Now Reading
Cappuccino: Είναι το νέο χρώμα για τα μαλλιά που θα δεις παντού το 2023

Cappuccino: Είναι το νέο χρώμα για τα μαλλιά που θα δεις παντού το 2023

Avatar photo

Η απόχρωση Cappuccino είναι εκείνη που θα γίνε must για όλες τις καστανές κι τις μελαχρινές φέτος την άνοιξη. Αν θέλεις μία αλλαγή με πιο φωτεινά μαλλιά τώρα που ανοίγει ο καιρός αύτη η απόχρωση είναι τόσο κολακευτική και chic χωρίς να είναι έντονη.

Αν ψάχνεις για ένα νέο χρώμα μαλλιών για να δοκιμάσεις φέτος, το μελαχρινό φαίνεται να είναι το «it» χρώμα μαλλιών μέχρι στιγμής φέτος- με όλους, από τη Zendaya μέχρι τη Hailey Bieber και την Kaley Cuoco, να έχουν ανταλλάξει πρόσφατα τις χαρακτηριστικές τους αποχρώσεις με ένα μελαχρινό χρώμα μαλλιών. Αυτά τα «Cappuccino» μαλλιά είναι μόδα, τους βλέπουμε σε διασημότητες με διάφορες υφές μαλλιών, και επίσης κολακεύουν πολλούς τόνους δέρματος. 

Με αυτό το δεδομένο, ακούσαμε τις απόψεις από επαγγελματίες κομμωτές για να μάθουμε περισσότερα για αύτη τη μοντέρνα ανοιχτή καστανή απόχρωση. Διάβασε παρακάτω για συμβουλές, προτάσεις.   

 Cappuccino Hair  

«Τα μαλλιά στην αποχρώση Cappuccino», λέει η Baum, είναι μια ζεστή μελαχρινή βάση με μια απαλή καραμελένια απόχρωση. Όπως ένας καφές καπουτσίνο, αυτό το ανοιχτό προς μεσαίο καστανό χρώμα μαλλιών έχει μια πλούσια καστανή βάση και πινελιές από χρυσό καστανό. Είναι μια πιο φωτεινή εκδοχή του καστανού που πλησιάζει την απόχρωση της μόκας αλλά με την ίδια ώθηση διάστασης, χάρη στο balayage. Δεν είναι περίεργο που αυτή η απόχρωση μαλλιών είναι τόσο δημοφιλής μεταξύ των διασημοτήτων αυτή τη στιγμή! «Ορισμένες διασημότητες με μαλλιά στην απόχρωση cappuccino περιλαμβάνουν τη Hailey Beiber, μια νεαρή Jane Birkin και την Camila Morrone», συνεχίζει.   

Τι κάνει αυτό το χρώμα τόσο κολακευτικό; Η Baum εξηγεί ότι είναι επειδή «τονίζει πραγματικά τη ζεστασιά που υπάρχει ήδη στα μαλλιά τους. Αυτό το χρώμα είναι εξαιρετικά φυσικό και χαμηλής συντήρησης. Με αποτέλεσμα να το νιώθεις πραγματικά πλούσιο και αβίαστο».  Όταν ζητήσεις από τον κομμωτή σου για τη συγκεκριμένη απόχρωση, να ζητήσεις ένα «διακριτικό άνοιγμα με μια ζεστή καραμελένια απόχρωση». Ωραία! 

 

Και όσον αφορά τη συντήρηση, σου συνιστούμε να χρησιμοποιείς τακτικά μπλε σαμπουάν. Η Rawlings λέει: «Το μπλε σαμπουάν είναι καλύτερο για τις μελαχρινές με ανταύγειες, σε αντίθεση με τα μωβ σαμπουάν λόγω των τύπων με χρώμα κοβαλτίου που είναι αποτελεσματικές στη διατήρηση των σκούρων ανταύγειων στα μαλλιά». 

 

«Αν σκεφτούμε το χρωματολόγιο των βάφων για τα μαλλιά, μπορούμε να καταλάβουμε γιατί το μπλε σαμπουάν μπορεί να λειτουργήσει για το ανεπιθύμητο πορτοκαλί στα μαλλιά», εξηγεί η Mazzei. «Το μπλε και το πορτοκαλί είναι αντίθετα στον χρωματικό τροχό, οπότε αντιδρούν ή εξουδετερώνουν το ένα το άλλο. Το ίδιο ισχύει και για το ανεπιθύμητο κίτρινο. Το μοβ είναι το αντίθετο του κίτρινου στον χρωματικό κύκλο, οπότε επίσης εξουδετερώνουν το ένα το άλλο. Με αυτόν τον τρόπο ένα σαμπουάν που αποδίδει χρώμα είναι σε θέση να τονώσει τις ανταύγειες σας, εξουδετερώνοντας την ανεπιθύμητη απόχρωση».  

