Now Reading
Emily in Paris: Όλα όσα ξέρουμε για την 4η σεζόν και πότε έρχεται στο Netflix

Emily in Paris: Όλα όσα ξέρουμε για την 4η σεζόν και πότε έρχεται στο Netflix

Avatar photo

Η Emily δεν πρόκειται να πάει πουθενά, θα επιστρέφει στις οθόνες μας και θα παίρνει μαζί της στις βόλτες και στις περιπέτειες της στη Πόλη του Φωτός.

Η σειρά «Emily in Paris» επέστρεψε για τρίτη σεζόν την περασμένη εβδομάδα, ακολουθώντας την υπεύθυνη μάρκετινγκ (την οποία υποδύεται η Lily Collins) καθώς προσπαθεί να τα βγάλει πέρα με δύο αφεντικά και δύο ερωτικά ενδιαφέροντα. Οι τηλεθεατές μπορεί να έμειναν σοκαρισμένοι μετά από αυτό το φινάλε, αλλά να είσαι σίγουρη ότι η ανεξέλεγκτη επιτυχία του Netflix θα επιστρέψει για περισσότερες αποδράσεις, περιπέτειες και high-fashion εμφανίσεις. 

Πριν ακόμα επιστρέψει η σειρά «Emily in Paris» για την 3η σεζόν της, η 4η σεζόν ήταν ήδη στα σκαριά. Τον Ιανουάριο του 2022, το Netflix επιβεβαίωσε ότι το «Emily in Paris» θα επιστρέψει για ακόμα 2 σεζόν γράφοντας στο Instagram: «Say «bonjour» to 3 & 4»!  

Η Lily Collins θα επιστρέψει ως Emily Cooper 

Στις επόμενες σεζόν μπορούμε επίσης να περιμένουμε να δούμε το υπόλοιπο βασικό cast της σειράς -ευτυχώς χωρίς απώλειες- να εμφανίζεται και στην τέταρτη σεζόν: Philippine Leroy-Beaulieu, Ashley Park, Lucas Bravo, Samuel Arnold, Bruno Gouery, Camille Razat, William Abadie και Lucien Laviscount. 

«Οι σεναριογράφοι μας στη σειρά ήταν τόσο συνεργάσιμοι. Οι χαρακτήρες του Darren Star είναι τόσο γνήσιοι, πολύπλοκοι και αστείοι. Νομίζω ότι το πετυχαίνει αυτό επειδή αρχίζει πραγματικά να γράφει για τους ηθοποιούς του, και αυτό με το οποίο συνδέθηκα αμέσως με τη Mindy είναι ότι είναι μια πολύ καλή φίλη. Είναι μια αβίαστη φίλη είναι πολύ καλή στο να παρηγορεί ενώ ταυτόχρονα φωνάζει σε κάποιον και έχει πολύ χιούμορ. Όλες αυτές είναι ιδιότητες που εκτιμώ στον εαυτό μου και στους ανθρώπους γύρω μου», δήλωσε η Park στο περιοδικό «Town & Country» για τον χαρακτήρα της, τη Mindy. 

  

 

Οι σεζόν 3 και 4 γυρίστηκαν συνεχόμενα. 

Η σειρά έχει ήδη πραγματοποιήσει γυρίσματα στο Παρίσι. Η 3η και η 4η σεζόν γυρίστηκαν διαδοχικά στη γαλλική πρωτεύουσα, σύμφωνα με το Variety. Η τέταρτη σεζόν του «Emily in Paris» είχε ήδη ζήτηθει, στην πραγματικότητα πριν από σχεδόν δύο χρόνια, με την πλατφόρμα να ανανεώνει τη σειρά τόσο για την 3η όσο και για την 4η σεζόν τον Ιανουάριο του 2021. Τόσο το Netflix όσο και η Collins ανακοίνωσαν τότε τα νέα, με την ανανέωση να έρχεται λίγο μετά την πρεμιέρα της 2ης σεζόν. 

 

Σύμφωνα με το Variety, οι δύο σεζόν γυρίστηκαν back-to-back στη Γαλλία νωρίτερα φέτος, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να δούμε την επιστροφή της σειράς ακόμα νωρίτερα από την παραδοσιακή πτώση της την περίοδο των γιορτών. Το αργότερο που θα έχουμε τη νέα σεζόν είναι λίγο πριν τα Χριστούγεννα του 2023. 

  

Το μεγαλύτερο μέρος του καστ είναι πιθανό να επιστρέψει, συμπεριλαμβανομένου του Alfie. 

