Now Reading
Η Sienna Miller έβρισε τον παραγωγό της γιατί δεν της έδωσε ίση αμοιβή με τον συμπρωταγωνιστή της

Η Sienna Miller έβρισε τον παραγωγό της γιατί δεν της έδωσε ίση αμοιβή με τον συμπρωταγωνιστή της

Avatar photo

Θεωρεί αυτή τη στιγμή στην καριέρα της κομβική καθώς συνειδητοποίησε πως η δουλειά της αξίζει παραπάνω χρήματα.

Η Sienna Miller μίλησε για εκείνη τη στιγμή στη ζωή της που την έκανε να συνειδητοποιήσει πως πρέπει να ζητά ό,τι αξίζει, χωρίς δισταγμούς. Η 40χρονη σταρ παραχώρησε συνέντευξη στη «Vogue» και δήλωσε πως χρόνια πριν, παραλίγο να την εξαπατήσουν στο Broadway.

Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε πως βρισκόταν στην αρχή της καριέρας της, όταν ένα στέλεχος της πρότεινε μια δουλειά. Η 40χρονη πρωταγωνίστρια της ταινίας «Ανατομία ενός σκανδάλου» δήλωσε ότι της προσφέρθηκε «λιγότερο από το μισό» από ό,τι κέρδιζε ο άντρας συμπρωταγωνιστής της για ένα έργο στη Νέα Υόρκη πριν από αρκετά χρόνια.

«Είπα στον παραγωγό, ο οποίος ήταν εξαιρετικά ισχυρός, ότι δεν πρόκειται για χρήματα αλλά πρόκειται για δικαιοσύνη και σεβασμό, πιστεύοντας ότι θα επέστρεφαν και θα έλεγαν: ”Φυσικά, φυσικά”. Αλλά δεν το έκαναν», δήλωσε η Μiller στη βρετανική Vogue. «Απλά είπα: Λοιπόν, άντε γα@@ τότε».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η Βρετανίδα ηθοποιός, η οποία γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη, το χαρακτήρισε ως μια «κομβική στιγμή» στην καριέρα της που την έκανε να συνειδητοποιήσει ότι «είχε κάθε δικαίωμα να επιδοτείται εξίσου για τη δουλειά που θα έκανα».

Πως ένιωσε εκείνη τη στιγμή

«Δεν ήθελα να φανώ κακιά κι αισθανόμουν τρομερά με τον εαυτό μου. Ντρεπόμουν που ζήτησα περισότερα χρήματα», είπε για τα πρώτα συναισθήματα που ένιωσε εκείνη τη στιγμή.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε σε μια κίνηση που είχε κάνει για εκείνη ο συμπρωταγωνιστής της στο «21 Bridges», Chadwick Boseman, ο οποίος έχει φύγει από τη ζωή. «Όταν είδε ότι οι αμοιβές μας έχουν μια σημαντική διαφορά, έκανε περικοπή στον δικό του μισθό για να αυξηθεί ο δικός μου», αποκαλύπτει. «Ήρθε κοντά μου, με αγκάλιασε και μου είπε “θα πληρωθείς με όσα σου αξίζουν”», συμπλήρωσε.

Tο κυνήγι των παπαράτσι στη σχέση της

Στην ομιλία της, που ήταν μέρος της ετήσιας συνάντησης του ΟΗΕ για την ισότητα των φύλων, της Επιτροπής για το Καθεστώς των Γυναικών, η 40χρονη ηθοποιός είχε αναφερθεί στην εποχή που αγωνίστηκε ενάντια στην εισβολή των paparazzi στην ιδιωτική της ζωή. Όπως αποκάλυψε, στην αρχή της καριέρας της υπήρξαν φορές που παρενοχλήθηκε από άνδρες φωτογράφους, «άνδρες οπλισμένους με κάμερες» και ισχυρίστηκε ότι «κρίθηκε και διασύρθηκε με τρόπο που δεν θα είχε συμβεί ποτέ» αν ήταν άντρας.

Το 2011, είχε καταθέσει στην εξεταστική επιτροπή για την ηθική των μέσων μαζικής ενημέρωσης ότι το κυνήγι από τους παπαράτσι, ειδικά την εποχή που υπήρξε ζευγάρι με τον Jude Heyworth Law,  την έκανε να νιώθει συνεχώς την ιδιωτική της ζωή παραβιασμένη και την έφερνε σε μόνιμη κατάσταση άγχους και παράνοιας. «Σχεδόν κάθε μέρα με κυνηγούσαν 10 με 15 άντρες, που με προκαλούσαν λεκτικά ή με έφτυναν» ανέφερε.

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Dnews

News4Health

pelop.gr

theissue.gr

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr

News4Health

Dnews    News4Health    pelop.gr    theissue.gr   

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr

Scroll To Top