Now Reading
Έχεις βαρεθεί την παραδοσιακή διακόσμηση Χριστουγέννων; Άλλαξε το σπίτι σου με 5 απλούς τρόπους

Έχεις βαρεθεί την παραδοσιακή διακόσμηση Χριστουγέννων; Άλλαξε το σπίτι σου με 5 απλούς τρόπους

Avatar photo
Έχεις βαρεθεί την παραδοσιακή διακόσμηση Χριστουγέννων; Άλλαξε το σπίτι σου με 5 απλούς τρόπους

Εάν έχεις βαρεθεί την παραδοσιακή διακόσμηση Χριστουγέννων, δοκίμασε νέους τρόπους για μια γιορτινή ατμόσφαιρα στο σπίτι σου χωρίς περιττά έξοδα.

Το κλειδί που χρειάζεσαι για να γεμίσεις το σπίτι σου με το πνεύμα των διακοπών, είναι αντί να ξοδεύεις χρόνο και χρήματα για να διακοσμήσεις το χώρο σου, απλώς επικεντρώσου στα μικρά σημεία ώστε να γίνουν ξεχωριστά!

Είτε πρόκειται για έναν πάγκο στην είσοδο, μια γυμνή γωνιά στην κουζίνα ή ακόμα και την πίσω πόρτα, με λίγα μόνο κομψά πράγματα, μπορείς να κάνεις ολόκληρο το σπίτι σου να αισθάνεται γιορτινό. Δεν χρειάζεται να είσαι έμπειρος τεχνίτης ή πολύ εξειδικευμένος διακοσμητής. Αυτές οι μικρές κινήσεις σχεδιασμού είναι αρκετά γρήγορες και εύκολες για κάθε ιδιοκτήτη σπιτιού.

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις φώτα που αναβοσβήνουν και λαμπερά στολίδια που έχεις στη διάθεσή σου, καθώς και όμορφα μπολ, αγαπημένα έργα τέχνης και ακόμη και κοσμήματα με νόημα που έχεις συλλέξει όλα αυτά τα χρόνια. Η προσθήκη του πράσινου δεν χρειάζεται να σημαίνει μια βόλτα στο ανθοπωλείο, μπορείς εύκολα να αναζητήσεις τροφή για κλαδιά και μια ποικιλία από φυλλώδη χόρτα ακριβώς στην αυλή σου.

Παρακάτω μπορείς να βρεις συμβουλές και κόλπα για να γίνει το σπίτι σου καλύτερο και να το νιώσεις πιο ζεστό τις γιορτές.

Έχεις βαρεθεί την παραδοσιακή διακόσμηση Χριστουγέννων; Άλλαξε το σπίτι σου με 5 απλούς τρόπουςΔωμάτιο με πάγκο

Έχεις έναν πάγκο (στην είσοδο ή σε άλλο σημείο); Αυτός ο χρηστικός χώρος μπορεί να φανεί χρήσιμος εάν επιλέξεις ένα βαρύ ύφασμα ή δύο (όπως μια κουβέρτα ή ριχτάρι) και γέμισε αυτό το σωρό με ένα βελούδινο ύφασμα. Μπορείς να διπλώσεις κάθε στρώση στο πλάτος του πάγκου, στη συνέχεια τύλιξέ το ολόκληρο με μια λωρίδα υφάσματος ή μια φαρδιά κορδέλα, συνδέοντάς το με κόμπους στο πίσω μέρος του πάγκου.

Ράφι με επιχρυσωμένα διακοσμητικά και στεφάνια

Έχεις κάποια ράφια στο σαλόνι σου που θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν λίγη λάμψη για την περίοδο των γιορτών; Καθάρισε την ακαταστασία, χωρίζοντας τα βιβλία σου σε μικρότερες, βελτιωμένες οριζόντιες και κάθετες στοίβες. Τοποθέτησε μερικά γλυπτά για ισορροπία. Στη συνέχεια τοποθέτησε με μερικά ευαίσθητα μεταλλικά στεφάνια.

Γιορτινά διακοσμητικά στο τζάκι

Έχεις βαρεθεί την παραδοσιακή διακόσμηση Χριστουγέννων; Άλλαξε το σπίτι σου με 5 απλούς τρόπους

Θέλεις να δώσεις στο τζάκι σου μια πιο φρέσκια εμφάνιση για αυτή την περίοδο των Χριστουγέννων; Αντί να κολλήσεις τα συνηθισμένα αειθαλή κλαδιά και κουκουνάρια, μπορείς να συνδυάσεις αμαρυλλίδες με ασορτί φλοράλ με ουδέτερα αντικείμενα, επιλέγοντας κομμάτια που έχουν διαφορετικά ύψη και συνδυασμό σχημάτων και είναι κατασκευασμένα από διάφορα υλικά.  αποκτήσετε αυτή τη λάμψη των γιορτών.

Δωμάτιο με πινελιές ξύλου

Έχεις μια άδεια γωνιά στην κουζίνα, στην είσοδο ή στο διάδρομό σου; Ξεκίνησε με μια ομάδα τριών μικρών δέντρων και στόλισε μερικά από τα δέντρα με φωτάκια. Αν θέλεις κρεμάστε μια γιρλάντα για έξτρα στολισμό. Εναλλακτικά, σκέψου να προσθέσεις ένα άλλο σκέλος από φώτα ή μια σειρά από κάρτες. Έτσι θα γίνει η γωνιά πιο διασκεδαστική και εορταστική μέσα σε λίγα λεπτά.

Πιο «χαλαρή» διακόσμηση πόρτας

Έχεις βαρεθεί την παραδοσιακή διακόσμηση Χριστουγέννων; Άλλαξε το σπίτι σου με 5 απλούς τρόπους

Αντί να αγοράζεις ετήσιο στεφάνι από κατάστημα, δοκίμασε κάτι λίγο απροσδόκητο, μια δική σου κατασκευή! Πρώτα, πέρασε το σχοινί μέσα από τρία κομμάτια προκομμένου χάλκινου σωλήνα (που πωλείται στα περισσότερα καταστήματα υλικού) για να σχηματίσεις ένα τρίγωνο. Στη συνέχεια, πρόσθεσε ένα μείγμα από χόρτα χρησιμοποιώντας σύρμα. Μετά πέρασε μερικά διαφορετικά λουλούδια. Για καλύτερα αποτελέσματα μεγαλύτερης διάρκειας, επέλεξε λουλούδια που θα στεγνώσουν όμορφα.

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κράτα τις μέλισσες μακριά από τη βεράντα σου με τα απωθητικά που θα φτιάξεις μόνη σου χωρίς χημικά
 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πώς να φροντίσεις το θαυματουργό για το δέρμα σου φυτό aloe vera



Ακολούθησε το TheIssue.gr στο Google News και μάθε πρώτη όλα τα νέα!







OPINION POST

Dnews

theissue.gr

OPINION POST

Copyright © 2022 – 2024 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by OPINION POST