Now Reading
Το μπάνιο της Lady Gaga εκφράζει την κομψή πολυτέλεια με το χρυσόλευκο μάρμαρο

Το μπάνιο της Lady Gaga εκφράζει την κομψή πολυτέλεια με το χρυσόλευκο μάρμαρο

Avatar photo
lady gaga

Το λευκό με το χρυσό μάρμαρο χαρακτηρίζουν το πολυτελές μπάνιο της Lady Gaga.

Η Lady Gaga είναι μια μεγάλη δύναμη τόσο στη βιομηχανία της μουσικής όσο και στον κινηματογράφο. Το σπίτι που διαθέτει στο Malibu ταιριάζει απόλυτα με την τραγουδίστρια και η διακόσμηση του δε θα μπορούσε να ήταν λιγότερη για τη γνωστή τραγουδίστρια. Το χρυσό και λευκό μάρμαρο καθορίζει τη μοντέρνα πολυτέλεια στο μπάνιο της.

Ντυμένο με χρυσόλευκο μάρμαρο, ένα αξιοζήλευτο ντους και έναν πολυέλαιο, η έπαυλη της Lady Gaga στο Malibu χαρακτηρίζεται από μια αριστοκρατική πολυτέλεια. Η τραγουδίστρια μας έδειξε το μπάνιο της μέσα από selfie που ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram.Όλο το μπάνιο της είναι εξαιρετικά κομψό αλλά αυτό που το κάνει ιδιαίτερο είναι το μάρμαρο του.

Η σχεδιάστρια Molly McGinness από το Σικάγο ανέφερε στο homesandgardens.com πως: «Το μάρμαρο είναι ένα κλασικό υλικό που δείχνει πάντα ακριβό και είναι διαθέσιμο σε πολλές παραλλαγές. Ποιο λευκό μάρμαρο θα επιλέξετε εξαρτάται από το είδος της φλέβας (φλέβες ονομάζονται τα νερά που κάνει το μάρμαρο) που σας αρέσει, ζεστή ή κρύα – ή αν προσπαθείτε να επιλέξετε κάτι με ελάχιστες φλέβες. Έτσι, συνδυάζεις ένα όμορφο και διαχρονικό υλικό όπως το λευκό μάρμαρο με ένα πιο μοντέρνο φινίρισμα όπως το χρυσό και ξαφνικά έχεις έναν νέο συνδυασμό». Και συνεχίζει: «Διασημότητες ή όχι, οι περισσότεροι άνθρωποι θέλουν να συμβαδίζουν με τις τάσεις και όταν ανακαινίζουν το σπίτι τους, θα επιλέξουν μια ενημερωμένη εμφάνιση. Ο χρυσός, φυσικά, αποπνέει μια πιο πολυτελή εμφάνιση, οπότε ο συνδυασμός του με μάρμαρο είναι μια φυσική επιλογή».

μπάνιο με μάρμαρο

Η σχεδιάστρια Emily Yeates λατρεύει επίσης το μάρμαρο αναφέροντας ότι ο συνδυασμός χρωμάτων μπορεί να προσφέρει τον τέλειο συνδυασμό καθαριότητας και πολυτέλειας. «Το λευκό και το χρυσό χρησιμοποιούνται συχνά στα μπάνια ως ένδειξη πολυτέλειας επειδή δημιουργούν μια καθαρή, κομψή και διαχρονική εμφάνιση που αποπνέει κομψότητα και κομψότητα», λέει. «Το λευκό είναι ένα κλασικό χρώμα που δημιουργεί μια αίσθηση αγνότητας, καθαριότητας και φρεσκάδας, ενώ το χρυσό αντιπροσωπεύει τον πλούτο, την κομψότητα και την πολυτέλεια».

Η Emily μας συνιστά, πρώτον, να χρησιμοποιούμε το λευκό ως κύριο χρώμα για τους τοίχους, τα δάπεδα και τα φωτιστικά και μπορούμε να προσθέσουμε χρυσές πινελιές μέσω αξεσουάρ, όπως τις σχάρες για πετσέτες, τα πιάτα σαπουνιού και τις θήκες για το χαρτί υγείας.

Πέρα από αυτές τις χρυσές χρωματικές πινελιές που μας συνιστά να εγκαταστήσουμε όπως βρύσες, ντους και συρτάρια για να προσθέσουμε μια αίσθηση αίγλης και πολυτέλειας στο μπάνιο μας, συμπεριλαμβάνει και τους καθρέπτες. «Επιλέξτε υλικά υψηλής ποιότητας όπως μάρμαρο ή χαλαζίτης για πάγκους και δάπεδα για να δημιουργήσετε μια αίσθηση πολυτέλειας», λέει. «Ενσωματώστε καθρέφτες ή έργα τέχνης με χρυσό πλαίσιο για να προσθέσετε διάσταση και βάθος στο χώρο ενώ αναβαθμίζετε το συνολικό σχέδιο.»

λευκό μάρμαρο

Και, για έναν απλό και οικονομικό τρόπο να αναβαθμίσουμε το μπάνιο μας, η Emily προτείνει να προσθέσουμε φυτά εσωτερικού χώρου για να «δώσετε ζωή και φρεσκάδα στο μπάνιο, ενώ παράλληλα προσφέρετε μια ωραία αντίθεση με το λευκό και το χρυσό χρώμα».

 

lady gaga
[email protected]

Αν είναι αυτό που σκόπευε η Lady Gaga, είμαστε σίγουρα έτοιμες να επενδύσουμε.

Διάβασε επίσης:

Χρυσό: Το χρώμα που κάνει όλα τα αντικείμενα που βρίσκονται δίπλα του να μοιάζουν υπέροχα

Οι ειδικοί εσωτερικών χώρων εφιστούν την προσοχή μας στην τελευταία τάση βαφής που προσθέτει απίστευτη αίγλη στο σπίτι μας. Εάν έχεις στερέψει από ιδέες και αναζητάς κάτι λίγο πιο κομψό από τους συνηθισμένους ουδέτερους τόνους για να βάψεις το σαλόνι σου, τότε θα χαρείς να ακούσεις ότι κάτι παλιό αλλά χρυσό, επανέρχεται στη μόδα ως κορυφαία επιλογή για όλους όσοι επιθυμούν να αλλάξουν το χρώμα στους τοίχους τους.

χρυσοι τοίχοι

Το χρυσό χρώμα είναι τάση

Ολοένα και περισσότερες εταιρείες χρωμάτων ανακοινώνουν πως το χρυσό αποτελεί το χρώμα του 2023.  Οι εσωτερικοί χώροι με χρυσό  είναι μια αναμφισβήτητη τάση που θα συνεχίσει να αναπτύσσεται όλο το 2023. Φωτεινή και ζεστή, η χρυσή βαφή προσφέρει πολυτελή αίγλη που πολλοί καταναλωτές ελπίζουν να εισάγουν στα σπίτια τους το 2023.

Διάβασε εδώ τη συνέχεια.

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
φυτά
 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
καλλιέργεια λεβάνταςDnews

News4Health

pelop.gr

theissue.gr

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr

News4Health

Dnews    News4Health    pelop.grtheissue.gr   

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr

Scroll To Top