Now Reading
Come Italiane! Το ιταλικό μανικιούρ που κάνει και τα πιο κοντά νύχια να δείχνουν μακριά

Come Italiane! Το ιταλικό μανικιούρ που κάνει και τα πιο κοντά νύχια να δείχνουν μακριά

Avatar photo
μαυρα νυχια

Το ιταλικό μανικιούρ ή αλλιώς η ιταλική τεχνική βαψίματος είναι το επαγγελματικό μυστικό για να κάνεις ακόμα και τα πιο κοντά νύχια να φαίνονται πιο μακριά.

Αν δεν έχεις μεγάλα νύχια σαν βάση, ανεξάρτητά από το μήκος τους τότε θα χάρεις να ακούσεις μία νέα τεχνική που ονομάζεται ιταλικό μανικιούρ. Το italian manicure -όπως είναι ευρέως γνωστό – είναι αυτή τη στιγμή το αγαπημένο μεταξύ των nail artists, γιατί κάνει τα κοντά νύχια – και τα δάχτυλα γενικότερα – να φαίνονται μακρύτερα. 

Το ιταλικό μανικιούρ έχει να κάνει με την έξυπνη βαφή βερνικιού στα νύχια με τρόπο που δίνει την ψευδαίσθηση του μήκους. «Χρησιμοποιείται κατά κύριο λόγο με το κλασικό πλήρες έγχρωμο μανικιούρ ή τις ζωγραφισμένες άκρες», εξηγεί η Alex Teleki, γνωστός και ως The Hot Blend στο Instagram.

«Θέλετε να φτάσετε όσο το δυνατόν πιο κοντά στα πετσάκια χωρίς να αγγίξετε το δέρμα, και στη συνέχεια να βάψετε μια κάθετη γραμμή πάνω στο νύχι, αφήνοντας ένα μικρό κενό μεταξύ της άκρης του τοιχώματος του νυχιού και του τζελ». 

https://www.tiktok.com/@thehotblendofficial/video/7161524814459555078

  

Αν δεν επιλέγεις μία μόνο απόχρωση, η ιταλική πινελιά μπορεί να εφαρμοστεί και στις άκρες των νυχιών. Σε αντίθεση με το κλασικό γαλλικό μανικιούρ, όπου η άκρη ξεκινάει πιο κοντά στις πλευρές του νυχιού σε σχήμα μισοφέγγαρου, το ιταλικό στυλ «ξεκινάει περίπου στη μέση του νυχιού τόσο στην αριστερή όσο και στη δεξιά πλευρά για να σχηματίσει περισσότερο σχήμα «U» », εξηγεί η Teleki. Ένας άλλος τρόπος για να κάνεις τα νύχια να φαίνονται πιο μακρόστενα. 

Η Teleki εκτελεί την τεχνική αυτή στις πελάτισσές της εδώ και καιρό, αλλά κερδίζει δημοτικότητα στις τάσεις των νυχιών ως ένας λαμπρός τρόπος για να έχεις πιο μακριά νύχια, χωρίς αυτό να είναι πραγματικό.  Είναι ο ιδανικός τρόπος για να προσθέσεις μήκος στα νύχια, χωρίς να χρειαστεί να ακολουθήσετε την οδό των ακρυλικών. «Τη συνδυάζω με άλλες μεθόδους, όπως το σπρώξιμο στα πετσάκια και την αφαίρεση της περίσσειας δέρματος, για να επιμηκύνω τα νύχια», λέει.

μαυρα νυχια

«Επιπλέον, το σχήμα του νυχιού είναι το κλειδί για να κάνει τα φαρδιά, κοντά νύχια να φαίνονται μακρύτερα».  

Δουλεύοντας καλύτερα σε όσους έχουν κοντύτερα, τετράγωνα ή «τετραγωνισμένα» νύχια, η Teleki επισημαίνει ότι ο ιταλικός τρόπος κάνει τα ήδη επιμηκυμένα νύχια – για παράδειγμα, τα μακριά, αμυγδαλωτά ή σε σχήμα φέρετρου – να φαίνονται πιο στενά και στη συνέχεια τα τζελ θα φαίνονται πιο εμφανή. Σε αυτή την περίπτωση βεβαία καλό είναι να αποφύγεις τα περίτεχνα σχέδια και να επιλέξεις ένα πιο παραδοσιακό μανικιούρ. 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πώς να επιλέξεις το ιδανικό σχήμα νυχιών για τα χέρια σου

Το μανικιούρ είναι μια από τις απόλυτες δραστηριότητες αυτοφροντίδας, όπως το μπάνιο ή η αρωματοθεραπεία, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν απαιτεί κάποιες δύσκολες αποφάσεις. Εκτός από το χρώμα που θα επιλέξεις, το σχήμα των νυχιών σου θα επηρεάσει σημαντικά την τελική εμφάνιση του μανικιού. Η γνώση των διαφόρων σχημάτων νυχιών δεν είναι η μόνη πρόκληση, πρέπει επίσης να βρεις ποιο είναι το κατάλληλο για εσένα. Ενώ ορισμένα σχήματα μπορούν να κάνουν τα δάχτυλά σου να φαίνονται μακρύτερα, άλλα μπορούν να τα κάνουν να φαίνονται φαρδύτερα ή πιο φυσικά.

Πώς θα επιλέξει λοιπόν ένα κορίτσι το καλύτερο; Σύμφωνα με τους ειδικούς, το καλύτερο σχήμα για τον καθένα εξαρτάται από το σχήμα και το μήκος των δαχτύλων σου. Συνήθως, το σχήμα των νυχιών σας πρέπει να ακολουθεί το φυσικό σχήμα της γραμμής της επιδερμίδας σας και να τονίζει το φυσικό σχήμα των δαχτύλων σας. Για να εξαλείψετε τη σύγχυση στο επόμενο ραντεβού σας (είτε αυτό είναι μόνο με τον εαυτό σας είτε με μια επαγγελματική μανικιουρίστα), μιλήσαμε με nail artists και ειδικούς στο μανικιούρ και τους ζητήσαμε να μοιραστούν μερικές γνώσεις για το σχήμα των νυχιών.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ 

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
μάσκαρα


Dnews

News4Health

pelop.gr

theissue.gr

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr

News4Health

Dnews    News4Health    pelop.grtheissue.gr   

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr

Scroll To Top