Now Reading
Chalkboard ideas: Γίνε δημιουργική βάφοντας με μαυροπίνακα γωνιές του σπιτιού σου

Chalkboard ideas: Γίνε δημιουργική βάφοντας με μαυροπίνακα γωνιές του σπιτιού σου

Avatar photo
ιδεες διακοσμησης με μαυροπινακα

Το χρώμα μαυροπίνακα είναι μια διασκεδαστική τάση στη διακόσμηση του σπιτιού που θα ενθουσιάσει όλη την οικογένεια. Δες πώς μπορείς να χρησιμοποιήσεις την μπογιά μαυροπίνακα για να κάνεις τον χώρο του σπιτιού σου διασκεδαστικό και καλλιτεχνικό.

Οι διακοσμητικοί μαυροπίνακες έρχονται ξανά στο προσκήνιο και μας μεταμορφώνουν οποιονδήποτε τοίχο ή έπιπλο για να του δώσουν σκοπό και προσωπικότητα. Εκτός από έναν παραδοσιακό πίνακα κιμωλίας στον τοίχο, έχουμε ανακαλύψει τη δυνατότητα για πολύ πιο ευφάνταστες ιδέες βαφής, από πινακίδες κουζίνας και σανίδες σχεδίασης ντουλαπιών έως πάνελ κήπου. Οι δυνατότητες με τις ιδέες χρωμάτων μαυροπίνακα είναι ατελείωτες!

Μπορείς να βάψεις οποιαδήποτε καθαρή επιφάνεια με μπογιά μαυροπίνακα καθιστώντας την νέα ιδέα σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού.

1. Χρωματίστε μεγάλη επιφάνεια τοίχου και δώσε προσωπικότητα

Μια ιδέα μαυροπίνακα είναι ιδανική για έναν οικογενειακό χώρο τραπεζαρίας για να επιτρέψει την έκφραση της προσωπικότητας και να δημιουργήσει ένα διασκεδαστικό σημείο εστίασης. Χρησιμοποίησε αλφάδι και κολλητική ταινία για να δημιουργήσεις μια έκταση τοίχου. Βάψε την περιοχή μέσα στην ταινία με ειδική μπογιά μαυροπίνακα και είναι έτοιμο! Έχεις έναν διασκεδαστικό πίνακα κιμωλίας απευθείας στον τοίχο.

ιδεες διακοσμησης με μαυροπινακα2. Αποθήκευση κουζίνας και μαυροπίνακας

Σε αυτήν την περίπτωση της κουζίνας, χρησιμοποίησε ένα σύμπλεγμα κλασικών βιβλιοθηκών Billy για τη δημιουργία μιας ειδικής μονάδας ραφιών κουζίνας. Γύρισε μια βιβλιοθήκη στο πλάι και μετά ζωγράφισε με μπογιά μαυροπίνακα. Η επιφάνεια γίνεται ένας εύχρηστος χώρος για λίστα αγορών/πίνακας doodle για όλη την οικογένεια.

Chalkboard ideas

3. Στον διάδρομο για καθημερινή υπενθύμιση

Μετέτρεψε ένα έπιπλο διαδρόμου σε μια δημιουργική ιδέα ζωγραφικής σε πίνακα κιμωλίας. Μια απλή ιδέα λευκού διαδρόμου μπορεί να προσφέρει το τέλειο σκηνικό για έναν μαυροπίνακα που λειτουργεί ως καθημερινή υπενθύμιση εργασιών και λίστας υποχρεώσεων για όλη την οικογένεια.

μαυροπίνακας

4. Κάνε την παιδική ντουλάπα πιο διασκεδαστική και λειτουργική

Τα παιδιά συχνά ως παιχνίδι ζωγραφίζουν πάνω σε τοίχους και έπιπλα. Εάν η παιδική ντουλάπα είναι έχει ήδη πάνω μικρές ζωγραφιές είναι ευκαιρία να της δώσεις άλλη αισθητική. Απλώς κόλλησε με ταινία τις εξωτερικές άκρες της περιοχής που θέλεις να βάψεις. Η περιοχή μέσα στο ένθετο των θυρών της ντουλάπας παρέχει μια τέλεια πλαισιωμένη περιοχή για βαφή με μπογιά μαυροπίνακα.

(Image credit: Future PLC/ )

5. Βάψε την πόρτα με διαφορετικό χρώμα

Όταν θέλεις να δώσεις σε μια πόρτα περισσότερο όγκο και σκοπό δοκίμασε μια στρώση μπογιά μαυροπίνακα και η πόρτα θα διπλασιαστεί ως ένας μεγάλος πίνακας μηνυμάτων. Αυτόματα επεκτείνεται ο χώρος και μπορείς να σημειώσεις της λίστες αγορών σου και πολλά άλλα.

 

Διάβασε επίσης:

To 2023 φέρνει 5 νέα trends στη διακόσμηση του δωματίου- Δεν θα ξέρεις ποιο να υιοθετήσεις απ’ όλα

Η κρεβατοκάμαρα είναι ένα μέρος όπου περνάμε πολύ χρόνο όταν βρισκόμαστε στο σπίτι, έτσι δεν είναι; Εκεί που στην καραντίνα δεν θέλαμε να βλέπουμε άλλο το δωμάτιό μας, τώρα πάλι έχουμε στρέψει το βλέμμα μας στον χώρο που μας δημιουργεί την πιο ξεκούραστη οικειότητα στον πλανήτη! Ναι, η κρεβατοκάμαρά μας λοιπόν είναι ο χώρος ο οποίος θα έχει την τιμητική του το 2023 και τα deco trends έχουν αρχίσει ήδη να στήνουν χορό για τα διαφορετικά στυλ που θα υποδεχτούν.

Η αλήθεια είναι πως όταν αποφασίζουμε να ανακαινίσουμε το υπνοδωμάτιό μας, η διαδικασία δεν είναι ιδιαίτερα δαπανηρή καθώς ούτε μεγάλα έπιπλα έχουμε, ούτε πλακάκια στου τοίχους για να μας τρώνε χρόνο και χρήμα.  Αν δεν μπορείς να αντισταθείς κι εσύ λοιπόν (όπως κι εγώ) στην αλλαγή της ατμόσφαιρας του υπνοδωματίου σου —είτε αναζητάς το τέλειο στήσιμο είτε σου αρέσει να αγκαλιάζεις μια σειρά από υφές και χρωματισμούς—  θέλω να δώσεις προσοχή στις τάσεις που βρίσκονται προ των πυλών για το 2023. Από περίτεχνες κουρτίνες μέχρι φανταστικές διακοσμήσεις με στοιχεία του δάσους, ρίξε μια ματιά στα deco trends για την κρεβατοκάμαρα του 2023!

Δες τις 5 μεγαλύτερες τάσεις ΕΔΩ

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΧΡΩΜΑΤΑ
 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ονειρεμένο σπίτι


Dnews

News4Health

pelop.gr

theissue.gr

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr

News4Health

Dnews    News4Health    pelop.grtheissue.gr   

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr

Scroll To Top