Now Reading
Η Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου επιστρέφει με Burberry, Moncler και Rick Owens

Η Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου επιστρέφει με Burberry, Moncler και Rick Owens

Avatar photo
καρώ παλτό

Από τις 17 έως τις 21 Φεβρουαρίου, η βρετανική σκηνή βγαίνει στις πασαρέλες και αναμένουμε την επιστροφή γνωστών οίκων.

Η Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου επιστρέφει από τις 17 έως τις 21 Φεβρουαρίου. Το ημερολόγιο των νέων συλλογών φθινοπώρου χειμώνα 2023/2024 περιλαμβάνει τον Burberry, καλωσορίζει τον Moncler και υποστηρίζει μια πρωτοβουλία για την Ουκρανία. Θυμόμαστε τις τελευταίες επιδείξεις που έγιναν για την καλοκαιρινή σεζόν του ’23 ότι το πρόγραμμα άλλαξε μετά την απώλεια της βασίλισσας Ελισσάβετ.

Για τις συλλογές φθινοπώρου-χειμώνα 2023/2024, το Βρετανικό Συμβούλιο Μόδας παρουσιάζει ένα πλούσιο πρόγραμμα, το οποίο δεν προβλέπεται να αλλάξει εκτός απρόβλεπτων γεγονότων. Όπως σε κάθε εβδομάδα μόδας οι προσδοκίες γύρω από συγκεκριμένες μάρκες δεν μπορούν να αγνοηθούν. Έτσι και για τη βρετανική πρωτεύουσα υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον σχετικά με την επιστροφή κάποιων οίκων.

Η επιστροφή οίκων

O οίκος Burberry θα κάνει ντεμπούτο με τον σχεδιαστή που αναβίωσε τη Bottega Veneta, Daniel Lee, που ήδη μας παρουσιάζει το νέο λογότυπο με εικόνες μέσω των κοινωνικών δικτύων, όπως και την επιστροφή Prorsum.

Και ο Moncler επιλέγει το Λονδίνο για να παρουσιάσει την επόμενη συλλογή, και ο Remo Ruffini αποκαλύπτει ότι εμπνέεται από την τέχνη, τη μουσική, τον κινηματογράφο και τον αθλητισμό, καθώς και από τον κόσμο της μόδας.

Πάνω από όλα όμως θα υπάρξει η συμμετοχή του σχεδιαστή Rick Owens, σε μια παρέμβαση συνδημιουργίας που οδηγεί στην παρουσίαση της συλλογής Moncler + Rick Owens τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου. Η εκδήλωση θα είναι επίσης ανοιχτή στο κοινό και σε ολόκληρη την κοινότητα που σχετίζεται με τη μόδα, με τα εισιτήρια να πωλούνται στο Moncler.com, καθώς θα υπάρχει και ζωντανή ροή στον ιστότοπο της μάρκας, όπου οι χρήστες μπορούν να εγγραφούν για να έχουν πρόσβαση σε αποκλειστικό περιεχόμενο.

εβδομάδα μόδας
Rick Owens S23/Launchmetrics Spotlight

Επιπλέον, το BFC υπενθυμίζει ότι η πρωτοβουλία #NewGen για την κυκλοφορία αναδυόμενων εμπορικών σημάτων στη σκηνή του Λονδίνου είναι 30 ετών, επομένως αναμένονται εορτασμοί για το πρόγραμμα που ξεκίνησε και ο Alexander McQueen πριν από χρόνια. Οι Molly Goddard, Nensi Dojaka, Ahluwalia, David Koma, αλλά και οι JW Anderson, Roksanda, Simone Rocha, Erdem, Emilia Wickstead και Christopher Kane είναι από τις πιο φρέσκες μάρκες που έχουν ήδη τραβήξει το ενδιαφέρον του Λονδίνου.

καρώ παλτό
Burberry S23/Launchmetrics Spotlight

Το γνωστό για τις τσάντες του brand Yuzefi κάνει ντεμπούτο με την πρώτη του επίδειξη μόδας, ενώ προς το παρόν φαίνεται να λείπουν μεταξύ άλλων μάρκες του διαμετρήματος Chopova Lowena, KNWLS, Daniel W. Fletcher και Rejina Pyo. Στο τέλος της Εβδομάδας Μόδας του Λονδίνου, την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου, θα εμφανιστούν 3 μάρκες από την Ουκρανική Εβδομάδα Μόδας – οι Frolov, Kseniaschnaider και Paskal.

Διάβασε επίσης:

«Μυρίζει» ήδη άνοιξη με τα 10 colour trends που ξεχώρισαν στα catwalks

Ο Φλεβάρης κι αν φλεβίσει, καλοκαίρι θα μυρίσει»! Κι εμείς δεν ολοκληρώνουμε αυτή τη γνωστή, λαϊκή ρήση και κρατάμε αυτό που έχουμε στην καρδιά μας, την άνοιξη και το καλοκαίρι. Μπορεί να είμαστε ακόμη σε κρύο mode αλλά τίποτα δε μας πτοεί στο να επιθυμούμε να δούμε όμορφα και φωτεινά χρώματα που θα επικρατήσουν την ερχόμενη σεζόν.

χρώματα '23

MoΟι πασαρέλες έλαμψαν από χρώμα, εξέπεμψαν αγάπη για τη ζωή. Μας ωθούν να βγούμε από τη μιζέρια των προηγούμενων ετών και να κοινωνικοποιηθούμε. Τα φετινά catwalk γιόρτασαν τη ζωή κι εμείς ακολουθούμε σε αυτόν τον υπέροχο ρυθμό. Εκτός από το Viva Magenta, θα πούμε και Viva la Vita.

Δες εδώ τα 10 υπέροχα χρώματα.

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
κόκκινο φόρεμα
 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Paco Rabanne F23


Dnews

News4Health

pelop.gr

theissue.gr

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr

News4Health

Dnews    News4Health    pelop.grtheissue.gr   

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr

Scroll To Top