Now Reading
Gladiator 2:Ο Ridley Scott ετοιμάζει τη συνέχεια 23 χρόνια μετά με τον Denzel Washington

Gladiator 2:Ο Ridley Scott ετοιμάζει τη συνέχεια 23 χρόνια μετά με τον Denzel Washington

Λινα Γριβογιάννη

Το sequel του Ridley Scott «Gladiator» έρχεται με ένα μεγάλο όνομα στο cast του, εκείνο του Denzel Washington.

Πριν από 23 χρόνια, ο Ridley Scott και ο Russell Crow έγραψαν ιστορία στο Hollywood κάτω από την πανύψηλη παρακμή του ρωμαϊκού Κολοσσαίου, καθώς το έπος εποχής Gladiator κατέκτησε τον κόσμο. Τώρα, μετά από δύο ολόκληρες δεκαετίες στην κόλαση της «ανάπτυξης», η πολυαναμενόμενη συνέχεια ετοιμάζεται επιτέλους για να ψυχαγωγήσει ξανά το κοινό. Και, ακόμη και με τρεις μόνο ηθοποιούς σε συζητήσεις αυτή τη στιγμή, ετοιμάζεται ήδη να είναι ένα από τα πιο γεμάτα cast της δεκαετίας του 2020, γεγονός που μας προετοιμάζει για μία ακόμα ταινία του Ridley Scott που θα συζητάμε για χρόνια.  

 

Τα μυθικά έπη σπαθιών και σκανδάλων ήταν απολυτά και μαζικά κερδοφόρα στο Hollywood κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του ’90 και στις αρχές της δεκαετίας του 2000, και ίσως κανένα από αυτά δεν ήταν τόσο επιτυχημένο και εμβληματικό όσο το Gladiator του 2000. Η ταινία κέρδισε το βραβείο Καλύτερης Ταινίας στα 73α Όσκαρ, και η νίκη του Russell Crowe για τον Α’ Ανδρικό Ρόλο τον εκτόξευσε σε ένα νέο επίπεδο διασημότητας που απολαμβάνει από τότε. Η επιτυχία ήταν τέτοια που η ανάγκη για την δημιουργία ενός sequel ξεκίνησε την επόμενη χρονιά, και παρόλο που ο Scott, ο Crowe και οι παραγωγοί διάβασαν δεκάδες επεξεργασίες σεναρίων -συμπεριλαμβανομένης της διαβόητης οπτικής γωνίας του Nick Cave «Jesus Killer»-, το έργο παρέμεινε σε έναν ατελείωτο κύκλο πρώιμης ανάπτυξης. 

 

Νωρίτερα φέτος, ωστόσο, τα σύννεφα άνοιξαν αρκετά ώστε να αποκαλυφθεί ότι όχι μόνο η ταινία  «Μονομάχος 2» βρίσκεται σε ενεργό στάδιο ανάπτυξης με σκηνοθέτη τον Ridley Scott, αλλά και ότι ο Paul Mescal θα υποδυθεί τον πρωταγωνιστή της ταινίας, έναν ενήλικα Lucius. Στην αρχική ταινία, ο Lucius είναι ο γιος της Lucilla -Connie Nielsen- και ανιψιός του σαδιστή αυτοκράτορα Commodus -Joaquin Phoenix-, ο οποίος σκοτώνεται από τον Maximus -Russell Crowe- στο γλυκόπικρο τέλος του Gladiator.

Αν και δεν γνωρίζουμε ακόμη πολλά περισσότερα, γνωρίζουμε ότι η ταινία θα συνεχιστεί 25 χρόνια μετά το πρωτότυπο και ότι ο Lucius θα έχει μείνει με μια «ισχυρή εντύπωση» για τον Maximus αφού τον είδε στην αρένα. 

 

Παράλληλα με τον Mescal στον πρωταγωνιστικό ρόλο, ανακοινώθηκε επίσης ότι ο Barry Keoghan θα συμμετάσχει στο έργο ως ο ιστορικός αυτοκράτορας Geta. Αν δύο αγαπημένοι indie ηθοποιοί δεν είναι αρκετοί, ο Scott επιδιώκει επίσης το κύρος του Hollywood με την επανασύνδεση του με τον Denzel Washington για έναν άγνωστο ρόλο. Ο Scott  και ο Washington συνεργάστηκαν για πρώτη φορά στο σκληρό και άκρως επιτυχημένο «American Gangster» το 2007, και παρόλο που ο Denzel έχει τη φήμη του ότι είναι διαβόητα επιλεκτικός σε ό,τι αφορά τα σενάρια, προφανώς ο ρόλος του «bad-ass» χαρακτήρα που του πρότεινε ο σκηνοθέτης ήταν πολύ ελκυστικός για να τον απορρίψει. 

 

Όπως και ο Lucius, το κοινό έχει περάσει πάνω από 20 χρόνια σκεπτόμενο τον Maximus. Αν το πολυπληθές cast είναι κάποια ένδειξη, το «Gladiator 2» ίσως να αξίζει τη μεγάλη αναμονή. 

 

 

Διάβασε επίσης:

«Dungeons&Dragons:Honor Among Thieves»: Έρχεται στις 30 Μαρτίου -Όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής

Ποιος χρειάζεται ήρωες όταν έχεις κλέφτες; Ο Chris Pine πρωταγωνιστεί σε αυτή την ταινία δράσης φαντασίας που βασίζεται στο κλασικό TTRPG. Επιτέλους, μετά από χρόνια καθυστερήσεων, η νέα ταινία «Dungeons & Dragons» έχει ημερομηνία κυκλοφορίας, πλήρη τίτλο και τρέιλερ. Οι επίσημες ανακοινώσεις για το «Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves» άργησαν πολύ και επιτέλους οι θαύμαστες και φανατίκοι του παιχνιδιού έχουν κάποιες από τις πληροφορίες που περίμεναν. Για τους οπαδούς του κλασικού επιτραπέζιου παιχνιδιού ρόλων και τους φανς της φαντασίας γενικότερα, αυτή ήταν μια σπουδαία χρονιά, με πολλές πληροφορίες, διασκέδαση, καθώς και διαδραστικές εκδηλώσεις σχετικά με την ταινία που παρουσιάστηκαν στο San Diego Comic-Con και στο CCXP.   

Τι είναι το «Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves»

Το «Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves» ακολουθεί μια ομάδα κλεφτών – γεγονός που δεν αποτελεί έκπληξη λόγω του τίτλου- που, «βοήθησαν το λάθος άτομο να κλέψει το λάθος πράγμα» και τώρα πρέπει να διορθώσουν τα λάθη τους και να σώσουν τον κόσμο. Μπορεί να είναι κλέφτες, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα αφήσουν το απόλυτο κακό να καταλάβει τον κόσμο τους. Η ομάδα αποτελείται τον Elgin, έναν βάρδο, ο οποίος είναι και ο σχεδιαστής της ομάδας, τον Holga έναν βάρβαρο, τον Xenk, έναν παλάδιν, τον Simon, έναν μάγο, και τον Doric, έναν tiefling δρυίδη. Ο πρωταγωνιστής Chris Pine, ο οποίος υποδύεται τον Elgin, και περιέγραψε την ταινία ως εξής: 

 

Διάβασε τη συνέχεια εδώ

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΑΦΙΣΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΑΝΝΩΝ
 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η ΜΙΚΡΗ ΓΟΡΓΟΝΑDnews

News4Health

pelop.gr

theissue.gr

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr

News4Health

Dnews    News4Health    pelop.grtheissue.gr   

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr

Scroll To Top