Αν και το Netflix δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμα το καστ της 4ης σεζόν, οι περισσότεροι από τους βασικούς ρόλους της σειράς είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα επιστρέψουν. Όσο για τον Alfie του Lucien Laviscount, ο οποίος εγκατέλειψε την Emily μετά την αποκάλυψη των συναισθημάτων της Camille και του Gabriel ο ένας για τον άλλον, ο Darren Star δήλωσε στο TV Guide ότι ο Βρετανός ηθοποίος, πιθανότατα θα εξακολουθεί να είναι μέρος της σειράς, καθώς η Emily θα πρέπει να ισορροπήσει τη συνεργασία μαζί του μαζί με τα δικά της παρατεταμένα συναισθήματα. 

«Η 4η σεζόν θα έχει να κάνει περισσότερο με την πλοήγηση σε περίπλοκες σχέσεις, προσωπικές  και εργασιακές σχέσεις και πώς έρχονται σε σύγκρουση μεταξύ τους. Η Emily θα εξακολουθεί να βρίσκεται με τον Alfie, τον Gabriel και την Camille. Αυτές οι σχέσεις είναι πραγματικά γεμάτες με συναισθηματικές συγκρούσεις», δήλωσε ο δημιουργός. 

 Ένα μέλος του cast που πιθανότατα δεν θα επιστρέψει για ολόκληρη την τέταρτη σεζόν είναι η Kate Walsh, αφού στην τρίτη σεζόν η Madeline αποφάσισε να κλείσει το υποκατάστημα και να επιστρέψει στο Σικάγο. Ωστόσο, υπάρχει πάντα η πιθανότητα το πρώην αφεντικό της Emily να εμφανιστεί για μια ή δύο σκηνές. 

Το ερωτικό τρίγωνο Emily-Gabriel-Camille θα κληθεί να αντιμετωπίσει «την προοπτική ενός μωρού» 

Η 4η σεζόν έχει πολλά να καλύψει μετά τα πολλά το φινάλε της 3ης, όπως ο χωρισμός της Camille και του Gabriel στην εκκλησία, ο επακόλουθος χωρισμός της Emily και του Alfie μετά την εξομολόγηση της Camille και η μεγάλη αποκάλυψη ότι η Camille είναι έγκυος.  

Ο Star δήλωσε στο Entertainment Tonight ότι η εγκυμοσύνη θα αποτελέσει σοβαρή επιπλοκή για το αν ο Gabriel και η Emily θα κάνουν τελικά πράξη τα συναισθήματά τους ο ένας για τον άλλον. Ωστόσο, ο δημιουργός είπε επίσης ότι είναι απίθανο να δούμε την Camille να γεννάει σύντομα. «Είναι πολύ ξεκάθαρο στην 3η σεζόν ότι είναι ένα μεγάλο όνειρο του Gabriel. Θέλει να γίνει πατέρας και νομίζω ότι ήταν ενθουσιασμένος και είναι ενθουσιασμένος με την ιδέα της πατρότητας, αλλά ξέρετε, η σειρά μας δεν κινείται τόσο γρήγορα», είπε. «Μια σεζόν καλύπτει πραγματικά μερικούς μήνες. Είχαμε τρεις σεζόν και ίσως έξι μήνες μόνο πραγματικού χρόνου έχουν περάσει, οπότε δεν είμαι σίγουρος ότι θα δούμε πραγματικά ένα μωρό στην 4η σεζόν. Αλλά νομίζω ότι θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε την προοπτική του μωρού». 

Δεν έχει οριστεί ακόμη ημερομηνία πρεμιέρας 

Ωστόσο, αν η σειρά ακολουθήσει το ιστορικό της χρονοδιάγραμμα -η πρώτη σεζόν βγήκε τον Οκτώβριο του 2020, η δεύτερη τον Δεκέμβριο του 2021 και η τρίτη τον Δεκέμβριο του 2022- μπορούμε να περιμένουμε να δούμε την τέταρτη σεζόν κατά τη διάρκεια του Δεκεμβρίου του 2023. 

Όσο όμως περιμένουμε, είναι η καλύτερη ευκαιρία για να ξαναδείς όλη τη σειρά «Emily in Paris» τώρα στο Netflix. 

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
JENNA ORTEGA
 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πριγκίπισσα Ευγενία

Dnews

News4Health

pelop.gr

theissue.gr

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr

News4Health

Dnews    News4Health    pelop.grtheissue.gr   

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr

Scroll To Top