Now Reading
Η Jennifer Lawrence δεν άκουσε τη συμβουλή της Adele και τώρα το μετανιώνει

Η Jennifer Lawrence δεν άκουσε τη συμβουλή της Adele και τώρα το μετανιώνει

Avatar photo

Η Adele είχε συμβουλέψει τη φίλη της Jennifer Lawrence να μην παίξει στην ταινία «Passengers».

H 32χρονη ηθοποιός του Causeway μίλησε για την καριέρα της μετά το «Hunger Games», κατά την οποία κάποιες από τις ταινίες που έκανε αμέσως μετά δεν είχαν την ίδια αποδοχή. Αναφέροντας το «Passengers» του 2016 ως μία από τις ταινίες που την έκαναν να νιώσει έτσι, η νικήτρια των Όσκαρ αποκάλυψε ότι η φίλη της Adele στην πραγματικότητα «της είπε να μην κάνει» το ρομαντικό δράμα επιστημονικής φαντασίας, στο οποίο πρωταγωνίστησε μαζί με τον Chris Pratt.

«Έλεγε: “Νιώθω ότι οι διαστημικές ταινίες είναι οι νέες ταινίες με βρικόλακες”», θυμήθηκε η Jennifer Lawrence στο πρακτορείο. «Έπρεπε να την είχα ακούσει». Μετά τους Passengers, η Lawrence έκανε μερικές ακόμα ταινίες που δεν είχαν τόσο καλές κριτικές όσο κάποια από τα προηγούμενα έργα της, όπως το Mother! (2017), Red Sparrow (2018) και Dark Phoenix (2019).

Επέστρεψε στην υποκριτική στην περσινή ταινία «Don’t Look Up», η οποία ήταν υποψήφια για τέσσερα Όσκαρ, και την επόμενη φορά θα εμφανιστεί ως μια αγωνιζόμενη βετεράνος του στρατού στην ταινία «Causeway», που θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή στο Apple TV+. Εκτός από τον ρόλο της ως Lynsey, είναι επίσης παραγωγός στο δράμα.

Γύρω από την εποχή των Passengers, «όλα ήταν σαν ένα rebound effect», δήλωσε η Lawrence στους Times. «Αντιδρούσα, αντί να ενεργώ απλώς». «Ένιωθα περισσότερο σαν διασημότητα παρά σαν ηθοποιός, αποκομμένη από τη δημιουργικότητά μου, τη φαντασία μου», πρόσθεσε.

Η συνέντευξη της Jennifer Lawrence στο New York Times, έρχεται περίπου ένα χρόνο αφότου μίλησε στο Vanity Fair για το τεύχος Δεκεμβρίου 2021 του περιοδικού σχετικά με το διάλειμμα που έκανε από τη ζωή στη δημοσιότητα. «Δεν έβγαζα την ποιότητα που θα έπρεπε», εξήγησε τότε. «Νομίζω ότι όλοι με είχαν βαρεθεί. Εγώ είχα βαρεθεί τον εαυτό μου. Είχα φτάσει σε ένα σημείο που δεν μπορούσα να κάνω τίποτα σωστά».

Τι «ταρακούνησε» την ηθοποιό σε σχέση με τους ανθρώπους

«Η δουλειά με έκανε να νιώθω ότι κανείς δεν μπορούσε να μου θυμώσει: ‘Εντάξει, είπα ναι, το κάνουμε. Κανείς δεν είναι θυμωμένος. Και μετά ένιωσα ότι έφτασα σε ένα σημείο όπου οι άνθρωποι δεν ήταν ευχαριστημένοι μόνο από την ύπαρξή μου», πρόσθεσε η ηθοποιός. «Έτσι, αυτό με ταρακούνησε κάπως από το να πιστεύω ότι η δουλειά ή η καριέρα σου μπορεί να φέρει οποιοδήποτε είδος γαλήνης στην ψυχή σου».

Η υπόθεση της νέα ταινίας «Causeway» 

Η ίδια παρουσιάζεται χαμένη στις σκέψεις της, χωρίς την δυνατότητα να μπορεί να εκφράσει τι πραγματικά έχει στο μυαλό της. Η αλήθεια, όμως, είναι πως η νέα αυτή ταινία «Causeway» μία αθέατη πλευρά των γυναικών στρατιωτών της Αμερικής. Μία οπτική που σίγουρα θα έπρεπε να συζητάμε πιο συχνά.

H Lynsey είναι μια μηχανικός που βρισκόταν στις στρατιωτικές βάσεις του Αφγανιστάν. Εκεί, όπως μαθαίνουμε, υπέστη έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό στο κρανίο της μετά από μία έκρηξη. Μετά από αυτό το συμβάν, η ίδια επιστρέφει στην Αμερική και προσπαθεί να ξαναβρεί τα πατήματά της. Όσα έζησε όμως εκεί και οι εικόνες που είδε στον πόλεμο, σίγουρα δεν την αφήνουν να ηρεμήσει.

Η ανάρρωση της γίνεται ακόμη πιο περίπλοκη εξαιτίας της σχέσης της Lynsey με την μητέρα της. Στην προσπάθειά της να ξεφύγει από το ίδιο της το μυαλό και το PTSD που την παρασέρνει σε σκοτεινά σημεία, δημιουργεί μία απρόσμενη, φιλική σχέση με έναν ντόπιο άντρα, τον James. O James όμως έχει κι εκείνος τους δικούς δαίμονες και παλιά τραύματα να αντιμετωπίσει. Με έναν τρόπο, προσπαθεί κι εκείνος να καταπνίξει το παρελθόν και τις μνήμες που έχει από αυτό μέσα από τη στοργική σχέση που έχει αναπτύξει με την Lynsey.

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Dnews

News4Health

pelop.gr

theissue.gr

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr

News4Health

Dnews    News4Health    pelop.gr    theissue.gr   

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr

Scroll To Top