Now Reading
Το πρακτικό hack που θα μεταμορφώσει την τσάντα σου σε backpack

Το πρακτικό hack που θα μεταμορφώσει την τσάντα σου σε backpack

Ιωάννα Σαλαμουρα
τσάντα ταχυδρόμου

Υπάρχει ένα υπέροχο hack για να μεταμορφώσεις την τσάντα σου σε σακίδιο πλάτης.

Τα backpack, σακίδια πλάτης, αναμφίβολα είναι οι πιο πρακτικές τσάντες για όλους τους ανθρώπους ανεξαρτήτως ηλικίας. Από τα σχολικά μας χρόνια μέχρι τα ταξίδια είναι το πιο βολικό αντικείμενο. Φυσικά είναι η τσάντα που χρησιμοποιούμε όταν πάμε για τα ψώνια μας καθώς μπορούμε να έχουμε ελεύθερα τα χέρια μας. Τα σακίδια πλάτης είναι εξαιρετικά χρήσιμα για τη συγκράτηση των αντικειμένων μας όταν ταξιδεύουμε σε τρένα, λεωφορεία και αεροπλάνα. Επιπλέον, είναι διασκεδαστικό να εκφράζουμε το στιλ μας φορώντας σακίδια που συνδυάζουν τη λειτουργία με τη μόδα.

σακίδιο πλάτης

Από την άλλη πλευρά, οι cross body τσάντες είναι ιδανικές για να μεταφέρουμε λίγα αντικείμενα σε εκδηλώσεις ή βραδινές εξόδους, καθώς οι τσάντες είναι πολύ βολικές ενώ χορεύουμε για να την έχουμε πάνω μας ή αν έχει πολύ κόσμο εκεί που θα βρεθούμε να μη μας αγχώνει πως πρέπει να την ακουμπήσουμε κάπου. Έτσι, μια «χιαστί» τσάντα είναι κάτι που θέλουμε να έχουμε μαζί μας όταν βγαίνουμε έξω ή ακόμη κι αν πηγαίνουμε για ψώνια. Τόσο και οι δυο αυτοί τύποι τσαντών έχουν τα προνόμια τους αλλά σύμφωνα με το glam.com υπάρχει ένα hack που δε μας βάζει σε δίλλημα αν πρέπει να κρατήσουμε τη μια ή την άλλη.τσάντα ταχυδρόμου

Μετέτρεψε την τσάντα σου σε σακίδιο πλάτης

Αν πηγαίνεις ένα ταξίδι, και όχι μόνο, αλλά δε θέλεις να πάρεις μαζί σου το σακίδιο υπάρχει τρόπος να μετατρέψεις μια τσάντα «χιαστί» σε backpack. Είτε το πιστεύεις είτε όχι, μια χιαστί τσάντα μπορεί να μεταμορφωθεί σε σακίδιο αν ξέρεις πώς να τη φορέσεις με διάφορους τρόπους. Στο TikTok, η @themouselets δημοσίευσε ένα video, με ένα κοριτσάκι που δείχνει πώς να μετατρέπει την τσάντα του σε σακίδιο πλάτης μετακινώντας πρώτα την τσάντα μπροστά από το σώμα της, τοποθετώντας το λουράκι πίσω από τα χέρια της και, τέλος, γυρίζοντας την τσάντα πίσω από το κεφάλι της μετατρέψτε το σε σακίδιο.

@themouselets

#stitch with @stockpoolpic ok WAIT this is amazing #disneyworld #disneyparks #disneysecrets #disneybags #disneyoutfitideas #disneystyle #disneymerch

♬ original sound – The Mouselets

 

Μια άλλη TikToker με το όνομα χρήστη @rarajem δημοσίευσε επίσης ένα video όπου μοιράστηκε την χιαστί τσάντα σε σακίδιο με τους θεατές της. Πρώτον, τόνισε το στρίψιμο της τσάντας έτσι ώστε η κανονικά στραμμένη προς τα έξω πλευρά της τσάντας να πιέζεται στο μπροστινό μέρος του σώματος μας πριν την αναστροφή — έτσι η τσάντα δεν θα εμφανίζεται προς τα πίσω όταν είναι σε λειτουργία σακιδίου.

@rarajem

Style hack! Turn your crossbody bag into a backpack!#fyp #stylinghacks #stylehacksforwomen #packinghacks #crossbodybags #womensbackpack #crossbodybag #packinghack #travelhacks2022 #stylehacksforgirls #howtowearit #stylinghacks #stylingoutfits Great purse that you can travel with, perfect travel hack if you want to chnage up the look of your handbag!

♬ Unholy – Sam Smith & Kim Petras

Είναι από τα πιο πρακτικά κι έξυπνα hack που μπορούμε να αντιγράψουμε αν βρεθούμε σε πολυσύχναστο μέρος και να μετατρέψουμε την τσάντα μας με αυτόν τον απλό τρόπο σε σακίδιο.

Διάβασε επίσης:

Τα πιο κοινά στιλιστικά λάθη που κάνεις όταν ντύνεσαι και πώς να τα διορθώσεις

Μετά από δυο δεκαετίες στον χώρο του styling οι ερωτήσεις που δέχομαι  πιο συχνά είναι σχεδόν ίδιες. Και αυτές μπορεί να είναι:  «Τι να φορέσω σε αυτήν την εκδήλωση;», «Πώς να συνδυάσω αυτό ή το τάδε ρούχο;», «Τι να φορέσω αυτή την εποχή;». Παρόλα αυτά σε αυτές τις συχνές ερωτήσεις που μου γίνονται, αυτή που παραμένει στην πρώτη θέση είναι «πως να κάνω το καθημερινό μου ντύσιμο πιο εύκολα».

δυο κορίτσια με μαύρα

Ακόμα και οι πιο έμπειρες (στιλίστριες κλπ) είμαστε επιρρεπείς σε ένα ή δύο λάθη στο στιλ μας. Ναι, ακόμη και οι γνώστες της μόδας είμαστε «ένοχες» για το γεγονός ότι μπορεί να υπερβάλουμε στο ντύσιμο μας ή να φοράμε το λάθος εσώρουχο με ένα ρούχο. Οπότε ουδείς αναμάρτητος και σίγουρα δεν πειράζει να κάνουμε κάποιες φορές κάποια λάθη. Θα αναφερθώ όμως στα πιο συνηθισμένα στιλιστικά λάθη που τείνουμε να κάνουμε και πως μπορούμε να τα διορθώσουμε.

Διάβασε εδώ ποια είναι τα λάθη.

 

 

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ηθοποιός με τουαλέτα
 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
νύφη σε τζάκι

Dnews

News4Health

pelop.gr

theissue.gr

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr

News4Health

Dnews    News4Health    pelop.grtheissue.gr   

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr

Scroll To Top