Now Reading
Η Sharon Stone διαγνώστηκε με καρκίνο για δεύτερη φορά – «Πάντα να παίρνετε και δεύτερη γνώμη»

Η Sharon Stone διαγνώστηκε με καρκίνο για δεύτερη φορά – «Πάντα να παίρνετε και δεύτερη γνώμη»

Avatar photo

Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε πως οι γιατροί της βρήκαν έναν μεγάλο ινομυωματώδη όγκο, αφού πρώτα είχε λάβει μια λάθος διάγνωση.

Η 64χρονη Χολιγουντιανή ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για την υγεία της και αποκάλυψε ότι έχει ένα μεγάλο ινομύωμα όγκου ενώ στην αρχή της είχε γίνει λάθος διάγνωση. «Μόλις είχα άλλη μια λανθασμένη διάγνωση και μια λανθασμένη διαδικασία. Αυτή τη φορά (χρειάστηκα) δύο επισκληρίδιες ενέσεις», έγραψε η ίδια στοTwitter. «Με επιδείνωση του πόνου πήγαμε σε άλλο γιατρό για ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΝΩΜΗ: Έχω έναν μεγάλο όγκο ινομυώματος που πρέπει να βγει». Ακόμη έδωσε το δικό της μήνυμα λέγοντας: «Κυρίες: Μην εκνευρίζεστε», συνέχισε. ΠΑΡΤΕ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΝΩΜΗ. Μπορεί να σας σώσει τη ζωή».

Η 64χρονη ηθοποιός ολοκλήρωσε την ανάρτησή της αναφέροντας για άλλη μια φορά την υγεία της, αποκαλύπτοντας: «Θα μείνω κλινήρης για 4-6 εβδομάδες για πλήρη ανάρρωση. Thx για το ενδιαφέρον σας. Όλα καλά».

Ακύρωσε την εμφάνισή της στην Αθήνα

Ο δεύτερος γιατρός τής είπε ότι έχει έναν μεγάλο ινομυωματώδη όγκο, ο οποίος πρέπει να αφαιρεθεί. Έτσι η Stone ακύρωσε το ταξίδι της στην Αθήνα, όπου θα παρευρισκόταν, στις 8 Νοεμβρίου, για το συνέδριο της Vogue, Change Makers – Fashion: The Road Ahead. 

Τα ινομυώματα είναι μη καρκινικές αναπτύξεις της μήτρας που μπορεί να προκαλέσουν πυελικό πόνο, βαριά εμμηνορροϊκή αιμορραγία, συχνουρία και, σπάνια, οξύ πόνο. Δεν είναι η πρώτη φορά που η Sharon Stone μιλά για τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε στη ζωή της. Στα απομνημονεύματά της, «The Beauty of Living Twice», η σταρ της ταινίας «Βασικό Ένστικτο» αποκάλυψε ότι έκανε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση όγκων από το στήθος της τη δεκαετία του ’90 και υπέστη εγκεφαλικό το 2001.

Οι αποβολές

Στη συνέχεια, σε ένα σχόλιο του Ιουνίου 2022 στο Instagram, η Sharon Stone αποκάλυψε ότι είχε κάνει εννέα αποβολές στο παρελθόν. «Εμείς, ως γυναίκες δεν έχουμε ένα φόρουμ για να συζητήσουμε το βάθος αυτής της απώλειας», έγραψε. «Έχασα εννέα παιδιά λόγω αποβολής. Δεν είναι μικρό πράγμα, σωματικά ή συναισθηματικά, ωστόσο είμαστε αναγκασμένοι να νιώθουμε ότι είναι κάτι που πρέπει να το αντέξουμε μόνες μας και κρυφά με κάποιο είδος αίσθησης αποτυχίας.»

Η σχέση της με τα botox

Η Χολιγουντιανή ηθοποιός μιλώντας στη Vogue Arabia για το τεύχος του Σεπτεμβρίου αναφέρθηκε ανοιχτά για τη σχέση που είχε με τις πλαστικές επεμβάσεις, ενώ εξήγησε επίσης τον λόγο που τις σταμάτησε. Η Sharon Stone δήλωσε ότι ενώ στο παρελθόν έκανε botox, το εγκεφαλικό που έπαθε το 2001 και παραλίγο να της κοστίσει τη ζωή, την έκανε να αναθεωρήσει για πολλά πράγματα κι έτσι αποφάσισε να σταματήσει οποιαδήποτε αισθητική παρέμβαση στο πρόσωπό της. «Κατάλαβα ότι δεν είναι μια χαριτωμένη πολυτέλεια, αλλά ένα είδος επώδυνης, νευρολογικής ανάγκης», παραδέχεται.

Η συγκεκριμένη στάση της, ήρθε στο προσκήνιο όταν βρισκόταν σε σχέση με έναν νεότερο άνδρα, ο οποίος τη ρώτησε αν θα έκανε botox και εκείνη του εξήγησε πως όχι. «Τον συνάντησα άλλη μια φορά μετά από αυτό και μετά δεν τον ενδιέφερε πια να με δει» πρόσθεσε στη συνέχεια, ωστόσο δεν την ένοιαζε η άποψη του όπως ανέφερε.

Η Stone τόνισε πως πλέον ενδιαφέρεται να έχει στη ζωή της ανθρώπους που «βλέπουν» πέρα από την εμφάνισή της. «Υπήρχαν περίοδοι που έκανα πολλά botox κι έβαζα συνεχώς, fillers και τέτοια, όμως μετά έπαθα ένα σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο, είχα εγκεφαλική αιμορραγία για εννέα ημέρες και έπρεπε να σταματήσω για λίγο. Όταν τα έκοψα, είδα το πρόσωπό μου να επανέρχεται στη φυσιολογική του κατάσταση. Τότε κατάλαβα πώς ήμουν με όλα αυτά», εξηγεί η ηθοποιός.

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Dnews

News4Health

pelop.gr

theissue.gr

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr

News4Health

Dnews    News4Health    pelop.gr    theissue.gr   

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr

Scroll To Top