Now Reading
Η Angelina Jolie επιλέγει τον οίκο Chloé για το atelier της αγκαλιάζοντας με υπερηφάνεια τη θηλυκότητα

Η Angelina Jolie επιλέγει τον οίκο Chloé για το atelier της αγκαλιάζοντας με υπερηφάνεια τη θηλυκότητα

Ιωάννα Σαλαμουρα
angelina jolie

Η Chloé αποκάλυψε ότι θα είναι ο πρώτος συνεργάτης της νέας μάρκας ένδυσης της Angelina Jolie, το Atelier Jolie.

Η Angelina Jolie με το Atelier Jolie ξεκινά με μια δυναμική συνεργασία την Chloé. Την πληροφορία αυτή αποκάλυψε ο γνωστός οίκος και όπως ανέφερε θα είναι μια γιορτή στη θηλυκότητα. Αν και λίγες λεπτομέρειες ήταν διαθέσιμες, η Chloé είπε σε μια δήλωση ότι η αποκλειστική συλλογή ετοίμων ενδυμάτων θα είναι «μια εξάσκηση στη σύγχρονη θηλυκότητα» που «θα γιορτάζει τις αυθεντικές συνδέσεις γυναικών με γυναίκες».

«Η κάψουλα θα δημιουργηθεί από τη δημιουργική διευθύντρια της Chloé, Gabriela Hearst και την Jolie», είπε η εταιρεία στο wwd.com, «και θα τιμήσει τις αντίστοιχες δεσμεύσεις και των 2 εμπορικών σημάτων για τη βελτίωση της κοινωνικής και περιβαλλοντικής βιωσιμότητας με μεγαλύτερη διαφάνεια και υπευθυνότητα».

Η συλλογή θα επικεντρωθεί σε βραδινά ρούχα και θα εμπνέεται από αυτά της γκαρνταρόμπας της Jolie. Πολλά κομμάτια θα κατασκευαστούν από υλικά που είναι stock. «Από τη στιγμή που άκουσα για το όραμα της Angelina για το Atelier Jolie, πίστευα σε αυτό», είπε η Hearst σε δήλωση της. «Είναι ένας τρόπος να δημιουργήσει κατασκευάζοντας ρούχα αλλά με βαθύ σεβασμό για το περιβάλλον. Είναι τιμή για μένα που η Chloé θα είναι ο πρώτος συνεργάτης του Atelier Jolie, καθώς και οι δύο έχουν υψηλά ιδανικά για τη βελτίωση του είδους μας. Αυτός είναι ο λόγος που αγαπώ τόσο την Angelina και την Chloé».

Η ηθοποιός συμπλήρωσε λέγοντας: «Πολύ λίγες μάρκες πολυτελείας είναι πιστοποιημένες B Corp. Ήταν σημαντικό για μένα να συνεργαστώ με την Chloé, μια από τις πρώτες μάρκες πολυτελείας που ήταν B Corp. Ήταν προνόμιο να σχεδιάζω με την Gabriela Hearst και ελπίζω όλες οι γυναίκες να αισθάνονται άνετα και όμορφες σε αυτή τη συλλογή capsule. Τα κέρδη μου από αυτή τη συνεργασία θα επενδυθούν στη δημιουργία θέσεων μαθητείας για ράφτες και τεχνίτες στο Atelier Jolie.»

Τον Οκτώβριο του 2021, η Chloé έγινε ο πρώτος ευρωπαϊκός οίκος πολυτελείας που έλαβε το καθεστώς B Corp, ένα σημαντικό βήμα στη μακρά πορεία της για να γίνει πλήρως μια εταιρεία που καθοδηγείται με γνώμονα να είναι φιλική προς το περιβάλλον, να βασίζεται στην κοινότητα και να είναι υπεύθυνη.

 

«Μια άσκηση στη σύγχρονη θηλυκότητα, η συλλογή capsule γιορτάζει τις αυθεντικές σχέσεις γυναικών με γυναίκες», ανέφερε ο οίκος.
Η σκηνοθέτις, ανθρωπίστρια και ακτιβίστρια, Jolie, είχε αρχικά περιγράψει το τελευταίο της εγχείρημα ως ένα διαφορετικό είδος εταιρείας μόδας στο οποίο οι καταναλωτές θα παίξουν το ρόλο του σχεδιαστή, καλώντας τους να συνεργαστούν με ράφτες, δημιουργούς πατρόν και τεχνίτες για να δημιουργήσουν μοναδικά κομμάτια μόδας. Το Atelier Jolie έχει δεσμευτεί να προτείνει μόδες που σχεδιάζονται με βιώσιμο τρόπο, σέβονται τις δημιουργικές κοινότητες και βασίζονται στην έννοια της αυτο-ανακάλυψης.

angelina jolie
απε-μπε

Διάβασε επίσης:

Το νέο fashion brand της Angelina Jolie έχει ακτιβιστικό πρόσωπο και sustainable διάθεση

Η Angelina Jolie ανακοίνωσε μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram τη νέα της επαγγελματική δραστηριότητα στον χώρο της μόδας. Η επιχείρηση ονομάζεται Atelier Jolie και περιγράφει ένα νέο είδος οίκου μόδας στον οποίο οι καταναλωτές θα έχουν το ρόλο του σχεδιαστή, προσκαλώντας τους να συνεργαστούν με ράφτες, δημιουργούς πατρόν και τεχνίτες για να δημιουργήσουν μοναδικά κομμάτια.

αντζελίνα τζολί
απε-μπε

Κι ενώ αμέτρητες διασημότητες απλώς δανείζουν τα διάσημα ονόματα και τα πρόσωπα τους σε διάφορα έργα μόδας, η ηθοποιός περιγράφει το εγχείρημα της περισσότερο «δημιουργική συλλογικότητα». «Γιατί απλά να αγοράσεις το σχέδιο ενός άλλου ατόμου, όταν μπορείς να το δημιουργήσεις μόνος σου;» αναφέρει η Jolie στο λογαριασμό της στα social media. Δημιούργησε επίσης έναν νέο λογαριασμό @atelierjolieofficial.

Εδώ θα βρεις λεπτομέρειες για το brand της Jolie.

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τα φθινοπωρινά λουλούδια της Prada γίνονται αγωγοί συναισθημάτων
 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η βιώσιμη ντουλάπα μόδας που θα υπάρχει σε 7 χρόνια όταν το Agenda 2030 καρποφορήσειDnews

pelop.gr

theissue.gr

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr

News4Health

Dnews       pelop.gr       theissue.gr   

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr