Now Reading
H Stella McCartney συνεργάζεται με 5 ακτιβίστριες στη νέα οικολογική σειρά ομορφιά της

H Stella McCartney συνεργάζεται με 5 ακτιβίστριες στη νέα οικολογική σειρά ομορφιά της

Avatar photo
Stella McCartney νέα σειρά ομορφιάς με ακτιβίστριες

Η Stella McCartney δημιουργεί μια νέα οικολογική σειρά ομορφιας χρησιμοποιώντας στην καμπάνια της 5 ακτιβίστριες, μια εκ των οποίων είναι η Dr. Jane Goodall.

Η Stella McCartney  μάς έχει συνηθίσει σε κινήσεις για την αειφορία και τη βιωσιμότητα της μόδας. Η πρέσβειρα του sustainability δεν θα μπορούσε να μην κάνει μια νέα κίνηση ματ, λανσάροντας κάτι μοναδικό, σε συνεργασία με γυναίκες που πρωτοστατούν για την προστασία του πλανήτη.

Στα παρασκήνια της ετήσιας εκδήλωσης Forces of Fashion της Vogue το περασμένο Φθινόπωρο, η Stella McCartney μίλησε για το μεταβαλλόμενο τοπίο στην ομορφιά, τη στιγμή που η Xiye Bastida, η χαρισματική ακτιβίστρια που μάχεται για το κλίμα, τελείωνε τον δικό της λόγο. Η Bastida κατευθύνθηκε προς το green room, εκεί όπου οι δύο γυναίκες αγκαλιάστηκαν και αντάλλαξαν όμορφα λόγια θαυμασμού και αγάπης. «Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που θα συνεργαστώ μαζί σου», είπε η McCartney στην 20χρονη Bastida, εν όψει μιας πρωτοβουλίας που σύμφωνα με την Βρετανική Vogue δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη, και που συνδέεται με το νέο, βιώσιμο λανσάρισμα της σειράς περιποίησης δέρματος STELLA.

Αλλά σήμερα, η McCartney είναι έτοιμη να μιλήσει. «Ποτέ δεν προσέγγισα τα πράγματα διαφορετικά σε ολόκληρη την καριέρα μου, επομένως ποτέ δεν θα ήταν διαφορετικά», λέει η McCartney για τη Stella Voices, τη νέα οικολογική σειρά περιποίησης  ομορφιάς.

Stella McCartney νέα σειρά ομορφιάς

«Δεν ήθελα απλώς να αποκτήσω όμορφες γυναίκες, με όμορφο δέρμα», συνεχίζει ο McCartney για την ώθηση πίσω από τη συνεργασία με τη Bastida, τη συνιδρυτή της Πρωτοβουλίας Re-Earth. Poppy Okatcha, μια «οικολογική  καλλιέργεια», που εστιάζει στην επανασύνδεση με τη γη μέσω της αναζήτησης τροφής και της γεωργίας και τη δημιουργό ψηφιακού περιεχομένου Tammy Gan, η οποία είναι αφοσιωμένη στο να κάνει τον ακτιβισμό για την κλιματική δικαιοσύνη  προσβάσιμη σε όλο τον κόσμο, αλλά  και την Christabel Reed, των οποίων οι πλατφόρμες, EcoResolution και Advaya, επικεντρώνονται στη δράση για το κλίμα και την εκπαίδευση δίνοντας έμφαση στην ευημερία.

https://www.instagram.com/p/CncgnoorZQd/?utm_source=ig_web_copy_link

Μαζί τους θα είναι και η Dr. Jane Goodall, DBE, η οποία τώρα διευθύνει το Ινστιτούτο Jane Goodall, ένα πρόγραμμα που εκτίνεται σε 25 χώρες. 

«Επειδή δεν είναι φυσιολογικό το όνομα της Dr. Jane Goodall να βγαίνει από το στόμα μας όταν μιλάμε για ένα λανσάρισμα ομορφιάς, ας αφιερώσουμε μόνο ένα δευτερόλεπτο για να το αφήσουμε να ειπωθεί! Δεν μπορώ καν να το πιστέψω. Είμαι τόσο εκστασιασμένη», συνεχίζει η McCartney.

Αντίθετα, ο στόχος  της σχεδιάστριας είναι η συνειδητοποίηση. «Πρόκειται για την ενημέρωση των ανθρώπων που δεν γνωρίζουν για τη δουλειά που κάνουμε όλοι μεμονωμένα και για να φέρουμε στο προσκήνιο αυτήν την ιδέα ότι το να νοιάζεσαι για την ομορφιά και τα όμορφα πράγματα σημαίνει ότι μπορείς να νοιάζεσαι και για τον πλανήτη».

Stella McCartney νέα σειρά ομορφιάς με ακτιβίστριεςΗ McCartney σχεδιάζει το λανσάρισμα της νέας αυτής οικολογικής σειράς να γίνει  μέσω των ιστοσελίδων της, των social media αλλά και των καταστημάτων της. 

Διάβασε επίσης:

H Stella McCartney και η Michelle Pfeiffer κάνουν την πολυτελή ομορφιά βιώσιμη

Καθώς το τοπίο της πολυτελούς ομορφιάς εξελίσσεται, υποψήφια για Όσκαρ ηθοποιός και ιδρύτρια του οίκου αρωμάτων Henry Rose, Michelle Pfeiffer και η σχεδιάστρια μόδας Stella McCartney, δύο γυναίκες που αποτελούν σημαντικούς παράγοντες για την διαμόρφωση του μέλλοντος της ομορφιάς- βρέθηκαν στο συνέδριο Forces of Fashion της Vogue και μίλησαν με ειλικρίνεια για την διαφάνεια, την βιωσιμότητα και την κοινωνική ευθύνη.  

Από το 2001 που ξεκίνησε τον ομώνυμο οίκο της, η McCartney, η οποία μεγάλωσε, εν μέρει, σε μια βιολογική φάρμα και είναι ισόβια χορτοφάγος, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της μόδας με οικολογική συνείδηση. «Στον οίκο μόδας Stella McCartney αυτορυθμιζόμαστε εδώ και 25 χρόνια», δήλωσε η ίδια. Τώρα η σχεδιάστριά επιχειρεί να διοχετεύσει τα ίδια ηθικά πρότυπα και καινοτόμο τεχνολογία και στην περιποίηση της επιδερμίδας με μια νέα σειρά τριών προϊόντων, με το όνομα «Stella». 

Διάβασε τη συνέχεια του άρθρου ΕΔΩ

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
barbie
 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
chiara ferragni nespresso

Dnews

News4Health

pelop.gr

theissue.gr

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr

News4Health

Dnews    News4Health    pelop.grtheissue.gr   

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr

Scroll To Top