Now Reading
O Κάρολος «σπάει» τους κανόνες της στέψης- Ο ρόλος που θα αναλάβουν τα εγγόνια της Camilla

O Κάρολος «σπάει» τους κανόνες της στέψης- Ο ρόλος που θα αναλάβουν τα εγγόνια της Camilla

Avatar photo

Τα εγγόνια της βασίλισσας Camilla θα αναλάβουν έναν ρόλο που παραδοσιακά «κρατούν» οι δούκισσες κατά τη στέψη του βασιλιά.

Όλο και περισσότερες λεπτομέρειες έρχονται στο φως για τη στέψη του βασιλιά Κάρολου καθώς υπάρχουν κάποιες παραδόσεις και κανόνες που μάλλον θα αλλάξουν και θα διαφέρει η στέψη από εκείνη της βασίλισσας Ελισάβετ. Σύμφωνα με τις πεποιθήσεις του Κάρολου, στοχεύει να βεβαιωθεί ότι η στέψη του δεν είναι πολύ επιδεικτική ή σπάταλη από άποψη χρημάτων και θέλει επίσης να επικεντρωθεί στο να είναι φιλικό προς το κλίμα.

Η στέψη του Καρόλου δεν είναι απλώς μια μεγάλη μέρα για αυτόν. Είναι επίσης μια μεγάλη μέρα για τη βασίλισσα Camilla, καθώς σύμφωνα με πηγές αναφέρουν ότι θέλει να συμπεριληφθεί και η δική της οικογένεια στις γιορτές. Κατά συνέπεια, έχει αναφερθεί ότι ο Βασιλιάς και η Βασίλισσα ενδιαφέρονται να εμπλακούν στη στέψη τα πέντε εγγόνια της Camilla. Όμως, τα παιδιά δεν θα παρακολουθήσουν μόνο την εκδήλωση. Στην πραγματικότητα πρόκειται να παίξουν σημαντικό ρόλο σε μια από τις πιο ιερές στιγμές ολόκληρης της στέψης. Αυτή η απόφαση δεν είναι απλώς μια μεγάλη τιμή για τα εγγόνια της αλλά σηματοδοτεί και τη νέα κατάσταση της βασιλικής οικογένειας.

Πώς θα βοηθήσουν τα εγγόνια της Camilla στη στέψη

Όπως ο βασιλιάς Κάρολος Γ’ έχει παιδιά με την πρώτη του σύζυγο, την πριγκίπισσα Diana, η Camilla έχει επίσης παιδιά από τον γάμο της με τον Andrew Parker Bowles. Από τα δύο παιδιά της, τον Τοm και τη Lora, η Camilla έχει πέντε εγγόνια και σκοπεύει να τα συμπεριλάβει στη στέψη του συζύγου της. Κατά τη διάρκεια της τελετής, θα ήταν παραδοσιακό για τις δούκισσες να κρατούν ένα κουβούκλιο πάνω από την Camilla και να της ρίχνουν αγιασμό σε μια από τις πιο σημαντικές στιγμές της στέψης. Μια πηγή κοντά στους βασιλικούς είπε στους Times ωστόσο ότι «η Camilla δήλωσε ότι δεν θέλει δούκισσες αλλά να είναι τα εγγόνια της».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τόσο ο Κάρολος όσο και η Camilla φέρεται να έχουν πολύ στενή σχέση με τα εγγόνια της, τη 15χρονη Lola και την Eliza, τον 13χρονο Freddy, και τα 13χρονα δίδυμα, Gus και Louis. Δίνοντάς τους έναν εξέχοντα ρόλο στην τελετή θα κάνει σίγουρα μια δήλωση για τη μεικτή οικογένεια των βασιλικών. «Στέλνει ένα ωραίο σήμα και είναι μια αρκετά τολμηρή κίνηση», πρόσθεσε η πηγή. «Είναι άλλο ένα παράδειγμα του βασιλιά και της βασίλισσας που δεν φοβάται να ταρακουνήσει λίγο τα πράγματα για να αντικατοπτρίζει τις πραγματικότητες της σύγχρονης ζωής, της οποίας η μικτή οικογένεια είναι κεντρικό στοιχείο», αναφέρει επίσης η πηγή.

Camilla
Πηγή: instagram – Charles and Camilla

Διάβασε επίσης:

Οι βασιλικοί κανόνες που ο Κάρολος και η Camilla δεν πρέπει πλέον να ακολουθούν

Mε τον θάνατο της Ελισάβετ Β’ τερματίστηκε η μακροβιότερη βασιλεία στην ιστορία της βρετανικής μοναρχίας. Κυβέρνησε ως βασίλισσα για 70 χρόνια, σύμφωνα με το BBC, και πέθανε σε ηλικία 96 ετών στο κάστρο Balmoral στη Σκωτία.

Λόγω των κανόνων διαδοχής, ο Κάρολος έγινε βασιλιάς τη στιγμή που πέθανε η μητέρα του και η σύζυγός του, Camilla στέκεται στο πλάι του. Ενώ είναι ήδη βασιλιάς, η στέψη του Καρόλου και της Camilla έχει ανακοινωθεί για τις 6 Μαΐου 2023, σύμφωνα με την Washington Post. Το βασιλικό ζεύγος δείχνει να απολαμβάνει την προνομιακή τους θέση αφού παύουν πλέον να ακολουθούν κάποιους κανόνες.

  • Ο βασιλιάς Κάρολος Γ’ δεν θα πληρώσει ούτε δεκάρα σε φόρους κληρονομιάς

Μια σημαντική εξαίρεση που παρέχεται στον βασιλιά Κάρολο είναι ότι απαλλάσσεται από την καταβολή φόρων κληρονομιάς για την περιουσία που κληρονομήθηκε από την εκλιπούσα μητέρα του, τη βασίλισσα Ελισάβετ Β’. Ενδεικτικά, ο μέσος άνθρωπος θα πλήρωνε περίπου 40% σε φόρους για μια κληρονομιά αξίας άνω των 374.000 δολαρίων, ανά NPR, οπότε αυτό είναι ένα τεράστιο ευεργέτημα για τον νέο βασιλιά. Η απόφαση ότι ο Βρετανός μονάρχης δεν θα χρειάζεται να πληρώνει φόρο κληρονομιάς ελήφθη το 1993, όταν ο τότε πρωθυπουργός Τζον Μέιτζορ συμφώνησε σε μια φορολογική ρύθμιση με τη βασιλική οικογένεια.

Διάβασε τη συνέχεια εδώ. 

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Dnews

News4Health

pelop.gr

theissue.gr

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr

News4Health

Dnews    News4Health    pelop.grtheissue.gr   

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr

Scroll To Top