Now Reading
And just like that… η Kim Cattrall έρχεται ως Samantha Jones στη 2η σεζόν της σειράς

And just like that… η Kim Cattrall έρχεται ως Samantha Jones στη 2η σεζόν της σειράς

Λινα Γριβογιάννη
KIM CATRALL

Αφού ανακοίνωσε επίσημα ότι τελείωσε με τον ρόλο της Samantha το 2016, η Cattrall θα επιστρέψει για μία μόνο σκηνή στη 2η σεζόν της αναβίωσης. Συμπέρασμα; Ποτέ μη λες ποτέ.

To Max -πρώην ΗΒΟ Μax- επιβεβαιώνει ότι η Cattrall, -η οποία ως γνωστόν δεν επέστρεψε στο franchise Sex and the City– θα εμφανιστεί στο And Just Like That… για μία μόνο σκηνή. Η κόλαση πρέπει να πάγωσε, γιατί η Kim Cattrall φέρεται να ξαναμπαίνει στα Louboutins της υπεύθυνης δημοσίων σχέσεων Samantha Jones. Όπως πρώτο ανέφερε το Variety, η Cattrall -η οποία υποδύθηκε τη ζωηρή και υπέροχη Samantha Jones στο «Sex and the City» για 6 σεζόν και 2 ταινίες- θα επιστρέψει για το φινάλε της δεύτερης σεζόν του «And Just Like That…», της σειράς αναβίωσης του «Sex and the City» με πρωταγωνίστριες τις πρώην συμπρωταγωνίστριές της Kristin Davis, Cynthia Nixon και Sarah Jessica Parker.

kim cattrall
https://www.instagram.com/kimcattrall/

Σύμφωνα με το Variety, η Cattrall θα εμφανιστεί σε μία μόνο σκηνή. Μάλιστα η είδηση λέει ότι η Cattrall γύρισε τον διάλογό της στη Νέα Υόρκη στις 22 Μαρτίου, χωρίς να χρειαστεί να δει ή να μιλήσει με τους πρώην συμπρωταγωνιστές της ή τον showrunner Michael Patrick King. Η αντεκδίκησή της φέρεται να έχει οριστεί για το φινάλε της δεύτερης σεζόν.  

Όσοι γνωρίζουν το παρασκηνιακό δράμα του σύμπαντος του «Sex and the City» γνωρίζουν ότι η Cattrall φέρεται να μην τα πήγαινε καλά με τους συμπρωταγωνιστές της, ιδιαίτερα με την Parker. Η Cattrall αρνήθηκε να συμμετάσχει σε μια τρίτη ταινία «Sex and the City», «σκοτώνοντας», σύμφωνα με πληροφορίες την υλοποίηση της. «Θα προτιμούσα να είχαμε όλοι μας κάποιο γεγονός που θα δικαιολογούσε μια τρίτη ταινία. Αυτό δεν συνέβη», δήλωσε η Cattrall στο Variety το 2022 σχετικά με την προτεινόμενη τρίτη ταινία. 

Πιο πρόσφατα, η Cattrall λέει ότι δεν της ζητήθηκε καν να συμμετάσχει στο «And Just Like That…», τη σειρά που ακολουθεί την εμβληματική τετράδα (πλην μιας) περισσότερα από 15 χρόνια μετά το τέλος του «Sex and the City». «Είναι μεγάλη σοφία να ξέρεις πότε φτάνει πια», δήλωσε η Cattrall στην ίδια συνέντευξη στο Variety. «Δεν ήθελα επίσης να συμβιβαστώ με αυτό που ήταν η σειρά για μένα. Ο δρόμος προς τα εμπρός φαινόταν ξεκάθαρος».

kim cattrall
instagram.com/carriebradshaw_sexandthecity/

   

Δεδομένης αυτής της βεβαρημένης ιστορίας, είναι σοκαριστικό να ακούει κανείς ότι η Cattrall, -η οποία έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν της αρέσει να βρίσκεται σε μια κατάσταση ούτε για μια ώρα όπου δεν διασκεδάζει- θα καταδεχόταν να κάνει μια εμφάνιση στο «And Just Like That». Σύμφωνα με το Variety, χρειάστηκε ο Casey Bloys, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του HBO και του περιεχομένου Max, να πλησιάσει προσωπικά την Cattrall και να της ζητήσει να επαναλάβει τον ρόλο της για να την πείσει να πει το ναι. Μαζί με την Cattrall, η εμβληματική σχεδιάστρια κοστουμιών του «Sex and the City», Patricia Field, η οποία δεν έχει εμπλακεί στο «And Just Like That…», επέστρεψε για να ντύσει τη Samantha για τη σκηνή της.

Στη σκηνή, η Samantha, η οποία στη σειρά έχει μετακομίσει στο Λονδίνο, θα έχει τηλεφωνική συνομιλία με την Carrie Bradshaw της Parker. Στην πρώτη σεζόν του «And Just Like That», η Carrie ασχολήθηκε με την αποξενωμένη Samantha μέσω γραπτού μηνύματος και στο φινάλε, οι δύο τους έκαναν ένα σχέδιο να δουν η μία την άλλη προκειμένου να συμφιλιωθούν. 

Παρόλα αυτά, η επιστροφή της Samantha σε οποιαδήποτε μορφή θα ενθουσιάσει σίγουρα τους θαυμαστές του «Sex and the City». Ήταν τα χρήματα που τελικά έπεισαν την Cattrall να κάνει ένα cameo στη σείρα; Ήταν ο έρωτας για τη διαχρονική και εμβληματική γυναίκα που είναι η Samantha Jones; Ίσως να μην μάθουμε ποτέ. Για ένα μόνο βράδυ, ο κόσμος του «Sex and the City» θα είναι και πάλι ολόκληρος.

KIM CATRALL
instagram.com/explore/tags/satc/ 

Η δεύτερη σεζόν του «And Just Like That» κάνει επίσης πρεμιέρα στις 22 Ιουνίου, αλλά η σκηνή της Cattrall ως Samantha δεν θα προβληθεί μέχρι τον Αύγουστο.

Διάβασε επίσης:

And just like that… η 2η σεζόν έρχεται τον Ιούνιο στις οθόνες μας με τον Aidan να επιστρέφει

H σειρά reboot του «Sex and the City», «And Just Like That…» ήταν μια μεγάλη εμπειρία τόσο για τους fans όσο και για τους haters. Η σειρά φαίνεται να προσφέρει κάτι και στις δύο ομάδες, επανασυνδέοντας τους θεατές με τους αγαπημένους τους χαρακτήρες (μόνο την Carrie, τη Miranda και τη Charlotte, δηλαδή), ενώ παράλληλα εισάγει νέα πρόσωπα και μια σειρά από αμφιλεγόμενες ιστορίες. Ενώ στο αρχικό SATC τα κορίτσια έβρισκαν τους άντρες των ονείρων τους, η νέα επανάληψη το ανατίναξε αυτό, σκοτώνοντας τον Mr. Big και βάζοντας τη Miranda Hobbes να απατά τον σύζυγό της, Steve Brady -με τον διάσημο νεοφερμένο Che Diaz- και στη συνέχεια να τον εγκαταλείπει.  

Η αντιπαράθεση περιέβαλε τη σειρά και εκτός οθόνης. Η ηθοποιός Kim Cattrall, ως γνωστόν, αρνήθηκε να συμμετάσχει στη σειρά και ο χαρακτήρας της Samantha Jones εξορίστηκε στο Λονδίνο. Σκηνές με τον ηθοποιό του Mr Big, Chris Noth, αφαιρέθηκαν όταν διατυπώθηκαν εναντίον του ισχυρισμοί για σεξουαλική παρενόχληση από διάφορες γυναίκες. Ο Noth έχει αρνηθεί όλες τις κατηγορίες. Παρόλα αυτά, οι τρεις πρωταγωνίστριες της σειράς κατήγγειλαν την υποτιθέμενη συμπεριφορά του σε κοινή δήλωση.

AND JUST LIKE THAT
.instagram.com/justlikethatmax/

Παρ’ όλα αυτά, το «And Just Like That…» θα συνεχιστεί με δεύτερη σεζόν, όπως ανακοίνωσε το HBO Max τον Μάρτιο του 2022. «Υπάρχει η αίσθηση ότι υπάρχει δυναμική», δήλωσε η Sarah Jessica Parker, πρωταγωνίστρια και εκτελεστική παραγωγός, σχετικά με την επιτυχία της σειράς. Καθώς περιμένουμε το επόμενο κεφάλαιο του AJLT, συγκεντρώνουμε όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής. 

Δες εδώ τι γνωρίζουμε για τη δεύτερη σεζόν του And just like that…

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Killers of the Flower Moon
 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣDnews

pelop.gr

theissue.gr

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr

News4Health

Dnews       pelop.gr       theissue.gr   

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr