Now Reading
Ο Noel Gallagher αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο για επανένωση των Oasis

Ο Noel Gallagher αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο για επανένωση των Oasis

Λινα Γριβογιάννη

O Noel Gallagher με αφορμή την ανακοίνωση του νέου του άλμπουμ, δήλωσε ότι δεν θα απέκλειε μία επανένωση των Oasis.

Ο Noel Gallagher δήλωσε ότι «ποτέ δεν θα έλεγε ποτέ» σε μια επανένωση των Oasis, σηματοδοτώντας μια αλλαγή στον τόνο του «απόλυτου μουσικού τραγουδιού», «θα το κάνουν-θα το κάνουν-δεν το κάνουν». Μετά την ανακοίνωση ενός άλμπουμ, ο Noel Gallagher έχει ήδη ενθουσιάσει ακόμα περισσότερους fans του.  Και ενώ το «Council Skies» θα σηματοδοτήσει το τέταρτο στούντιο άλμπουμ του πρώην άνδρα των Oasis με το συγκρότημά του, τους High Flying Birds, πολλοί εξακολουθούν να επιθυμούν απεγνωσμένα να δουν τον Noel να επανενώνεται με τον αδελφό του Liam, μια θέση στην οποία ο Noel ήταν πιο σθεναρά αντίθετος μέχρι τώρα.  

Ο Noel ήταν αυτός που εγκατέλειψε πρώτος τους Oasis, το 2009, λέγοντας τότε ότι «απλά δεν μπορούσε να συνεχίσει» να δουλεύει με τον αδελφό του. Έκτοτε έχει περιγράψει την κληρονομιά των Oasis ως «παγιωμένη». Μιλώντας στο BBC Radio Manchester σχετικά με το ενδεχόμενο επανένωσης των Oasis, ο Noel είπε: «Ποτέ δεν πρέπει να λες ποτέ- ποτέ».  Παραδέχτηκε ότι «θα έπρεπε να υπάρξουν εξαιρετικές συνθήκες», αλλά πρόσθεσε: «Αυτό δεν σημαίνει ότι αυτές οι συνθήκες δεν θα συνέβαιναν ποτέ».  

Ο Liam είναι περισσότερο φωνητικός υποστηρικτής της αναμόρφωσης των Oasis, τουλάχιστον τα τελευταία χρόνια, αν και είναι κάπως δύσκολο να πούμε πόσο αυτό γίνεται μόνο και μόνο για να εκνευρίσει τον αδελφό του.  

 

Πέρυσι, ο Liam δήλωσε ότι οι Oasis «δεν έπρεπε ποτέ να διαλυθούν». Την προηγούμενη χρονιά, αφού ο Noel είπε ότι θα το έκανε για 100 εκατομμύρια λίρες, ο Liam είπε ότι θα το έκανε δωρεάν.  Σε μια άλλη συνέντευξη στο NME, ο Liam είπε «ο Noel είναι άπληστος και αγαπάει τα χρήματα και ξέρει ότι πρέπει να γίνει σύντομα, αλλιώς δεν θα γίνει».  Σε αυτό το σημείο, θα θέλαμε απλά να τους πούμε ότι παιδιά σοβαρευτείτε επιτέλους, κάντε μια μεγάλη αγκαλιά -σαν αδέρφια- και κάντε επιτέλους την επανένωση πραγματικότητα. 

Διάβασε επίσης:

Οι Rolling Stones ηχογράφησαν ένα νέο τραγούδι με τον Paul McCartney

Rolling Stones έχουν επιστρατεύσει τη βοήθεια ενός διακεκριμένου μπασίστα για ένα νέο project που ετοιμάζουν: Τον Paul McCartney. Μια πηγή επιβεβαίωσε τη συμμετοχή του McCartney στο project, λέγοντας ότι συνέβαλε με μπάσο σε ένα νέο τραγούδι των Rolling Stones. Η συνεργασία αναφέρθηκε για πρώτη φορά από το Variety. Ωστόσο, η πηγή διέψευσε τον ισχυρισμό του αρχικού ρεπορτάζ ότι ο ντράμερ των Beatles Ringo Starr συμμετείχε επίσης στις ηχογραφήσεις. Ένας εκπρόσωπος του McCartney αρνήθηκε να σχολιάσει.

ΠΗΓΗ:ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι Stones φέρονται να έχουν περάσει τις τελευταίες εβδομάδες ηχογραφώντας νέα μουσική στο Λος Άντζελες με τον παραγωγό Andrew Watt (Post Malone, Ozzy Osbourne, Miley Cyrus, μεταξύ πολλών άλλων), και το νέο τους project πλησιάζει στο στάδιο της μίξης. Δεν έχουν ανακοινωθεί άλλες λεπτομέρειες, όπως πότε αυτή η μουσική μπορεί να δει το φως της δημοσιότητας. 

Οι Stones έχουν δημιουργήσει σταθερά την προσμονή για νέα μουσική τα τελευταία χρόνια, κυκλοφορώντας μάλιστα ένα νέο κομμάτι, το «Living in a Ghost Town», τον Απρίλιο του 2020. Σε συνέντευξή του στους Los Angeles Times το 2021, ο Keith Richards δήλωσε ότι η μπάντα θα μπορούσε να έχει ολοκληρώσει ένα νέο άλμπουμ αν η πανδημία δεν είχε διακόψει τα πράγματα, ενώ ο Mick Jagger πρόσθεσε: «Έχουμε κάνει πολλά κομμάτια, οπότε όταν τελειώσει η περιοδεία, θα αξιολογήσουμε πού βρισκόμαστε με αυτό και θα συνεχίσουμε».

Διάβασε τη συνέχεια εδώ

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Saltburn η ταινία
 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
chrissy teigenDnews

pelop.gr

theissue.gr

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr

News4Health

Dnews       pelop.gr       theissue.gr   

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr