Now Reading
Το House of the Dragon θα επιστρέψει στο HBO το 2024 μαζί με τους Starks 

Το House of the Dragon θα επιστρέψει στο HBO το 2024 μαζί με τους Starks 

Avatar photo

Οι Targaryens θα επιστρέψουν με έναν νέο κύκλο επεισοδίων και έχουμε όλες τις πληροφορίες που θέλεις να μάθεις.

Το HBO δεν περίμενε πολύ για να ανανεώσει το «House of the Dragon». Λίγο μετά την προβολή του πρώτου επεισοδίου -με το μεγαλύτερο κοινό για οποιαδήποτε νέα πρωτότυπη σειρά στην ιστορία του HBO η εταιρεία ανακοίνωσε ότι το prequel του Game of Thrones θα επιστρέψει για δεύτερη σεζόν. 

«Είμαστε υπερήφανοι για όσα πέτυχε ολόκληρη η ομάδα του House of the Dragon με την πρώτη σεζόν. Το πρωτοφανές cast και το συνεργείο μας ανέλαβαν μια τεράστια πρόκληση και ξεπέρασαν κάθε προσδοκία, παρέχοντας μια σειρά που έχει ήδη καθιερωθεί ως mustseeTV», ανέφερε σε δήλωσή της η Francesca Orsi, εκτελεστική αντιπρόεδρος του προγραμματισμού του HBO. «Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ενθουσιασμένοι που θα συνεχίσουμε να ζωντανεύουμε το επικό έπος του Οίκου Targaryen με τη δεύτερη σεζόν».

Ακολουθούν όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για τη δεύτερη σεζόν του House of the Dragon

Η δεύτερη σεζόν θα εξακολουθεί να βασίζεται στο Fire & Blood του George RRMartin.Το House of the Dragon διαδραματίζεται δύο αιώνες πριν από τα γεγονότα του Game of Thrones και παρακολουθεί τον Οίκο Targaryen καθώς βυθίζεται σε εμφύλιο πόλεμο για το ποιος θα κληρονομήσει το θρόνο μετά τον βασιλιά Viserys I (Paddy Considine). Μπορούμε να περιμένουμε ότι η δεύτερη σεζόν θα συνεχίσει ακριβώς από εκεί που έμεινε η πλοκή της πρώτης σεζόν.

«Η 1η σεζόν έστρωσε το τραπέζι για μια πολύ αιματηρή γιορτή που θα ακολουθήσει», εξήγησε ο συνδημιουργός Ryan Condal. «Ο λόγος που ήθελα να αφιερώσουμε πραγματικά το χρόνο μας σε αυτό είναι επειδή ήθελα όλοι να καταλάβουν ποιοι ήταν όλοι αυτοί οι χαρακτήρες και τη μακρά ιστορία που είχαν πίσω τους- πίσω από τους πατεράδες και τους παππούδες τους – που μας οδήγησε σε αυτό το σημείο όπου καταλήγουν να διεξάγουν έναν εμφύλιο πόλεμο μεταξύ τουςΜε ενδιαφέρει πραγματικά να συνεχίσουμε με όλους αυτούς τους χαρακτήρες που ξοδέψαμε τόσο χρόνο για να τους παρουσιάσουμε, ιδιαίτερα τις οικογένειες της Rhaenyra και της Alicent, και να δούμε τι θα συμβεί τώρα που αναποδογυρίσαμε τη σκακιέρα και ρίξαμε τα πιόνια στο έδαφος. Πώς αντιδρούν όλοι αυτοί; Αυτή είναι η ιστορία που θα αφηγηθούμε στη 2η σεζόν και μετά». 

Η δεύτερη σεζόν, προσθέτει ο Condal, θα εξακολουθεί να είναι «σε μεγάλο βαθμό» η ιστορία του Alicent και της Rhaenyra

Το βασικό cast αναμένεται να επιστρέψει. Κανένα cast δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα, αλλά η Olivia Cooke (Alicent Hightower), η Emma DArcy (πριγκίπισσα Rhaenyra Targaryen) και ο Matt Smith (πρίγκιπας Daemon Targaryen) αναμένεται να επαναλάβουν τους ρόλους τους, όπως και ο Fabien Frankel (Criston Cole) και η Eve Best (Rhaenys Targaryen).

Μπορούμε επίσης να περιμένουμε να επιστρέψουν οι ηθοποιοί που υποδύονται την επόμενη γενιά των Targaryen – Tom GlynnCarney (Aegon II Targaryen), Ewan Mitchell (Aemond Targaryen), Phia Saban (Helena Targaryen). Πιθανότατα θα δούμε επίσης την επιστροφή των Elliott Grihault (Lucerys Velaryon), Baela Targaryen (Bethany Antonia), και Rhanea Targaryen (Phoebe Campbell), καθώς και την επιστροφή της Rhanea Targaryen (Phoebe Campbell).

Οι νεότερες εκδοχές της Rhaenyra και της Alicent, που υποδύονται η Milly Alcock και η Emily Carney, αντίστοιχα, δεν αναμένεται να επιστρέψουν. Ωστόσο, ο δημιουργός Ryan Condal δεν απέκλεισε εντελώς μελλοντικές εμφανίσεις. «Θέλω να πω, κοιτάξτε, δεν ξέρω», εξήγησε. Οι νεότερες Rhaenyra και Alicent «δεν αποτελούν μέρος της ιστορίας που αφηγούμαστε, ακόμα». Το κλειδί εδώ είναι το «ακόμα» που δείχνει ότι ο Κοντάλ αφήνει την πόρτα ανοιχτή για το μέλλον.

Ο Miguel Sapochnik, συν-προγραμματιστής του House of Dragon, αποχωρεί. Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, το οποίο μετέδωσε την είδηση, «Πηγές λένε ότι ο Sapochnik αποχωρεί από τη σειρά μετά από μια εξαντλητική προσπάθεια τριών ετών στο prequel του Game of Thrones». Ο Ryan Condal θα είναι πλέον ο μοναδικός showrunner του House of Dragon και θα συνεργάζεται στενά με τον συνδημιουργό George R.RMartin

«Το να δουλεύω μέσα στο σύμπαν του Thrones τα τελευταία χρόνια ήταν τιμή και προνόμιο, ειδικά περνώντας τα δύο τελευταία με το εκπληκτικό cast και το συνεργείο του House of the Dragon», ανέφερε ο Sapochnik σε δήλωσή του. «Είμαι τόσο περήφανος για όσα καταφέραμε με την και πανευτυχής από την ενθουσιώδη αντίδραση των θεατών μας. Ήταν απίστευτα δύσκολο να αποφασίσω να προχωρήσω, αλλά ξέρω ότι είναι η σωστή επιλογή για μένα, προσωπικά και επαγγελματικά. Καθώς το κάνω αυτό, όμως, με παρηγορεί βαθιά το γεγονός ότι ο Alan θα συμμετάσχει στη σειρά. Είναι κάποιος που γνωρίζω και σέβομαι εδώ και πολύ καιρό και πιστεύω ότι αυτή η πολύτιμη σειρά δεν θα μπορούσε να είναι σε πιο ασφαλή χέρια. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παραμείνω μέλος της οικογένειας του HBO και του House of the Dragon και, φυσικά, εύχομαι στον Ryan και την ομάδα του καλή επιτυχία και τα καλύτερα για τη δεύτερη σεζόν και μετά».

Τον Ιανουάριο του 2023, το Puck ανέφερε ότι ο Sapochnik έφυγε λόγω «μιας παρατεταμένης αντιπαράθεσης σχετικά με τη σύζυγό του και τη συμμετοχή της στη σειρά». Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Sapochnik ήθελε η σύζυγός του, Alexis Raben, να ενταχθεί στην ομάδα παραγωγής, αλλά το HBO αντιδρούσε, λέγοντας ότι δεν είχε αρκετή εμπειρία. Προφανώς το HBO έφερε μεσολαβητή, αλλά δεν μπόρεσαν να λύσουν τη διαφωνία και ο Sapochnik αποχώρησε. Σε δήλωσή του τότε, το HBO ανέφερε: «Αν και θα θέλαμε πολύ να είχαμε τον Miguel να συνεχίσει στον ίδιο ρόλο, είμαστε ενθουσιασμένοι με τη συνεχιζόμενη συνεργασία του σε αυτή τη νέα δημιουργική ιδιότητα». 

Οι Starks αναμένεται να είναι στη δεύτερη σεζόν

Η πρώτη σεζόν είχε επικεντρωθεί σφιχτά σε τρεις μόνο οίκους: τους Targaryens, τους Velaryons και τους HightowersΑλλά καθώς ξεσπά ο πόλεμος, περισσότερες οικογένειες Westerosi παρασύρονται στη σύγκρουση – στις οποίες συμπεριλαμβάνονται και οι Starks, η οικογένεια που βρίσκεται στην καρδιά του Game of Thrones. Στο «Φωτιά και Αίμα», το βιβλίο στο οποίο βασίζεται η σειρά, ο Cregan Stark, ο σημερινός άρχοντας του Winterfell, παίζει σημαντικό ρόλο.

