Now Reading
Εξοικονόμησε χώρο για το ρολό της κουζίνας χρησιμοποιώντας μόνο 3 γάντζους και κολλητική ταινία

Εξοικονόμησε χώρο για το ρολό της κουζίνας χρησιμοποιώντας μόνο 3 γάντζους και κολλητική ταινία

Avatar photo
θήκες για χαρτί κουζίνας

Μια μικρή κουζίνα θέλει έξυπνους τρόπους για να εξοικονομήσεις χώρους, αυτό το DIY θα σου φανεί χρήσιμο.

Μια μικρή κουζίνα πάντα δυσκολεύει είτε αυτό αφορά το μαγείρεμα, είτε τον χώρο γενικά που είναι περιορισμένος. Ο πάγκος της κουζίνας είναι το σημείο που χρησιμοποιείται κατά κύριο λόγο και αν είναι μικρός είναι θέμα. Αν λοιπόν αντιμετωπίζεις πρόβλημα χώρου σίγουρα και η θήκη για το ρολό κουζίνας θα καταλαμβάνει ένα σημαντικό κομμάτι από τον πάγκο σου και δε θα ξέρεις τι να την κάνεις.

Μια επιλογή είναι να την αντικαταστήσεις με μια επιτοίχια θήκη και να την τοποθετήσεις είτε στον τοίχο, είτε στο κάτω μέρος ενός ντουλαπιού. Ωστόσο, ίσως ήδη να έχεις μια θήκη για το ρολό σου και να μην θέλεις να αγοράσεις μια καινούργια. Σε αυτήν την περίπτωση μπορείς να κάνεις ένα από τα παρακάτω DIY και το μόνο που θα χρειαστείς για να την κάνεις κρεμαστή είναι γαντζάκια για τον τοίχο και ισχυρά αυτοκόλλητα τοίχου.

κουζίνα

Σύμφωνα με το housedigest.com, αυτή η διαδικασία, όπως αποδεικνύεται στο TikTok από τον @_yothatsdice, θα κρεμάσει τη θήκη οριζόντια έξω από τον τοίχο, κάτι που είναι πιο λογικό να είναι δίπλα σε έναν πάγκο. Για να το κάνεις αυτό, θα συνδέσεις έναν γάντζο στον τοίχο με μια λωρίδα αυτοκόλλητου και, στη συνέχεια, απλά θα κρεμάσεις τη θήκη του ρολού από τη βάση στο γάντζο.

@_yothatsdice

Bathroom Hack to maximize counter space #bathroomhack #papertowelhack

♬ Oh My Dayum! – The Gregory Brothers & Daym Drops

Ένας άλλος τρόπος για να κρεμάσεις τη θήκη

Ωστόσο, ενώ το hack του @_yothatsdice θα μπορούσε να είναι χρήσιμο, μπορεί επίσης να προκαλέσει την ταλάντωση της θήκης κάθε φορά που προσπαθείς να κόψεις χαρτί κουζίνας. Επιπλέον, ίσως θέλεις η θήκη να κρεμαστεί ευθεία πάνω-κάτω αντί για οριζόντια κι έξω από τον τοίχο. Αν ναι, θα χρειαστείς μια θήκη με μηχανισμό εύκολου σχίσιμου ή μια κοντή μπάρα που συνήθως σε βοηθά να αφαιρέσεις ένα φύλλο με μεγαλύτερη ευκολία. Από αυτό θα κρεμάσεις τη θήκη είτε στο πλάι ενός ντουλαπιού, είτε στον τοίχο. Για να κρεμάσεις κάθετα τη θήκη για χαρτοπετσέτα, ακολούθησε τα βήματα της @equeenin στο TikTok και ξεκίνησε τοποθετώντας μικρά κομμάτια ταινίας εκεί που πρέπει να πάνε τα άγκιστρα, χρησιμοποιώντας τον μηχανισμό εύκολου σχίσιμου ως οδηγό για την απόσταση.

@equeenin

Another idea #apartmenthacks #househunting #diyprojects #5minhack #amazongadgets

♬ Spongebob Tomfoolery – Dante9k Remix – David Snell

Αυτό θα γίνει σε έναν σχηματισμό τριγώνου, με ένα τοποθετημένο στην κορυφή και 2 δίπλα δίπλα από κάτω για να στηρίζεται πλήρως η θήκη. Στη συνέχεια, αφού τα άγκιστρα έχουν κολλήσει στον τοίχο και αφαιρεθεί η ταινία, απλά κρέμασε τη θήκη χαρτοπετσέτας από τον μηχανισμό εύκολου σχίσιμου, έτσι ώστε να στέκεται κάθετα, με τη βάση να «αιωρείται» πάνω από τον πάγκο ή το δάπεδο.

θήκες για χαρτί κουζίνας
instagram @saunuri_oy

Διάβασε επίσης:

Φτιάξε τον χειροποίητο καθρέφτη του Στέλιου Ρόκκου με υλικά που θα βρεις σε μια βόλτα στη θάλασσα

Dεν θα μπορούσα να σκεφτώ καλύτερο DIYer από τον τραγουδιστή Στέλιο Ρόκκο. Ο Στέλιος έχει 3 μεγάλες αγάπες: τη μουσική, τη θάλασσα και το ξύλο. Για το πρώτο έχει γίνει εξάλλου και διάσημος όλα αυτά τα χρόνια, για το δεύτερο έχουμε ακούσει και δει πολλά, τόσο από τις αναφορές του σε συνεντεύξεις  όσο και φωτογραφικό υλικό εκεί που αρμενίζει στην αγαπημένη του Λήμνο. Για την αγάπη του για το ξύλο όμως λίγοι γνωρίζουν (τουλάχιστον μέχρι πριν από κάποια χρόνια).

Στέλιος Ρόκκος
https://www.instagram.com/rockwoodbysteliosrokkos/

Οι περισσότεροι έχουν θαυμάσει τον τραγουδιστή στα videos ή τις φωτογραφίες που κατά καιρούς ανεβάζει στο Instagram, με το απίθανο εργαστήριό του, εκεί όπου παίρνει ένα κομμάτι ξύλο και το μετατρέπει σε έργο τέχνης.

Δες εδώ τον καθρέπτη.

 

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πώς μπορείς να βγάλεις τη βαφή για το βάψιμο του σπιτιού από το χαλί 
 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αν έχεις κατοικίδια σκέψου το 2 φορές πριν φυτέψεις ευκάλυπτο στον κήπο σουDnews

pelop.gr

theissue.gr

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr

News4Health

Dnews       pelop.gr       theissue.gr   

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr