Now Reading
Τίτλοι τέλους για τη σειρά του Netflix «1899» – Η ανακοίνωση πως δεν θα υπάρξει συνέχεια

Τίτλοι τέλους για τη σειρά του Netflix «1899» – Η ανακοίνωση πως δεν θα υπάρξει συνέχεια

Avatar photo

Δυστυχώς όλοι όσοι ενθουσιαστήκαμε με τη ατμόσφαιρα και την υπόθεση της σειράς «1899», θα πρέπει να αποδεχτούμε ότι ήρθε η ώρα να για την αποβίβαση μας έπειτα από μόλις 8 επεισόδια.

Το άκρως ατμοσφαιρικό και ιδιαίτερα περίεργο «1899» του Netflix ακυρώθηκε μετά από μία σεζόν και μόνο οκτώ επεισόδια. Οι showrunners Baran bo Odar και Jantje Friese ανακοίνωσαν την είδηση στο Instagram μέσω κοινής δήλωσης τη Δευτέρα 2 Ιανουάριου 2023. Με το ξεκίνημα της νέας χρονιάς, τα νέα για την πολυαναμενόμενη – πριν την προβολή της- σειρά της γνώστης πλατφόρμας ήταν δυστυχώς δυσάρεστα.

«Με βαριά καρδιά πρέπει να σας πούμε ότι το 1899 δεν θα ανανεωθεί», ανέφερε η δήλωση. «Θα θέλαμε πολύ να ολοκληρώσουμε αυτό το απίστευτο ταξίδι με μια δεύτερη και τρίτη σεζόν, όπως κάναμε με το «Dark» . Αλλά μερικές φορές τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως τα σχεδιάζουμε. Έτσι είναι η ζωή…». , ανακοίνωσαν οι δημιουργοί της σειράς Baran bo Odar και Jantje Friese.

Η ανακοίνωση συνεχίζει: «Ξέρουμε ότι αυτό θα απογοητεύσει εκατομμύρια θαυμαστές εκεί έξω. Αλλά θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε από τα βάθη της καρδιάς μας που ήσασταν μέρος αυτής της υπέροχης περιπέτειας. Σας αγαπάμε. Ποτέ μην ξεχνάτε».

Η σειρά οκτώ επεισοδίων έκανε το ντεμπούτο της στο Netflix στις 17 Νοεμβρίου 2022 και είχε ως επίκεντρο το ταξίδι ενός μεταναστευτικού ατμόπλοιου με προορισμό τη Δύση. Το ταξίδι σύντομα παίρνει μια απροσδόκητη τρομακτική τροπή όταν ανακαλύπτεται ένα άλλο πλοίο μεταναστών, το Prometheus, που περιπλανιέται στην ανοιχτή θάλασσα, το οποίο στη συνέχεια οδηγεί την ομάδα των επιβατών να αντιμετωπίσει μια μυστηριώδη σειρά γεγονότων.

Στην πολύγλωσση σειρά συμμετείχε ένα διεθνές καστ που περιελάμβανε τους Emily Beecham, Aneurin Barnard, Andreas Pietschmann, Miguel Bernardeau, Maciej Musial, Lucas Lynggaard Tønnesen, Rosalie Craig, Clara Rosager, Maria Erwolter, Yann Gael, Mathilde Ollivier, José Pimentão, Isabella Wei, Gabby Wong, Jonas Bloquet, Fflyn Edwards, Alexandre Willaume και Anton Lesser, μεταξύ άλλων. Σε συνέντευξή τους στο The Hollywood Reporter, ο Adar και ο Friese είχαν δηλώσει με ανάλαφρο ύφος ότι είχαν ήδη ιδέες για δεύτερη και τρίτη σεζόν για το «1899». Η αλήθεια είναι ότι και εμείς σαν θεατές της σειράς το ίδιο θα θέλαμε ή έστω ελπίζαμε, φαίνεται όμως ότι το Netflix είχε άλλα σχέδια.

Η σειρά αποτελούσε συνέχεια της προηγούμενης σειράς Dark των Adar και Friese, η οποία διήρκεσε τρεις σεζόν. Το 2018, οι Friese και Odar υπέγραψαν αποκλειστική πολυετή συνολική συμφωνία με την πλατφόρμα, η όποια σηματοδότησε την πρώτη ευρωπαϊκή συνολική συμφωνία για το Netflix και το «1899» ήταν η πρώτη νέα σειρά του γνωστού –πλέον- δημιουργικού δίδυμου στο πλαίσιο αυτής της συμφωνίας.

 

 

Η σχέση που έχουν μεταξύ τους οι σειρές του Netflix «1899» και «Dark»

Οι σειρές ξεχωρίζουν μέσα σε μια θάλασσα περιεχομένου επειδή και οι δύο πηγαίνουν σε κάποια εκπληκτικά μέρη. Είναι πάντα αναζωογονητικό όταν μια σειρά μπορεί πραγματικά να σοκάρει και να καταπλήξει το κοινό και ούτε το 1899 ούτε το Dark μπορούν να χαρακτηριστούν παράγωγα ή αναμενόμενα. Υπάρχουν πολλά που πρέπει να γνωρίζουμε τόσο για το «1899» όσο και για το «Dark», συμπεριλαμβανομένου του αν οι δύο σειρές έχουν κάποια σχέση και ποια είναι η πλοκή και οι χαρακτήρες τους. Δεδομένου ότι η 1η σεζόν του «1899» έχει οκτώ επεισόδια και το Dark τρεις σεζόν, υπάρχουν πολλά επεισόδια για ένα τέλειο binge-watch.

Τι πραγματεύεται το 1899;

Σύμφωνα με το Netflix, «Ένα ατμόπλοιο μεταναστών κατευθύνεται δυτικά για να εγκαταλείψει τη γηραιά ήπειρο. Οι επιβάτες, ένα ανάμεικτο σύνολο ευρωπαϊκής καταγωγής, που τους ενώνουν οι ελπίδες και τα όνειρά τους για τον νέο αιώνα και το μέλλον τους στο εξωτερικό. Αλλά το ταξίδι τους παίρνει μια απροσδόκητη τροπή όταν ανακαλύπτουν ένα άλλο μεταναστευτικό πλοίο να παρασύρεται στην ανοιχτή θάλασσα. Αυτό που θα βρουν στο πλοίο, θα μετατρέψει το πέρασμά τους προς τη γη της επαγγελίας σε έναν τρομακτικό εφιάλτη».

Το 1899 και το Dark έχουν αρκετές διαφορές, συμπεριλαμβανομένης της κύριας πλοκής. Το «1899» είναι ένα έργο εποχής για ανθρώπους που φεύγουν από το Σαουθάμπτον και πηγαίνουν στη Νέα Υόρκη με ατμόπλοιο. Η πλοκή έχει αρκετούς αξιομνημόνευτους χαρακτήρες, όπως ο Angel (Miguel Bernardeau), ένας πλούσιος από την Ισπανία, και η Maura Henriette Franklin/Singleton (Emily Beecham), η οποία είναι νευρολόγος.

Διάβασε τη συνέχεια ΕΔΩ 

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Dnews

News4Health

pelop.gr

theissue.gr

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr

News4Health

Dnews    News4Health    pelop.grtheissue.gr   

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr

Scroll To Top