 

«Κάποια μπρούτζινη απόχρωση είναι αναπόφευκτη όταν τονίζεις τα μελαχρινά μαλλιά σου. Αυτό συμβαίνει επειδή κάθε φορά που φωτίζουμε τα μαλλιά μας, εκθέτουμε τη ζεστασιά. Ο κομμωτής σου θα μετριάσει αυτή τη ζεστασιά στο κομμωτήριο για να φτάσεις στην επιθυμητή απόχρωση. Η χρήση ενός σαμπουάν που εναποθέτει ημιμόνιμο χρώμα στο ντους θα σε βοηθήσει να διατηρήσεις τον τόνο του κομμωτηρίου και να μην γίνει το χρώμα σου ορειχάλκινο», συνεχίζει η Mazzei. Είναι σημαντικό αν οι ανταύγειες σου είναι ανοιχτόχρωμες ξανθές ή πλατινέ να μην χρησιμοποιήεις μπλε σαμπουάν, καθώς αυτό πιθανότατα θα μετατρέψει τις ανταύγειες σου σε μπλε και δεν θα είναι το αποτέλεσμα που αναζητάς». Υπάρχουν πολλά μπλε σαμπουάν εκεί έξω που είναι ενισχυμένα με μπλε χρωστικές ουσίες που μπορούν να διατηρήσουν τις υπέροχες καραμελένιες ανταύγειες balayage, ώστε να διατηρήσεις τα μαλλιά σου στην απόχρωση καπουτσίνο φρέσκα! 

Διάβασε επίσης:

Το Cashmere Blonde είναι η νέα τάση για εσένα που αγαπάς τα ξανθά μαλλιά

Αν σκέφτεσαι να αλλάξεις το χρώμα των μαλλιών σου, υπάρχει μια τάση που έχει τραβήξει σοβαρά την προσοχή μας. Το Cashmere Blonde είναι τόσο απαλό, ζεστό και εντυπωσιακό όσο ακούγεται. Αντί για ένα ενιαίο χρώμα, πρόκειται για μια τεχνική, η οποία παραπέμπει στο ομώνυμο χρώμα και ύφασμα, το κασμίρ, καθώς είναι τόσο λεπτό και πολυτελές, που μοιάζει σχολαστικά χειροποίητο και όμορφα ελαφρύ, παρόλο που είναι πλούσιο και ζεστό με όλους τους σωστούς τρόπους. Οι υψηλοί και οι χαμηλοί τόνοι που εφαρμόζονται ανεπαίσθητα σε όλα τα μαλλιά, έτσι ώστε αντί για κλωστές που ξεχωρίζουν από το χρώμα, το ξανθό απλώς φαίνεται αρμονικό και όμορφα διασκορπίσμενο μέσα στα μαλλιά. 

μακρια ξανθα μαλλια

«Το Cashmere Blonde είναι τάση αυτή τη στιγμή», λέει η κορυφαία colorist μαλλιών του Λονδίνου, Gemma Smidmore, προσθέτοντας «ποια ξανθιά δεν θέλει το χρώμα της να φαίνεται ακριβό;». Όσο για το ίδιο το χρώμα των μαλλιών αναφέρει, «είναι εξαιρετικά απαλό, αναμειγνύοντας ψυχρούς και θερμούς τόνους στα μαλλιά σας με εξαιρετικά λεπτά, λεπτά, μικρά υφασμένα φώτα», εξηγεί η ίδια. Ακόμα καλύτερα, είναι εύκολο στη συντήρηση. «Δημιουργεί ένα ελαφρύ, πολυτελές ξανθό που μεγαλώνει χωρίς σκληρές γράμμες», λέει η Gemma.

Διάβασε τη συνέχεια εδώ 

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
φροντίδα μαλλιών
 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
μποτοξ


Dnews

News4Health

pelop.gr

theissue.gr

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr

News4Health

Dnews    News4Health    pelop.grtheissue.gr   

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr

Scroll To Top