Now Reading
Η Φιλανθρωπική οργάνωση του βασιλιά Καρόλου κάνει νέα συνεργασία με τη Chanel

Η Φιλανθρωπική οργάνωση του βασιλιά Καρόλου κάνει νέα συνεργασία με τη Chanel

Ιωάννα Σαλαμουρα
CHANEL ΣΕΝΕΓΑΛΗ

Σε νέα συνεργασία προχωράει η Φιλανθρωπική οργάνωση του βασιλιά Καρόλου με σκοπό την εκπαίδευση και ειδίκευση μαθητών.

Η φιλανθρωπική οργάνωση του βασιλιά Καρόλου ανακοίνωσε τη νέα συνεργασία του με τη Chanel. Σε αυτό το νέο εντατικό πρόγραμμα 24 εβδομάδων, οι μαθητές θα παρακολουθήσουν την τέχνη του κεντήματος. Πριν ένα χρόνο η ίδια οργάνωση κυκλοφόρησε τη δεύτερη συλλογή μόδας σε συνεργασία με τo Net-a-Porter και το Yoox.

The Prince’s Foundation και η εκπαίδευση στη Chanel Métiers d’art Training Atelier

Το The Prince’s Foundation (ιδρύθηκε από τον Κάρολο όταν ήταν Πρίγκιπας) ένωσε τις δυνάμεις του με τη Chanel για να ανακοινώσει ένα νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα στο Métiers d’art. Σύμφωνα με το townandcountrymag.com, το πρόγραμμα είναι ένα μάθημα κεντήματος διάρκειας 24 εβδομάδων σχεδιασμένο για να προκαλέσει και να αναπτύξει τη δημιουργική πρακτική με έμφαση στην ανάπτυξη δεξιοτήτων και τη βελτίωση. Το μάθημα διδάσκεται στην κατοικία του King’s Gloucestershire, Highgrove, στο νεοσύστατο Chanel Métiers d’art Training Atelier. Οι μαθητές έχουν ξεκινήσει τα μαθήματα τους τον Ιανουάριο και επικεντρώνονται στο κέντημα στο χέρι και στις δεξιότητες με χάντρες. Το Métiers d’art μπορεί να μεταφραστεί ελεύθερα ως τα «επαγγέλματα τέχνης» και είναι επίσης το όνομα μιας ετήσιας συλλογής που κατέχει η Chanel.

https://www.instagram.com/p/CpfNt9qNhRB/?utm_source=ig_web_copy_link

«Βασιζόμενη στην αριστεία του The Prince’s Foundation στην εκπαίδευση, την κατάρτιση στη μόδα και τα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα, αυτή η συνεργασία με έναν παγκόσμιο ηγέτη της βιομηχανίας που είναι η Chanel, είναι απίστευτα συναρπαστική για όλους όσους σχετίζονται με τη φιλανθρωπική μας οργάνωση», δήλωσε η διευθύντρια του Ιδρύματος, Emily Cherrington. «Είμαστε αισιόδοξοι ότι, συνδυάζοντας το πάθος μας για βιωσιμότητα και τέχνη με την κουλτούρα και την τεχνογνωσία της Chanel και της le19M, θα εξοπλίσουμε τους μαθητές με ένα ευρύ φάσμα δημιουργικών και πρακτικών δεξιοτήτων, με γνώμονα την εξάσκηση στο ατελιέ υψηλών προδιαγραφών».

βασιλιας καρολοςΟ Bruno Pavlovsky, Πρόεδρος της Chanel SAS και Πρόεδρος της le19M, δήλωσε χαρούμενος που ξεκινά αυτή η συνεργασία. «Το μακροχρόνιο όραμα μας ήταν να καλλιεργήσουμε και να αναπτύξουμε τις εξειδικευμένες δεξιότητες των Métiers d’art προκειμένου να στρατολογήσουμε, να εκπαιδεύσουμε και να μεταδώσουμε το savoir-faire τους στην επόμενη γενιά», είπε.

CHANEL ΣΕΝΕΓΑΛΗ
Chanel PreFall F23/Launchmetrics Spotlight

Τον Νοέμβριο, η Town & Country επισκέφτηκε το Dumfires House στη Σκωτία για τα αποκαλυπτήρια μιας συλλογής μόδας σε συνεργασία με τη Net-a-Porter και τη Yoox. Η συλλογή εμπνεύστηκε από το Highgrove Gardens και σχεδιάστηκε από οκτώ μαθητές μέσω του εκπαιδευτικού προγράμματος Modern Artisan σε συνδυασμό με το The Prince’s Foundation.

Διάβασε επίσης:

Το παλτό pied-de-coq της Kate Middleton είναι ένας φόρος τιμής στην πριγκίπισσα Diana

Την Kate Middleton τη γνωρίζουμε για το «ακομπλεξάριστο» στοιχείο της να φοράει ξανά κομμάτια που έχει φορέσει σε παλαιότερες εκδηλώσεις. Η πριγκίπισσα πιστή στη βιωσιμότητα καταφέρνει να αναβιώνει παλιά κομμάτια της γκαρνταρόμπας της, δίνοντας νέα πνοή  στα διαχρονικά αυτά κομμάτια.

kate middleton
[email protected]

Και το ίδιο έκανε, φορώντας ένα παλιό κομμάτι ενώ πήγε να παρακολουθήσει έναν αγώνα ράγκμπι στο Principality Stadium στο Cardiff. H Middleton για να παρακολουθήσει τον αγώνα, φόρεσε ένα παλτό Catherine Walker που είχε φορεθεί στο παρελθόν. Το ίδιο κομμάτι το είχε φορέσει κατά τη διάρκεια της περιοδείας που είχαν με τον πρίγκιπα Willliam, στη Σκανδιναβία το 2018.

Διάβασε εδώ τη συνέχεια.

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
τζηνς
 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
jeansDnews

News4Health

pelop.gr

theissue.gr

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr

News4Health

Dnews    News4Health    pelop.grtheissue.gr   

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr

Scroll To Top