Now Reading
2 είναι τα κοινά προϊόντα που θα σου ξεμπερδέψουν τα αγαπημένα σου κολιέ

2 είναι τα κοινά προϊόντα που θα σου ξεμπερδέψουν τα αγαπημένα σου κολιέ

Avatar photo
ΚΟΛΙΕ

Τα κολιέ είναι από τα αγαπημένα μας κοσμήματα, τι γίνεται όμως όταν μπερδευτούν; Να με τι προϊόντα θα τα ξεμπερδέψεις.

Τα κολιέ αποτελούν τα αγαπημένα μας κοσμήματα. Προσθέτουν extra στιλ στο ντύσιμο μας και μας στολίζουν τις εμφανίσεις μας. Τα μεγάλα κολιέ θα δώσουν ιδιαίτερο ύφος σε ένα πρωινό ντύσιμο αλλά και σε ένα βραδινό ντύσιμο, ενώ τα λεπτά κολιέ διαθέτουν ένα elegance, ειδικά όταν φοράμε μόνο ένα. Επίσης,  τα λεπτά κολιέ δημιουργούν κι εξαιρετικά layering.

Εκτός όμως από την εξαιρετική ομορφιά που δίνουν στο λαιμό μας, υπάρχει ένα άλλο «δύσκολο» θέμα να αντιμετωπίσουμε. Τι κάνουμε όταν εκεί που τα έχουμε φυλάξει, τα φοράμε ή ακόμη κι αν ταξιδέψουμε, αυτά ανακατευτούν και μπερδευτούν; Σε μια τέτοια περίπτωση δημιουργείται τρομερό χάος και η  διαδικασία του ξεμπερδέματος των κολιέ απαιτεί συχνά μεγάλη υπομονή και επιδεξιότητα που μπορεί να σε εξαντλεί μόνο στη σκέψη.

Τι να κάνεις σε μια τέτοια περίπτωση

Η σωστή αποθήκευση είναι η αρχή και το τέλος για να αποφύγεις μια τέτοια χαοτική κατάσταση, και καλό είναι να μην πετάς και βάζεις μαζί τα κοσμήματα. Αλλά αν σου συμβεί κάτι τέτοιο, να πώς θα τα ξεμπερδέψεις.

ΛΑΔΙ ΣΕ ΜΠΟΥΚΑΛΑΚΙ

1. Baby oil

Γνώριζες  ότι το baby oil μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ξεμπερδέψεις τα κολιέ; Αν δεν έχεις και το ελαιόλαδο θα λειτουργήσει επίσης.

Τι θα χρειαστείς: παιδικό λάδι ή ελαιόλαδο, μια μπατονέτα, ζεστό νερό και ήπιο σαπούνι.

Χρήση: Ξεκίνησε απλώνοντας μια μικρή ποσότητα λαδιού, χρησιμοποιώντας τη μπατονέτα, στη μπερδεμένη περιοχή και ξεκόλλησε απαλά τα κοσμήματα. Η ολισθηρότητα που προκαλεί του λάδι θα διευκολύνει τη διαδικασία ξεμπερδέματος. Εάν πρόκειται για έναν ιδιαίτερα επίμονο κόμπο, πάρε μια παραμάνα και τράβηξε απαλά τις αλυσίδες.

Αυτό που πρέπει να θυμάσαι είναι να τοποθετήσεις τα μπερδεμένα κοσμήματα σε μια επίπεδη επιφάνεια καθώς τα ξεμπερδεύεις , και μη δουλεύεις το κολιέ πάνω από νεροχύτη ή οποιονδήποτε άλλο χώρο που θα μπορούσε ενδεχομένως το πολύτιμο αντικείμενο σου να χαθεί για πάντα σε περίπτωση που πέσει. Όταν ξεμπλέξεις τα κολιέ, ξέπλυνε τα με ζεστό νερό και στέγνωσε τα πριν τα αποθηκεύσεις.

2. Βρεφική πούδρα

Η βρεφική πούδρα λειτουργεί εξίσου καλά σε μια τέτοια περίπτωση. Δούλεψε πάλι σε μια επίπεδη επιφάνεια τοποθετώντας τα κοσμήματα πάνω σε μια πετσέτα. Στη συνέχεια κάλυψε με πούδρα ολόκληρο το κολιέ  ή τα κολιέ, συμπεριλαμβανομένων των κόμπων. Μπορείς να δουλέψεις τις θηλιές με τα δάχτυλά σου ή να χρησιμοποιήσεις μια παραμάνα. Ξεπλένεις και σκουπίζεις τα κοσμήματα αφού τελειώσεις τη διαδικασία.

ΚΟΛΙΕ

Διάβασε επίσης:

Πώς να δημιουργήσεις layering με τα κολιέ σου για να τα αναδείξεις ένα προς ένα

Από τα αγαπημένα μας κοσμήματα (όχι πως όλα δεν είναι αγαπημένα), τα κολιέ πάντα έχουν ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας. Θα στολίσουν το γυμνό λαιμό μας σε μια βραδινή εμφάνιση, θα χρωματίσουν ευχάριστα ένα μονότονο και μουντό σε χρώματα ντύσιμο ή και το αντίθετο. Με τα κολιέ έχουμε μια άλλη σχέση.

ΚΟΛΙΕ ΠΟΛΛΑ ΜΑΖΙ

Πολλές από εμάς επιλέγουμε τολμηρά, χοντρά κολιέ με γεωμετρικά σχήματα και έντονα χρώματα που κάνουν από μόνα τους μεγάλη αίσθηση. Οι πιο λεπτεπίλεπτες αλυσίδες φαίνονται πολύ λίγες σε σύγκριση με τα μεγάλα κολιέ αλλά εννοείται τα λεπτά κολιέ έχουν μια ειδική θέση στο λαιμό μας, αν ειδικά βάλεις πολλές λεπτές αλυσίδες μαζί θα δημιουργήσεις ένα πανέμορφο αποτέλεσμα. Πάμε να δούμε μερικά tips για το πως θα κάνεις ένα όμορφο layering.

Διάβασε εδώ τη συνέχεια.

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
CHANEL ΣΕΝΕΓΑΛΗ
 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΤΖΈΝΙΦΕΡ


Dnews

News4Health

pelop.gr

theissue.gr

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr

News4Health

Dnews    News4Health    pelop.grtheissue.gr   

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr

Scroll To Top