Now Reading
Η σειρά φαινόμενο του Netflix-Wednesday επιστρέφει σύντομα: Όλα όσα ξέρουμε για τη 2η σεζόν

Η σειρά φαινόμενο του Netflix-Wednesday επιστρέφει σύντομα: Όλα όσα ξέρουμε για τη 2η σεζόν

Avatar photo
JENNA ORTEGA

Οι showrunners του Wednesday έχουν στο μυαλό τους ένα σχέδιο πολλών σεζόν για την οικογένεια Addams. Με την δεύτερη σεζόν να έρχεται σύντομα.

Η Wednesday Addams της Jenna Ortega είναι μαγευτική. Η νέα σειρά του Netflix, Wednesday, μας δείχνει τον εμβληματικό χαρακτήρα της Wednesday Addams να φοιτά στο υπερφυσικό οικοτροφείο Nevermore Academy. Εκεί όπου η Wednesday ερευνά τους μυστηριώδεις φόνους στο δάσος από ένα τέρας. Έπειτα από οκτώ συναρπαστικά επεισόδια, το τέρας αποκαλύφθηκε, αλλά υπάρχουν και άλλες ιστορίες που παραμένουν άλυτες και θα «εξεταστούν» πιο αναλυτικά σε επόμενες σεζόν. 

 

Τώρα, το Netflix ανανέωσε επίσημα τη σειρά για δεύτερη σεζόν. «Ήταν απίστευτο να δημιουργήσουμε μια σειρά που έχει συνδέσει τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο», ανέφεραν σε δήλωσή τους οι showrunners Alfred Gough και Miles Millar. «Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα συνεχίσουμε το βασανιστικό ταξίδι της Wednesday στη δεύτερη σεζόν. Ανυπομονούμε να βουτήξουμε με τα μούτρα σε μια ακόμη σεζόν και να εξερευνήσουμε τον αλλόκοτο τρομακτικό κόσμο του Nevermore. Απλά πρέπει να βεβαιωθούμε ότι η Wednesday δεν έχει αδειάσει την πισίνα πρώτα». 

«Ευχαριστούμε όλους όσους έκαναν δυνατή την επερχόμενη σεζόν», έγραψε στο Twitter η πρωταγωνίστρια Ortega ως απάντηση στην είδηση. «Όλα αυτά ήταν αρκετά σουρεαλιστικά». Εδώ είναι όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για τη δεύτερη σεζόν της Wednesday: 

 

Τι γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για την πλοκή της δεύτερης σεζόν; 

Οι showrunners είχαν πάντα στο μυαλό τους ένα σχέδιο πολλών σεζόν για την Wednesday. «Για εμάς, ο στόχος είναι πάντα να κοιτάμε το μέλλον, και όταν καθόμαστε να δημιουργήσουμε μια σειρά, δημιουργούμε ένα σχέδιο για πολλαπλές σεζόν, ιδανικά», δήλωσε ο Millar στο Variety. «Αυτό δεν είναι ποτέ αναμενόμενο, αλλά αυτή είναι η προσδοκία που ελπίζουμε ότι η σειρά θα είναι επιτυχημένη. Έτσι, πάντα σχεδιάζεις τουλάχιστον τρεις ή τέσσερις σεζόν με πιθανές ιστορίες για τους χαρακτήρες. Μπορεί να εξελιχθεί και να αλλάξει. Συχνά, θέλεις να δεις ποιοι χαρακτήρες ή ηθοποιοί ξεπηδούν και για ποιους σου αρέσει να γράφεις. Οπότε θέλεις να το κρατήσεις ανοιχτό και αρκετά οργανικό ώστε να το αλλάξεις και να εξελιχθεί, αλλά σίγουρα έχουμε έναν αρκετά σαφή διάδρομο για το τι θέλουμε να κάνουμε στις επόμενες σεζόν». 

Σε άλλη συνέντευξη, ο Millar μοιράστηκε: «Νιώσαμε ότι μόλις αγγίξαμε την επιφάνεια με αυτούς τους χαρακτήρες και οι ηθοποιοί είναι τόσο καταπληκτικοί σε αυτούς τους ρόλους. Η Catherine είναι, νομίζω, μια εμβληματική Morticia. Η σχέση μεταξύ της Wednesday και της Morticia είναι επίσης ουσιαστική για τη σειρά και η ιδέα ότι η Wednesday προσπαθεί να χαράξει τη δική της πορεία έξω από την οικογένεια είναι σημαντική». Ο συνδημιουργός Alfred Gough συμφωνεί, λέγοντας: «Υπάρχουν σίγουρα περισσότερα που μπορείς να εξερευνήσεις στον κόσμο των Addamses». 