Σύμφωνα με τον Condal, «θα δώσουμε το ρόλο του Cregan Stark κάποια στιγμή, αλλά κανένα άλλο σχόλιο». Δεν σχολίασε αν θα εμφανιστεί ή όχι στη δεύτερη σεζόν.

Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στις αρχές του 2023 και δεν έχει οριστεί ακόμη ημερομηνία πρεμιέρας

Ας ελπίσουμε ότι η 2η σεζόν του House of the Dragon θα επιστρέψει γρήγορα, αλλά το HBO δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμα τίποτα σχετικά με τις ημερομηνίες κυκλοφορίας. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν το 2023, οπότε μπορεί να μην δούμε τη δεύτερη σεζόν πριν από το 2024. 

«Μην το περιμένεις το ’23, αλλά νομίζω ότι κάποια στιγμή το ’24», δήλωσε στο Vulture ο διευθύνων σύμβουλος του HBO και του HBO Max Casey Bloys«Μόλις αρχίσαμε να βάζουμε σε εφαρμογή το σχέδιο, και όπως και την προηγούμενη φορά, υπάρχουν τόσοι πολλοί άγνωστοι. Δεν είναι για να είμαστε ντροπαλοί ή μυστικοπαθείς, αλλά δεν θέλεις να πεις ότι θα είναι έτοιμο σε αυτή την ημερομηνία και μετά πρέπει να το μετακινήσεις». 

 

You: Όλα όσα ξέρουμε για την 4η σεζόν από το ψυχολογικό θρίλερ-δράμα του Netflix

Είσαι έτοιμη λοιπόν για την τέταρτη σεζόν του «You»; Πριν ακόμα η δολοφονική τρίτη σεζόν βγει στο Netflix τον Οκτώβριο του 2021, η υπηρεσία streaming ανακοίνωσε ότι η σειρά ανανεώθηκε για άλλο ένα κεφάλαιο. Ο Joe Goldberg (Penn Badgley) δεν πρόκειται να πάει πουθενά σύντομα. Επίσης ο Joe δεν βρίσκεται πλέον στο Παρίσι, τον βλέπουμε να πηγαίνει στο Λονδίνο. Αν και στο τέλος της 3ης σεζόν ο Joe βρέθηκε στο Παρίσι, φαίνεται ότι η τέταρτη σεζόν μπορεί να συνεχιστεί σε μια διαφορετική ευρωπαϊκή πόλη.

Την 1η Απριλίου 2021, ο λογαριασμός «You» στο Instagram μοιράστηκε με το κοινό του μια φωτογραφία από τα γυρίσματα, γράφοντας: «Ο Joe επέστρεψε για μια αιματηρή διασκέδαση. Αν η επιλογή του βιβλίου του μας λέει κάτι… Το αγόρι μας μπορεί να μην είναι πια στο Παρίσι». Βέβαια, όλα τα μυθιστορήματα της φωτογραφίας διαδραματίζονται στο Λονδίνο.  Εν τω μεταξύ, η υπεύθυνη της σειράς Sera Gamble επιβεβαίωσε την είδηση με τις ίδιες φωτογραφίες στο Instagram με το Λονδίνο να έχει επισημανθεί ως τοποθεσία. «Ο Joe είναι σε διακοπές, έγραψε στη λεζάντα των φωτογραφιών. «Διαβάζει. Απλά διαβάζει. Μην ανησυχείτε». Πότε θα κυκλοφορήσει η τέταρτη σεζόν στο Netflix; Στις 24 Σεπτεμβρίου 2022, το Netflix ανακοίνωσε ότι το You θα επιστρέψει σε δύο ξεχωριστά μέρη το 2023 με ένα ανατριχιαστικό teaser trailer. Αν και το πρώτο μέρος είχε αρχικά οριστεί να βγει στις 10 Φεβρουαρίου, το Netflix ανακοίνωσε μια αλλαγή στις 24 Νοεμβρίου. 

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Με ροζ φόρεμα η Pamela
 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Dnews

News4Health

pelop.gr

theissue.gr

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr

News4Health

Dnews    News4Health    pelop.grtheissue.gr   

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr

Scroll To Top