσθεσε: «Ένιωθα ότι με είχε χτυπήσει ένα αυτοκίνητο και ότι ένας μικρός καλικάντζαρος είχε αφεθεί στο λαιμό μου και έξυνε τα τοιχώματα του οισοφάγου μου. Μου έδιναν φάρμακα μεταξύ των λήψεων γιατί περιμέναμε το θετικό αποτέλεσμα».

Πηγή: instagram – Jenna Ortega

Το τεστ της βγήκε θετικό παρά μόνο αφού γύρισε τη σκηνή, αλλά πάλεψε να το ξεπεράσει που ένιωθε τόσο αδιαθεσία. «Το χορογράφησα μόνη μου!» είπε η Ortega. «Δεν είμαι χορεύτρια και είμαι σίγουρη ότι αυτό είναι προφανές. Είχα πάρει το τραγούδι [“Goo Goo Muck” από τους The Cramps] περίπου μια εβδομάδα πριν και απλά τράβηξα από ό,τι μπορούσα». Διευκρίνισε ότι «επειδή ήταν η πρώτη μου μέρα με τον COVID, ήταν δύσκολα να γυρίσω την σκηνή». Η Ortega σκέφτεται επίσης ότι αν ήταν στο 100 τοις εκατό, θα μπορούσε να χόρευε ακόμα καλύτερα. «Ζήτησα να το ξανακάνω αλλά δεν είχαμε χρόνο», παραδέχτηκε. «Νομίζω ότι μάλλον θα μπορούσα να το είχα κάνει λίγο καλύτερα…»

https://twitter.com/hereisviolet/status/1599962529618309120/

«Πυρά» κατά της Jenna Ortega

Η παραγωγή MGM δήλωσε στο NME ότι «ακολουθήθηκαν αυστηρά πρωτόκολλα COVID και μόλις επιβεβαιώθηκε το θετικό τεστ, η παραγωγή απομάκρυνε την Jenna από το σετ». Αμέσως πυροδοτήθηκαν σχόλια από τους φανς της σειράς σχετικά με τα προολιπτικά μέτρα που έχουν ληφθεί για τον COVID κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. «Δεν είναι καν ένα πλάνο, ήταν κυριολεκτικά μια ολόκληρη σκηνή χορευτικού κλαμπ με πολύ κόσμο», έγραψε ένας χρήστης στο Twitter. «Δεν κατηγορώ την Jenna γιατί τους ενημέρωσε εγκαίρως, αλλά νομίζω ότι ήταν πολύ ανεύθυνο από τους δημιουργούς να συνεχίσουν το γύρισμα, ειδικά επειδή αφορούσε κόσμο» είπε ένας άλλος χρήστης.

Η σειρά έχει προκαλέσει φρενίτιδα και έρχεται με 2η σεζόν σε λίγες ημέρες

Η  νέα σειρά του Netflix, Wednesday, δείχνει τον εμβληματικό χαρακτήρα της Wednesday Addams να φοιτά στο υπερφυσικό οικοτροφείο Nevermore Academy. Εκεί, η Wednesday ερευνά τους μυστηριώδεις φόνους στο δάσος από ένα τέρας. Μετά από οκτώ συναρπαστικά επεισόδια, το τέρας αποκαλύφθηκε, αλλά εκεί άλλες πλοκές παραμένουν άλυτες, που θα εξερευνηθούν σε επόμενες σεζόν.

«Για εμάς, πάντα κοιτάμε το μέλλον, και όταν καθόμαστε να δημιουργήσουμε μια σειρά, κοιτάμε πολλές σεζόν, ιδανικά», δήλωσε ο συνδημιουργός Miles Millar στο Variety. «Αυτό δεν το περιμένουμε ποτέ, αλλά αυτή είναι η προσδοκία που ελπίζουμε ότι η σειρά θα είναι επιτυχημένη. Έτσι, πάντα σχεδιάζεις τουλάχιστον τρεις ή τέσσερις σεζόν με πιθανές ιστορίες για τους χαρακτήρες. Μπορεί να εξελιχθεί και να αλλάξει. Συχνά, θέλεις να δεις ποιοι χαρακτήρες ή ηθοποιοί ξεπηδούν και για ποιους σου αρέσει να γράφεις. Οπότε θέλεις να το κρατήσεις ανοιχτό και αρκετά οργανικό ώστε να το αλλάξεις και να εξελιχθεί, αλλά σίγουρα έχουμε έναν αρκετά σαφή διάδρομο για το τι θέλουμε να κάνουμε στις επόμενες σεζόν», συμπλήρωσε.

ΠΗΓΗ:NETFLIX

Σε μια άλλη συνέντευξη, ο Millar μοιράστηκε τα έξης: «Νιώσαμε ότι μόλις αγγίξαμε την επιφάνεια με αυτούς τους χαρακτήρες και οι ηθοποιοί είναι τόσο καταπληκτικοί σε αυτούς τους ρόλους. Η Κάθριν είναι, νομίζω, μια εμβληματική Μόρτιτσα. Η σχέση μεταξύ της Wednesday και της Morticia είναι επίσης ουσιαστική για τη σειρά και η ιδέα ότι η Wednesday προσπαθεί να χαράξει τη δική της πορεία έξω από την οικογένεια είναι σημαντική». Ο συνδημιουργός Alfred Gough συμφωνεί, λέγοντας: «Υπάρχουν σίγουρα περισσότερα που μπορείς να εξερευνήσεις στον κόσμο των Addamses».

Οι μελλοντικές σεζόν θα παραμείνουν επικεντρωμένες στον χαρακτήρα της Wednesday, καθώς αυτή είναι ο ομώνυμος χαρακτήρας, αλλά, όπως μοιράζεται ο Millar, «σίγουρα θέλουμε να παρουσιάσουμε την οικογένεια όπως κάναμε αυτή τη σεζόν σε μερικά επεισόδια, αν είχαμε μια δεύτερη σεζόν». 

Αν η σειρά επιστρέψει για δεύτερη σεζόν, μπορούμε να περιμένουμε ότι η Jenna Ortega θα επαναλάβει το ρόλο της ως Wednesday Addams, μαζί με τους άλλους ηθοποιούς που υποδύονται την οικογένεια Addams: Catherine Zeta-Jones ως Morticia, Luis Guzmán ως Gomez και Isaac Ordonez ως Pugsley. Επιπλέον, οι συνομήλικοι της Wednesday στο Nevermore, Enid Sinclair (Emma Myers), Bianca Barclay (Joy Sunday) και Xavier Thorpe (Percy Hynes White) πιθανότατα θα επιστρέψουν.

Διάβασε τη συνέχεια ΕΔΩ.

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Dnews

News4Health

pelop.gr

theissue.gr

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr

News4Health

Dnews    News4Health    pelop.grtheissue.gr   

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr

Scroll To Top