Το μόνο βέβαιο είναι ότι οποιαδήποτε μελλοντική σεζόν θα παραμείνει επικεντρωμένη στην Wednesday, καθώς είναι ο ομώνυμος χαρακτήρας, αλλά, όπως λέει ο Millar, «σίγουρα θέλουμε να παρουσιάσουμε την οικογένεια όπως κάναμε αυτή τη σεζόν σε μερικά επεισόδια, αν είχαμε μια δεύτερη σεζόν». 

Ποιοι επιστρέφουν για τη δεύτερη σεζόν; 

Στη δεύτερη σεζόν, μπορούμε να περιμένουμε ότι η Jenna Ortega θα επαναλάβει το ρόλο της ως Wednesday Addams, μαζί με τους άλλους ηθοποιούς που υποδύονται την οικογένεια Addams: η Catherine Zeta-Jones ως Morticia, ο Luis Guzmán ως Gomez και ο Isaac Ordonez ως Pugsley. Επιπλέον, οι συνομήλικοι της Wednesday στο Nevermore, Enid Sinclair (Emma Myers), Bianca Barclay (Joy Sunday) και Xavier Thorpe (Percy Hynes White) πιθανότατα θα επιστρέψουν. 

 

Παρόλο που η Larissa Weems της Gwendoline Christie πεθαίνει στα τελευταία επεισόδια, η Christie δήλωσε στο TV Guide: «Νιώθω ότι η Larissa Weems δεν θα κυριαρχούνταν ποτέ από κάτι τόσο συνηθισμένο όσο ο θάνατος». Ο Millar, επίσης, προσθέτει: «Είναι μια υπερφυσική σειρά, υπάρχουν πάντα τρόποι που οι άνθρωποι μπορούν να επιστρέψουν. Ποτέ μη λες ποτέ, αλλά σε αυτό το σημείο, είναι σίγουρα νεκρή». 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ 

You: Όλα όσα ξέρουμε για την 4η σεζόν από το ψυχολογικό θρίλερ-δράμα του Netflix

Είσαι έτοιμη λοιπόν για την τέταρτη σεζόν του «You»; Πριν ακόμα η δολοφονική τρίτη σεζόν βγει στο Netflix τον Οκτώβριο του 2021, η υπηρεσία streaming ανακοίνωσε ότι η σειρά ανανεώθηκε για άλλο ένα κεφάλαιο. Ο Joe Goldberg (Penn Badgley) δεν πρόκειται να πάει πουθενά σύντομα. Επίσης ο Joe δεν βρίσκεται πλέον στο Παρίσι, τον βλέπουμε να πηγαίνει στο Λονδίνο. Αν και στο τέλος της 3ης σεζόν ο Joe βρέθηκε στο Παρίσι, φαίνεται ότι η τέταρτη σεζόν μπορεί να συνεχιστεί σε μια διαφορετική ευρωπαϊκή πόλη.

Την 1η Απριλίου 2021, ο λογαριασμός «You» στο Instagram μοιράστηκε με το κοινό του μια φωτογραφία από τα γυρίσματα, γράφοντας: «Ο Joe επέστρεψε για μια αιματηρή διασκέδαση. Αν η επιλογή του βιβλίου του μας λέει κάτι… Το αγόρι μας μπορεί να μην είναι πια στο Παρίσι». Βέβαια, όλα τα μυθιστορήματα της φωτογραφίας διαδραματίζονται στο Λονδίνο.  Εν τω μεταξύ, η υπεύθυνη της σειράς Sera Gamble επιβεβαίωσε την είδηση με τις ίδιες φωτογραφίες στο Instagram με το Λονδίνο να έχει επισημανθεί ως τοποθεσία. «Ο Joe είναι σε διακοπές, έγραψε στη λεζάντα των φωτογραφιών. «Διαβάζει. Απλά διαβάζει. Μην ανησυχείτε». Πότε θα κυκλοφορήσει η τέταρτη σεζόν στο Netflix; Στις 24 Σεπτεμβρίου 2022, το Netflix ανακοίνωσε ότι το You θα επιστρέψει σε δύο ξεχωριστά μέρη το 2023 με ένα ανατριχιαστικό teaser trailer. Αν και το πρώτο μέρος είχε αρχικά οριστεί να βγει στις 10 Φεβρουαρίου, το Netflix ανακοίνωσε μια αλλαγή στις 24 Νοεμβρίου. 

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Kylie Jenner - Travis Scott
 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Dnews

News4Health

pelop.gr

theissue.gr

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr

News4Health

Dnews    News4Health    pelop.grtheissue.gr   

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr

Scroll To Top